Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 17:36

Leicester, rohadt gyorsak, néztem a hétközi meccsüket, hát ezek rárobbannak mindenkire

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 3., csütörtök 17:30

Minden formációba kell legalább egy dinamikus gyors ember.
Nekem tegnap pont az jutott eszembe, hogy milyen lenne összerakni egy minden posztron rohadt gyors csapatot. Nem kell, hogy nagyon technikásak legyenek (persze azt sem árt), hanem hogy tényleg mindenki sokat és gyorsan tudjon futni. Érdekelne, hogy mit alkotnának. James-t nézegetve jutott ez eszembe...Hiába ötször technikásabb az ellenfélnél, ha egyszer sebességben egy kiscsapat embere is lenyomja simán, és meg tudja fogni.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 3., csütörtök 16:01

istimester írta:
morientes írta:Az ember nem is a váratlant várná tole,hanem hogy oldja meg a várhatot.Az a baj,hogy a kozèppályás alapfogalmakat nem tanitották meg vele,s most már keso.Nèha felvillan neki valami èrzèsbol,de ez meg kevès.
Viszont fizikumban hasonló kalibert kell beilleszteni a középpályára, az se baj ha valamivel gyorsabb játékost. Minden formációba kell legalább egy dinamikus gyors ember. Hiába a játéktudás, ha elbukunk a statikusságon.
Ezt adom István,egyet èrtek.Mondjuk szerintem most mèg ki lehetne nevelni Kovacicbol egy jo kis pitbullt,nem kèso,mert neki azèrt van nèmi fogalma a labdához,ha meg nem,akkor igazolni kell,nincs mese.
Veidt írta:
morientes írta: Az a baj,hogy a kozèppályás alapfogalmakat nem tanitották meg vele
Mire gondolsz pontosan?
Helyezkedès,utempasszok,passzsávok lezárása,nem elkèsve,oldalpasszok mikor lassitani kell a játèkot,nem pedig pl negyvenrol felrugni a holdra.
Kps-kènt gondolkodni egèsz pontosan.
Van hozzá èrzèke,az látszik pl egy hosszu inditáson,de nekem olyan mintha edzèsen nem foglalkoztak volna avval hogy milyen is,mi is egy kozèppályás...pedig 1X brazil válogatott.
Ez amugy nem az o hibája,csak fèlek kèso lenne már az alapoknál kezdeni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 3., csütörtök 15:03

morientes írta: Az a baj,hogy a kozèppályás alapfogalmakat nem tanitották meg vele
Mire gondolsz pontosan?
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 3., csütörtök 14:35

morientes írta:Az ember nem is a váratlant várná tole,hanem hogy oldja meg a várhatot.Az a baj,hogy a kozèppályás alapfogalmakat nem tanitották meg vele,s most már keso.Nèha felvillan neki valami èrzèsbol,de ez meg kevès.
Viszont fizikumban hasonló kalibert kell beilleszteni a középpályára, az se baj ha valamivel gyorsabb játékost. Minden formációba kell legalább egy dinamikus gyors ember. Hiába a játéktudás, ha elbukunk a statikusságon.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 3., csütörtök 14:30

Egyszerűen nekem az az éárzésem, hogy a gólvonalig gyalogolhatna a labdával, de mindig vagy megáll, vagy ad helyette egy alap passzt.
Szerintem rutinhiány,Fèl ha elszabja le lesz baszarintva.Pedig nem kellene.
Durva volt pl Kroos, akit nem dicsértem agyon manapság, konkrét teljesítméányben most sem votl lenyűgöző, de egyszerűen látszott rajta, hogy három szinttel magasabban van, mint körülötte a játékosok. Az mondjuk probléma, hogy Jamesen ez nem annyira látszódott ilyen környezetben sem...
Ja,kb mintha kaszparov játszott volna szimultánt a kocsma bajnokaival.Annyival elobbre volt fejben játèkban.Kár hogy a tobbiek nem igazán vettèk a lapot,igy,azután persze hogy nem tunt ki.
Az igaz hogy sokszor sokat gondolkodik de szerintem ha Modric a pályán lenne akkor nem tőle kellene várni a váratlant.
Az ember nem is a váratlant várná tole,hanem hogy oldja meg a várhatot.Az a baj,hogy a kozèppályás alapfogalmakat nem tanitották meg vele,s most már keso.Nèha felvillan neki valami èrzèsbol,de ez meg kevès.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 3., csütörtök 14:15

Nem tudom hogy a TVn hogy jott át,de nagyon suta volt szegèny...oke hogy hajt neg akar,nincs is ezzel gond,de egyáltalán nem alapkezdo szint.Ugyan ezt èreztem amugy Nacho,Mayoral esetèben.Rossz hátmogè adott passzok,elpattano labda...
Nem akartam csak én előhozni, de a tegnapi meccs inkább érdekességnek volt jó, mint iránynak. Bírom Lucast, pont ilyen emberek kellenek a padra, nem 20 milliókért hozni szerencsétleneket. De a tegnapi meccs az pont olyan volt, mint amikor két kiscsapat játszik egymással. Azzal az 1-2 magasabb szintű játékosunkkal meg megnyerttük a meccset. Durva volt pl Kroos, akit nem dicsértem agyon manapság, konkrét teljesítméányben most sem votl lenyűgöző, de egyszerűen látszott rajta, hogy három szinttel magasabban van, mint körülötte a játékosok. Az mondjuk probléma, hogy Jamesen ez nem annyira látszódott ilyen környezetben sem...

Kovacicnak meg mondja meg Zidane, hogy egyszer végre ne álljon meg passzolja le a labdát, amikor megindul. Egyszerűen nekem az az éárzésem, hogy a gólvonalig gyalogolhatna a labdával, de mindig vagy megáll, vagy ad helyette egy alap passzt.

Mayoral játéka meg megmutatta, hogy milyen nehéz is a madrid center élete, alid jutott labda a közelébe.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2016. március 3., csütörtök 12:57

Kerlon írta:Ilyen meccsekre belefer kiegészítőnek a brazil, de amúgy...
Én személy szerint simán kipróbálnám hosszabb távon is. Sokkal szívesebben nézegetem őt a pályán mint mondjuk James-t. Lehet hogy gyengébb, és kár is összehasonlítani a két játékost de hogy többet tudna hozzá tenni a játékhoz az szerintem biztos. Amúgy sem értem hogy miért nem próbáljuk meg. Szerintem ZZ nagyon azt akarja amit Carlo. Ezért is lenne érdemes berakni Casemirot mert a védelembe vissza tudna zárni amikor MArcelo és Carvajal előre megy. Jó fizikuma van, elbírná. Az igaz hogy sokszor sokat gondolkodik de szerintem ha Modric a pályán lenne akkor nem tőle kellene várni a váratlant. Az ilyen tipusú játékosnak azt kellene elmagyarázni hogy labdaszerzés után azonnal dobja tovább pontosan a labdát, nem kell 60 méteres indítás csak adja oda a labdát Kroosnak vagy Modricnak. Ráadásul Kroos és Modric is jól tud helyezkedni labda nélkül így könnyebb lenne neki passzolnia. Ettől függetlenül nem ő fogja meghozni a megváltást, amíg elől ilyen gyengék vagyunk addig játszhatunk akkár 10 középpályással is.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 3., csütörtök 12:50

Viszont nem tudom milyen ütemtelen megoldásokra emlékszel
Hát pl mikor egy kèt utemmel kèsobb èrt oda,azután leradirozta a gyerekeket a pályárol nem èppen jo èrtelemben.
Vagy mikor majdnem lerugta a csoka fejèt,mikor az már pozicioba volt.
Fèlre ne èrtsd,nincs vele kulonosebb bajom sot,de hogy alapkezdo......
Ramos meg Pepe mindig megcsinálja? :roll: Ne már....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. március 3., csütörtök 12:49

Casemiroval az a baj, hogy azt veszem rajta észre, hogy ha nem arra néz, amerre passzolni akar, akkor ott már gondok vannak néha. És néha sajnos még úgy is. Robotol, harcol meg minden, de azért arra, hogy meggondolja hogy hova is passzoljon csak az ilyen meccseken lesz ideje, egy komolyabb meccsen sajnos nem. De az ilyen meccseken egy max 60 percre bőven jó. Bár ha szarban a haza, akkor meg inkább ne erőltessük, mert előre játékban a 40 méteres bombákkal nem leszünk előrébb. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 3., csütörtök 12:39

jungesz írta:
Szerintem meg nincs így. Amit csinált a gól előtt az Pepe es Ramos is mindig megcsinálja. Nem jött be. Viszont nem tudom milyen ütemtelen megoldásokra emlékszel mert mikor lecserélték mutatták hogy 89 passzból 79 jó volt. 7 labdaszerzés sem szar még a levante ellen sem. Plusz lát a pályán és meri is alkalmazni a tért ölelő fordításokat is. Magasan a legjobban fejelő játékosunk. Amit meg mondasz hogy volt egy kettő szar megoldása, mondj egy játékost akinek nincs...
Casemiro? Rendre elkesik, szerintem fejben is lassú, ahelyett, hogy kibikazta volna a labdát homoritott egyet a gól előtt... Fejelesre meg magasan Varane - Pepe a legjobb.

Ilyen meccsekre belefer kiegészítőnek a brazil, de amúgy...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

jungesz

HozzászólásSzerző: jungesz » 2016. március 3., csütörtök 12:14

Nálam Casemiro alapkezdő lenne
Konkrètan idiota volt a bekapott gol elott,utemtelen,rossz megoldások tomkelege,ráadásul megspèkelve helyezkedèsi problèmákkal,fuszerezve èrtetlenkedèsekkel...már ami a játèkot illeti.
Szerintem meg nincs így. Amit csinált a gól előtt az Pepe es Ramos is mindig megcsinálja. Nem jött be. Viszont nem tudom milyen ütemtelen megoldásokra emlékszel mert mikor lecserélték mutatták hogy 89 passzból 79 jó volt. 7 labdaszerzés sem szar még a levante ellen sem. Plusz lát a pályán és meri is alkalmazni a tért ölelő fordításokat is. Magasan a legjobban fejelő játékosunk. Amit meg mondasz hogy volt egy kettő szar megoldása, mondj egy játékost akinek nincs...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 10:37

jungesz írta:Annyira jó alapanyagunk van, hogy legyen egy tuti csapatunk... csak szarul használunk mindenkit.
Sajnos ez így van, a csapatban van 1,5 értelmes szélső, de az helyett hogy a két 10-esünket beraknánk két támadó mögé középre erőltessük a semmit.

Lucas remélem meggyőzte ZZ-t, hogy ha már 433 akkor ő legyen a kezdő, amíg Bale nem tér vissza. Mayoralból sajnos sokat ismét nem láthattunk, de amikor bevonták a játékba az nem volt rossz.
James egy újabb poszton sült fel. Casemiro az ilyen csapatok ellen simán befér.
Danilo meg...ááááh, gyors, eltud futni a szélen, de olyan beadásai vannak hogy utána az ellenfél dobhat a másik oldalról.
Nem tökéletesek a fiataljaink, de ha kapnak időt a teljesítményük stabilabb lehet, a játékuk meg pontosabb

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 3., csütörtök 10:36

nálam vasquez volt a motm, szépen megmutatta, hogy mennyit jelentene nekünk egy szélső aki nem szarik be, rávezeti a védőkre és meg is tudja csinálni.
Nem tudom hogy a TVn hogy jott át,de nagyon suta volt szegèny...oke hogy hajt neg akar,nincs is ezzel gond,de egyáltalán nem alapkezdo szint.Ugyan ezt èreztem amugy Nacho,Mayoral esetèben.Rossz hátmogè adott passzok,elpattano labda...
Jesèben látszik a futballista vèr,csak hát o vele meg más problèmák vannak...amolyan èn vagyok maradona effektus.De ahogy a gol elott rámozdult a labdára...az a mozgáskultura,nem amit Hamesz csinál..
Nálam Casemiro alapkezdő lenne
Konkrètan idiota volt a bekapott gol elott,utemtelen,rossz megoldások tomkelege,ráadásul megspèkelve helyezkedèsi problèmákkal,fuszerezve èrtetlenkedèsekkel...már ami a játèkot illeti.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 3., csütörtök 10:35

jungesz írta:Nekem olyan benyomást kelt a mostani csapatunk mintha valami ifi csapat lennénk. Olyan alap taktikai és mérkőzés közbeni felállás problémákkal szenvedünk, hogy el sem hiszem néha. Túl laza a szerkezet. Nincsenek megkötések. Valahogy nem tudom elhinni, hogy Zidane ne mondaná meg, hogy kinek mit és hol kéne játszania.

Többször is volt olyan eset a meccsen, hogy Kroos száguldozik fel középső középpályásként a center mellé letámadni. (Zrínyi megirigyelné ezeket a kirohanásokat.) Aztán futás közben meg hátra fele nézelődik hogy basszus csak én megyek? Na jó, akkor már végig viszem egyedül basszátok meg és legyintget. Nem tudom valakinek meg van-e ez a jelenet, de vagy Kroost szállja meg valami és elindul magától, vagy a többiek alszanak. Inkább az utóbbira tippelek.

Nálam Casemiro alapkezdő lenne Kroos és Modric között de ha ő nem is, akkor Kovacic. Jamest és Iscot el kéne felejteni középső középpályásként. Itt megint az a baj, hogy első hármasba meg nem férnek be, ezért egyel hátrébb kell őket rakni, ahonnan meg értékes emberek elől veszik el a helyet. Annyira jó alapanyagunk van, hogy legyen egy tuti csapatunk... csak szarul használunk mindenkit.
Nem csapat ez..egy kontraszerűségnél is előrevágják a labdát, aztán megy 2, max 3 ember a 6-7 ellen, nem jönnek a többiek, nincs második hullám, a középpálya a tegnap is katasztrófa volt, mindenfelé 3 Levantés között állt egy fehér, aztán néha megtették a szívességet és visszahúzódtak. Vasquez valóban jó volt, de szerkezetileg nagy bajok vannak..

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 3., csütörtök 10:32

Realista24 írta:Real Madrid ran 116 KM's last night, the most distance they've covered this season in a single game! (AS)
na, mennyivel jobban hangzik és leírva is mennyivel jobb látni. hiába "csak stat".. érződött is.. :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 3., csütörtök 10:26

Real Madrid ran 116 KM's last night, the most distance they've covered this season in a single game! (AS)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

jungesz

HozzászólásSzerző: jungesz » 2016. március 3., csütörtök 10:14

Nekem olyan benyomást kelt a mostani csapatunk mintha valami ifi csapat lennénk. Olyan alap taktikai és mérkőzés közbeni felállás problémákkal szenvedünk, hogy el sem hiszem néha. Túl laza a szerkezet. Nincsenek megkötések. Valahogy nem tudom elhinni, hogy Zidane ne mondaná meg, hogy kinek mit és hol kéne játszania.

Többször is volt olyan eset a meccsen, hogy Kroos száguldozik fel középső középpályásként a center mellé letámadni. (Zrínyi megirigyelné ezeket a kirohanásokat.) Aztán futás közben meg hátra fele nézelődik hogy basszus csak én megyek? Na jó, akkor már végig viszem egyedül basszátok meg és legyintget. Nem tudom valakinek meg van-e ez a jelenet, de vagy Kroost szállja meg valami és elindul magától, vagy a többiek alszanak. Inkább az utóbbira tippelek.

Nálam Casemiro alapkezdő lenne Kroos és Modric között de ha ő nem is, akkor Kovacic. Jamest és Iscot el kéne felejteni középső középpályásként. Itt megint az a baj, hogy első hármasba meg nem férnek be, ezért egyel hátrébb kell őket rakni, ahonnan meg értékes emberek elől veszik el a helyet. Annyira jó alapanyagunk van, hogy legyen egy tuti csapatunk... csak szarul használunk mindenkit.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 3., csütörtök 7:02

Ráadásul a meccs végén Benzema berohant meztelenül a pályára egy "ILove you R24" táblával a kezében. :mrgreen:
Èn ott voltam de semmi ilyesmi nem tortènt. :D
Èn mentem volna be ha nem nyerunk,R24 tudja hogy mièrt :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 3., csütörtök 6:50

A büntető meg megvolt. Köszi

Steve.... :lol:es az a durva hogy ezek közül utóbbira lenne a legnagyobb esély :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: