Isco - 22

Archívum
Simi

Re: Isco - 23

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 13:59

Realista24 írta:Ha mindenki pofázna azért ami nem tetszik neki, anarchia lenne. Ez nem igy megy. Ez is egy munkahely.
Azzal, hogy nem a sajtónak kéne ezeket mondania, egyet értek és igazat adok neked.

Viszont Isco pártján állok, ha a teljesítmény és a klub játékos politikája a kérdés. Isco bőven kiérdemelte a bizalmunkat a teljesítményével, szerintem arra is rászolgált, hogy szabad, támadó szerepkört kapjon a számára stílusidegen védekezőbb felfogás helyett. Hiába dolgozott jól, reményt kezd veszteni. Így meg nyilván nem is fog tudni olyan szinten teljesíteni, mint amit technikailag hozni tudna, mert fejben nem lesz rendben.

Bocsánat mindenkitől, aki már unja, de sajnos ennek is Bale az oka (mármint nem Bale tehet róla személy szerint, hanem csak annyival, hogy itt van, lehetetlen helyzetbe hozza a vezetőséget és Carlot Isco ügyében). Ha Bale nem lenne a keretben, de ha csak legalább nem lenne szent és sérthetetlen, akkor már rég Isco lenne a kezdőben teljesítmény szempontjából.

Isco hibázott, hogy a sajtóhoz ment ezzel, de én eddig alázatosnak tartottam és tartom továbbra is a pályán tanúsított teljesítménye miatt. Ő hajlandó "melózni" is a pályán. Egyelőre nálam ez a nyilatkozat csak az első botlása, ami elkeseredésből is szól, én ezt megbocsátanám neki a klub részéről, mert nem alaptalanok a szavai.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 9., szombat 13:38

cart írta:Lesznek itt nagy meglepetések, ha elkezdtek majd dolgozni mondjuk valami multinál...
Engem az lep meg, hogy van olyan aki egy multis dolgozó helyzetét akarja Iscoéhoz hasonlítani

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 9., szombat 13:37

szerintem semmi féle meglepetés nem fog érni senkit. Illetve minimális azon munkahelyek száma ahol ha panaszkodsz kivágnak. A profi focista életet nehéz összehasonlítani egy random proliéval.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 9., szombat 13:10

Lesznek itt nagy meglepetések, ha elkezdtek majd dolgozni mondjuk valami multinál...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 13:09

érted, isco bőven érezheti úgy, h olyan korban van amikor a folyamatos játéklehetőség mellett, majd később bőven kihagyhatatlan lehetne a csapatból, de nem kaphatja meg ezt a lehetőség,
sajátomra reagálnék még gyorsan annyit, vmint kiegészíteném, h tudom, h nem a csapat van a játékosért, hanem fordítva. de sztem egyértelmű, h isco bőven lenne a csapatért, ha megkapná azt a fajta bizalmat, amit más igen. a legjobb példa azok a hónapok. ja és természetesen a megfelelő pozícióban. nem pedig marcelo "hátvédjeként"
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 13:06

Kerlon írta:
Realista24 írta:Ha mindenki pofázna azért ami nem tetszik neki, anarchia lenne. Ez nem igy megy. Ez is egy munkahely.
Megnézem, hogy te hogy állnál a munkádhoz, ha egy olyat preferálnának veled szemben, aki szarabbul csinálja azt és még többet is fizetnek neki.
+ még a céged munkáját is hátráltatná.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 13:05

Megnézem, hogy te hogy állnál a munkádhoz, ha egy olyat preferálnának veled szemben, aki szarabbul csinálja azt és még többet is fizetnek neki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 13:01

értelek, de itt nem 1 vagy 2 meccsről beszélünk, hanem egy folyamatról, ami hónapok óta tart. (sőt, tulajdonképpen egész évben)

érted, isco bőven érezheti úgy, h olyan korban van amikor a folyamatos játéklehetőség mellett, majd később bőven kihagyhatatlan lehetne a csapatból, de nem kaphatja meg ezt a lehetőség, azért mert van egy fék, akinek ha 1lába lenne meg 1 karja akkor is kezdő lenne. egy karrierről beszélünk, amiben elég nagy potenciál van. lehet, h egy munkahelyen ha csöndben maradsz 10 év múlva fentebb jutsz, de itt 10 év múlva már a visszavonuláson kell gondolkodnia.

szóval csak azért írom ezt, mert elég nehéz ezt a helyzetet összehasonlítani egy munkahellyel véleményem szerint.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 9., szombat 12:59

de amúgy hol és kinek mondta azokat ami itt tényként van kezelve?
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 12:57

Ha mindenki pofázna azért ami nem tetszik neki, anarchia lenne. Ez nem igy megy. Ez is egy munkahely.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 12:54

még csak most olvastam el ez azt isco-ancelotti ügyet, nagyon remélem, h nem adjuk el v ilyesmi. illetve azt is, h ő sem szeretne menni innen sehova. bassza meg ne hülyéskedjünk, tipikusan az a játékos akit ha máshol látnánk játszani, minden 2. embernek ő lenne az avatarja meg aláírása a nyári bevásárlólista élén. és itt van nekünk, meg is mutatta, h mire képes.

és én teljesen megértem őt, (most hagyjuk már azt, h real madrid, meg ilyenek). a helyzetét totálisan megértem. állva tapsolják más csapatok szurkolói, 80000 ember borul le előtte és kiáltják a nevét a bernabeuban, aztán visszatér ez a gyökkettő bale és menjen a padra? hát hol itt az igazság? mi ez? jó, h felbassza magát, nem robotokról beszélünk, emberek, vannak érzések. illetve sztem pontosan tudják belülről is, h hasznosabb bárki mint bale. chicha is nyilatkozott a bl meccs után v előtt már nemtom, h hozta a meccseket, becsülettel, alázattal, jó teljesítménnyel, a csapatot is elősegítette nem is kicsit, aztán visszatér meg a padon találja magát, mert ez a walesi f.. felépült. egyértelműen sokkal jobban a csapat hasznára volt ő is.. (a jelenlegi szituációban mindenképp) na mindegy, nyissák is ki a szájukat, nem kell kussban ülni és elhallgatni.

na pl, jesé már hiába pofázna, értékelhetetlent hozott idén. csak az összehasonlítás végett írtam őt és azt, h ezáltal mire gondolok.

röviden, teljes mértékben megértem isco csalódottságát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. május 9., szombat 12:58-kor.

major

HozzászólásSzerző: major » 2015. május 9., szombat 10:36

Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy rá igazán nem kellene mondani, hogy nem alázatos és nem dolgozott meg a helyéért. Nézzük meg mikor idekerült egyből egy nagyon magas szintet hozott gólokkal és gólpasszokkal aztán leromlott a teljesítménye és jogosan találta magát a padon (kb az egyetlen játékos a kezdők közül aki a teljesítményével arányosan kerül a padra mindenki más élvezheti a töretlen bizalmat). Aztán a bajnokság és bl vége felé látszik mennyit lendít a játékon és valamennyire visszanyeri a kezdő szerepét hozzáteszem teljesen jogosan.
Nyáron megkapja Jamest is még a "nyakára" de marad, harcol a kezdőért.
Idén egyetértek azzal aki azt mondja ne panaszkodjon mert játszott eleget, csak a körülmények nem elhanyagolhatóak hogyan mert bizony a teljesítménytől függetlenül ő lesz az aki először a padon találja magát. Egy hónappal ezelőtt egyik legnagyobb húzó emberünk volt, aztán nála elég pár gyengébb meccs, ahol gyakorlatilag balbekket játszik, hogy már mindenki padra tegye, lehet jogosan csak akkor ugye az szúrhatja nem csak az ő hanem a szurkoló szemét is, hogy akkor a többivel is így kellene.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 8., péntek 22:33

Én elismerem a csávó egy különleges képességű játékos,olyanokat is tud a lasztival amit kevesen,de mint sokszor mondottam volt,ez ma kevés. Ha egy realban akar játszani,és ezt a képességét csúcsra vinni,akkor jellemileg,akaratban is emelkednie kell,különben belőle is "csak" egy özil lesz,akit ha eladunk,nekünk támad a fél világ,minden szarnak elmondanak minket,majd hooopppp, másutt is a padra kerül,ha nem tesz eleget a taktikai utasításoknak,ha durrog,vagy alázat nélkül megy ki a pályára.

Független attól,hogy igaza van e vagy sincsen,a labdarúgás nem igazságos játék,soha sem volt az,és ez benne kulcs ahhoz hogy ennyire népszerű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 8., péntek 22:21

Sierra írta:Itt sosem lesz nagy játékos belőle, és valószínűleg folyamatos kezdőjátékos is csak akkor, ha valamelyik kulcsjátékos kidől.
Vagy ha jön egy új edző és nem akarja az általa mindig játszott taktikát ráerőltetni a keretre, hanem inkább a kerethez igazítja a felállást/taktikát.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 8., péntek 22:10

Egyébként ezt a kiöljük a játékát, csak részben tudom megérteni, azt hogy hatalmas különbség egy szabadon támadó, és egy robotoló középpályás közt, természetesen.
Ellenben az, hogy a játéka így teljesen el kelljen halnia, szerintem nem szabadna egyből következnie abból, hogy kp-ra tettük.. Meg kell nézni csak Modric játékát szinte ugyanazon a poszton (sőt talán egy kicsit hátrébb még). Varázsol, a védekező feladatai mellett. Na ha Isco igazán tökös, akkor idővel eljuthat erre a szintre. Most még természetes, hogy sokat kivesz belőle a védekezés, de pár év és rutinból hozza majd, akkor aztán varázsolhat ő is ott.

Egyébként teljesen megértem őt, azt már nem, hogy a médián keresztül, de azt, hogy kiakadt, azt nagyon is. Bármit csinál szegény gyerek, bárhogy teljesít, amint mindenki visszatér (főleg James és Bale) egy sérülésből, padon találja magát. Ez nagyon felőrli az embert lelkielg, én meg is értem, hogy bántja az igazságérzetét. Nem maga az, hogy néha padon találja magát, hanem, hogy a szezonban teljesíthetett bárhogy, ha mindenki visszatért, gondolkodás nélkül ő ült le. MINDIG. Legyen bármiről szó. Pedig aztán Baleről beszélünk, aki kiszorítja... Ezt még ő sem veszi be... Én sem..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 8., péntek 21:53

Csak nem értem akkor miért hoztuk ide.
most nem akarom itt a megmondó embert játszani, de én pont emiatt aggódtam még a leigazolása előtt
ugye abban az évben a játékosok mozgásából lehetett arra következtetni, hogy fel fogunk hagyni a mourinho féle felállással, így özil posztja kiesik, bal oldalra meg ott van ugye cr

várható volt, hogy egy számára idegen poszton fog játszani, hogy beférjen
itt a kérdés inkább az volt, hogy fog-e tudni ahhoz alkalmazkodni, felnőni, vagy beletörik a bicskája a feladatba

azt nem mondanám, hogy felsült az új poszton, mert bőven voltak olyan periódusai, mikor húzta a csapatot, és alázatos is volt mellé, de sajnos úgy néz ki, hogy az olasznál a pénz a döntő szempont, nem pedig a teljesítmény
megjegyzem, szerintem teljesen jogosan van felháborodva, de ezt nem így kellene elintézni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 8., péntek 21:35

De-de, u válogatottban 433ból az egyik első ember volt, Malagában meg vagy a csatár mögött vagy a balszélen, de sokkal szbaadabban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 8., péntek 21:30

Itt sosem lesz nagy játékos belőle, és valószínűleg folyamatos kezdőjátékos is csak akkor, ha valamelyik kulcsjátékos kidől. Sajnos ezt el kell fogadni, pedig nagyon tud(na) a srác. Szerintem odébb is fog állni, ha idén nem is, de jövőre igen. Meg alapból nem is az eredeti posztján játszik, tudtommal támadó középpályás, és sokkal közelebb játszott a kapuhoz Málagában meg a U válogatottban is. Itt meg középső középpályás, ami ugye egészen más szerepkör, nem tud úgy kiteljesedni.

Csak nem értem akkor miért hoztuk ide.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 20:54

Matt009 írta:
mikor nincs miert es nincs mire.
De van mire. Itt nem az a lényeg, hogy most 1-2 meccsen kimaradt. Hanem a tendencia. Jövőre ugyanez lesz. Ő jó, Bale szar, Bale fog játszani. Ha véletlenül meg leesik egy Pogba, nos akkor át is igazolhatjuk a Castillába, mert 5 meccsenként fog kapni 10 percet.
Ha akkora penge, kitartó es alázatos, akkor meglesz a helye. Ha nem, akkor ő lesz az uj David Silva.

Ő jó? A jatek bizonyos elemeiben igen, de sokban nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 8., péntek 20:22

Annyiban adok igazat, hogy tényleg nem a sajtó felé kel nyitni
a sajtóban panaszkodott vagy mi? ennyire le vagyok maradva? :ozil:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: