Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Fuj de utalom rohadjon meg.
Haalandban amugy latom hogy itt is megelne. Bappeban azert benne van szerintem hogy belekenyelmesedik itt a nagy kiralysagba. De ezt igazabol csak arra alapozom, hogy neger es francia es kogazdag.
Haalandban amugy latom hogy itt is megelne. Bappeban azert benne van szerintem hogy belekenyelmesedik itt a nagy kiralysagba. De ezt igazabol csak arra alapozom, hogy neger es francia es kogazdag.
Legalább lesz még egy kedvenced, úgyis imádod a belgát is.Faust írta: En mar csak attol tartok, hogy ez a Bappe gyerek nehogy meg nagyobb rabaszas legyen, mint a belga faszfej. Tul regota kergetjuk…
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem az is elég, ha egyik egy "csak" Henry, másik meg "csak" egy Nistelrooy lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Haalandról meg kiderül, hogy csak a bundásban király, nálunk meg majd botladozik mint Jovic a felállt védelmek ellenFaust írta: En mar csak attol tartok, hogy ez a Bappe gyerek nehogy meg nagyobb rabaszas legyen, mint a belga faszfej. Tul regota kergetjuk…
Amúgy nincs az az Isten, hogy még egyszer annyira megszívjuk mint Hambival.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Nagyon más kávéház a kettő. Hazard bebeszélt klasszis volt, soha nem volt szűkelit. A francia fiatalabb és sokkal tehetségesebb is. CR-t is kergettük 3-4 évig, nem ezen múlik. A PSG-ből egyszerűen nem lehet igazolni.Faust írta: En mar csak attol tartok, hogy ez a Bappe gyerek nehogy meg nagyobb rabaszas legyen, mint a belga faszfej. Tul regota kergetjuk…
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
En mar csak attol tartok, hogy ez a Bappe gyerek nehogy meg nagyobb rabaszas legyen, mint a belga faszfej. Tul regota kergetjuk…
- Pad'em
ABC: Al-Khelaifi puts pressure on Mbappé to stay for another year and play the World Cup in Qatar as a PSG player. The offer is until 2024 and he would be able to leave in 2023. Real Madrid have Mbappé's word to sign his future contract in July but if he accepts and stays at PSG it will be over for him, there would be no more offers from Madrid.
Zinedine Zidane's future goes through PSG. At Paris, they take the presence of Real Madrid's ex-coach in their bench for next season as granted. In Qatar, they know that Zidane's arrival can play a part in Mbappe's decision. @jfelixdiaz
Blablabla remélem mikrofon végre kapják majd Leonardót meg Nassert aznap júliusban miután kipózolta magát a Real mezzel Bappi.
Zinedine Zidane's future goes through PSG. At Paris, they take the presence of Real Madrid's ex-coach in their bench for next season as granted. In Qatar, they know that Zidane's arrival can play a part in Mbappe's decision. @jfelixdiaz
Blablabla remélem mikrofon végre kapják majd Leonardót meg Nassert aznap júliusban miután kipózolta magát a Real mezzel Bappi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azzal sincs gond, ne aggódjDonát írta: Remélem nem R24 féle readonly benyomást keltek de
Megsérült M'Bappé. Pénteken lesznek vizsgálatok, és több infó. Indexen olvastam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Remélem nem R24 féle readonly benyomást keltek de
Megsérült M'Bappé. Pénteken lesznek vizsgálatok, és több infó. Indexen olvastam.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csabi írta: le kell már szarni a teknőst. ha akar hosszabbítson, ha meg nem akar, úgyis elfogadja az ajánlatunkat. a lényeg, hogy nem szabad minden tojásunkat az ő kosarába rakni. keményen rá kell menni haalandra. ha mellé lesz bappénk annál jobb.
Igy igy, csak akkor kell konyorogni valakinek, meg kusznimaszni utana, ha ronaldo van a hatara irva es brazil, 18 eves es epp most nyert egy vébét
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
@FabrizioRomano
BVB CEO Watzke on Haaland under pressure to decide his future: "Saying that Borussia would give Erling an ultimatum is bullshit. There's no deadline", he told ARD. #BVB
Watzke repeated that if Haaland were to leave, BVB will go for
BVB CEO Watzke on Haaland under pressure to decide his future: "Saying that Borussia would give Erling an ultimatum is bullshit. There's no deadline", he told ARD. #BVB
Watzke repeated that if Haaland were to leave, BVB will go for
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az aktuális "Lesen vagyunk" podcast-et érdemes meghallgatni, kicsit ego simogató. Meglepően sokat vagyunk dicsérve benne, a Zidane féle BL triplázókat elismerik korszakos csapatnak, az utóbbi évek átigazolási politikáját szimpatikusnak tartják, és Haalandról is sokat beszélnek benne, a Madrid kapcsán is, kicsit Benzemát is éltetik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Milyen jó baráti viszony, mikor Leonardo ott pocskondiáz minket ahol éppen nem szégyelli??
Nekünk ősztől (igazából már most) KELL valaki a jobb szélre. Ha jön a teknős jó, ha nem keresünk mást, vagy kihúzódik Benzema és jön Haaland. Meglátjuk mi lesz, de ezek csak a francia sajtó kacsái, a Marca is ezt tenné adott esetben.
Nekünk ősztől (igazából már most) KELL valaki a jobb szélre. Ha jön a teknős jó, ha nem keresünk mást, vagy kihúzódik Benzema és jön Haaland. Meglátjuk mi lesz, de ezek csak a francia sajtó kacsái, a Marca is ezt tenné adott esetben.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
le kell már szarni a teknőst. ha akar hosszabbítson, ha meg nem akar, úgyis elfogadja az ajánlatunkat. a lényeg, hogy nem szabad minden tojásunkat az ő kosarába rakni. keményen rá kell menni haalandra. ha mellé lesz bappénk annál jobb.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
továbbra se történik semmi csak a firkászok csámcsognak és már itt is ezen pörög a nép.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondhattok akármit, a baráti viszony megvolt, hogy van-e, jó kérdés.
De ismerve Pérezt, gondolom igen.
De ismerve Pérezt, gondolom igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Milyen barati viszony?
Max a madrid meg par szurkolo gondolja ugy.
Ezeknek a penz beszel csak.
Futballkurva mind
Max a madrid meg par szurkolo gondolja ugy.
Ezeknek a penz beszel csak.
ja mint legutobbSzerintem fixen jön, ezek csak gyerekes próbálkozások, illetve szivárogtatások a média felé. Az összes gesztusa, interjúja azt mutatja, hogy jönni fog.
Futballkurva mind
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Vagy már rég lezsírozták Pérezék, hogy hosszabbít, leigazoljuk 50-80 millióért, és akkor megmarad a baráti viszony.Dupla D írta:
+1
Ha hosszabbít, akkor elmehet a faszba.
Aztan beszopjuk megint.
Ezekben a gentlmens agreementekbol sose jottunk ki jol.
Ribery,ddg
Ha hosszabbit, en sem hoznam.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha hosszabbit, akkor ne is jöjjön. Haverkodjon Neymarekkal meg seggre pacsizzon Messivel.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha igaz, hogy a nyáron valami 150-200 milla körül ajánlottunk, és hosszabbít, akár 1 évre is, akkor a PSG valszeg ezt az összeget kérné tőlünk megint, hacsak nem fixálnak kivásárlási árat, de azt meg talán nem lehet Franciaországban szerződésben rögzíteni. Ha a PSG-nek tejelünk, akkor Mbappé esik el egy nagyon nagy aláírási pénztől, mi rábaszunk, hogy akár a duplaját fizetjük a PSG-nek. Ezzel csak a PSG nyer.végül is végeredményben mindenki. A Madrid örül, ha leigazolja, Bappé örül hogy átigazol a PSG meg pénzt kap érte. Amúgy meg nekünk sztem tök mindegy kinek fizetünk nem? ügynöknek vagy a PSG-nek. Persze lehet ennél bonyolultabb a helyzet és én nem látom át.
Egyébként szerintem nem lesz itt semmi és a végén aláír ide ingyen. Viszont én pont ezt mondtam hónapokkal ezelőtt, hogy ahelyett, hogy állandóan rébuszokban beszél a gyerek, a nyári interjúban elmondhatta volna tisztán, hogy fejre állhat a PSG nem fog hosszabbítani, mert nyáron kérte, hogy távozzon, jött is érte elvileg egy elmebeteg ajánlat tőlünk, de Ők meg nem akarták eladni. Most meg nagyon szeretnének pénzt látni belőle. Én is azon az állásponton vagyok, ha véletlen hosszabbítana, akkor ide ne akarjon többet jönni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko