létezik ám olyan dolog is, h szerencse.nem, de az ilyen naivitás valamiért kihozza belőlem, mea culpa
Divat
Re: Divat
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
nem, de az ilyen naivitás valamiért kihozza belőlem, mea culpa
a lényegen nem változtat sokat: még leárazás előtt is a legtöbb helyen elfogynak a méretek
a lényegen nem változtat sokat: még leárazás előtt is a legtöbb helyen elfogynak a méretek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Muszáj taplónak lenni?persze, mert mindig van olyan, amit szeretnél meg tetszik és árleszállítás közben még véletlenül a méreteidből is van... mesélj még
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
még jó, hogy nem vettem meg és nem olvasok feedbacket.
persze, mert mindig van olyan, amit szeretnél meg tetszik és árleszállítás közben még véletlenül a méreteidből is van... mesélj mégÉn mondjuk ilyen Aliexpressről soha nem rendelnék ruhát. Bemész a Pull&Bearbe vagy a Springfieldbe, HM-be amikor árleszállítások vannak, és egész korrekt áron tudsz venni sok mindent, fel tudod próbálni, meg tudod fogni az anyagát, van garancia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én mondjuk ilyen Aliexpressről soha nem rendelnék ruhát. Bemész a Pull&Bearbe vagy a Springfieldbe, HM-be amikor árleszállítások vannak, és egész korrekt áron tudsz venni sok mindent, fel tudod próbálni, meg tudod fogni az anyagát, van garancia.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így-így, 92-93-tól felfele szinte már "biztos".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
h3x0r írta:Tapasztalatom nincs, de Feedback resznel ezt irta az egyik: "Really happy with this. Product as described, seller helped with sizing and fits me perfect. i'm 175cm, 63kg, 42cm shoulder and 92 chest, got an L size. sipping a bit slow but more a Christmass madness kind of thing. recomended seller!!!"Kerlon írta:Aliról vett már valaki kabátot? Egy ilyenért megérné az a közel 6k, de nem merek venni, mert "Note: Asian size usually is 1~2 size smaller than the Europe/US size, we suggest you to choose 1~2 bigger size than usual, Please check the size chart carefully before buying,
As the manual measurement data! So 1-2 cm of error!" . Szóval ez a méret eltérés tényleg ennyire gáz lehet? Kb. lemértem a méreteim, aztán nagyon az XS-S között ugrálok. Tapasztalata valakinek?
Irj neki uzenetet a mereteiddel, biztosan segitenek kivalasztani.
Hát nemtudom... én 90% alatti ratinges terméket sohasem veszek és eddig nem is kellett csalódnom.
Barátnőm erre ellenpélda, mert Ő rendelgeti a 80-85%os cumókat is.
Legutóbb is berendelt vagy 10-15 db ruha/ékszer kombinációt és a negyede használhatatlan is lett.
ZIDANE
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Srácok! Vettem egy Tigi Bad Head Manipulator waxot, nekem viszont nem nagyon vált be. Eredeti ára 3.800-4.000 között mozog. Egyetlen egyszer, egy borsónyit használtam belőle, tehát majdnem teli van és új. Valakit érdekel esetleg 2.800-ért?
Erről lenne szó: http://www.tigi.hu/katalogus/?katalogus ... mek_id]=76
Erről lenne szó: http://www.tigi.hu/katalogus/?katalogus ... mek_id]=76
köszi baszos.
neked is rev
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kép
ilyen stílusú sapka hol található? akár üzlet, akár netes rendelés.
felirat nyílván lehet más, de a lényeg, h ilyesmi legyen, tehát, h ilyen "rácsos" a fele, (nemtudom jobban megfogalmazni), tehát nem ilyen teli sapka, mint mondjuk ez.
ilyen stílusú sapka hol található? akár üzlet, akár netes rendelés.
felirat nyílván lehet más, de a lényeg, h ilyesmi legyen, tehát, h ilyen "rácsos" a fele, (nemtudom jobban megfogalmazni), tehát nem ilyen teli sapka, mint mondjuk ez.
- realmadridfan
Tudtok valami jó és megbízható oldalt (a realmadrid.com-on kívül), ahonnan lehetne NŐI real mezt rendelni? Barátnőnek lesz, még mielőtt ráfeszült a rózsaszínre, mikor szerdán meglátta A legjobb lenne, ha névvel ellátott lenne, Isco-t nagyon szereti. kerestem ilyen olcsóbb megoldásokat, de csak férfiben voltak, nem értem miért
- h3x0r
Tapasztalatom nincs, de Feedback resznel ezt irta az egyik: "Really happy with this. Product as described, seller helped with sizing and fits me perfect. i'm 175cm, 63kg, 42cm shoulder and 92 chest, got an L size. sipping a bit slow but more a Christmass madness kind of thing. recomended seller!!!"Kerlon írta:Aliról vett már valaki kabátot? Egy ilyenért megérné az a közel 6k, de nem merek venni, mert "Note: Asian size usually is 1~2 size smaller than the Europe/US size, we suggest you to choose 1~2 bigger size than usual, Please check the size chart carefully before buying,
As the manual measurement data! So 1-2 cm of error!" . Szóval ez a méret eltérés tényleg ennyire gáz lehet? Kb. lemértem a méreteim, aztán nagyon az XS-S között ugrálok. Tapasztalata valakinek?
Irj neki uzenetet a mereteiddel, biztosan segitenek kivalasztani.
Aliról vett már valaki kabátot? Egy ilyenért megérné az a közel 6k, de nem merek venni, mert "Note: Asian size usually is 1~2 size smaller than the Europe/US size, we suggest you to choose 1~2 bigger size than usual, Please check the size chart carefully before buying,
K
K
Van Graafban vettem Tom Tailor pólót 3500ért, de láttam egy csomó Jack&Jones-t is 4ért.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
őő. Amerikából hozták Már nem tudom, hogy mennyiért.pheco írta:LRG teljes áron vagy kifogtál esetleg akciósat valahol?kelemen.istvan írta:Nekem J.Press, lrg, bershkás, és bp pólóim vannak túlnyomó részt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
LRG teljes áron vagy kifogtál esetleg akciósat valahol?kelemen.istvan írta:Nekem J.Press, lrg, bershkás, és bp pólóim vannak túlnyomó részt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mondjuk én a Pullban vettem egyszínű (írtad h az nem jó) pólókat tavaly 1690ért, V-nyak, vékonyak, vettem 8at minden színben. Nekem teljesen beváltak, hiába mosom őket,bírják,pedig amcsiban 2 hónapig szárítógépezve is voltak rendesenpheco írta:Hol szoktatok pólót venni? Régebben Garage Storeban vettem, lecsaptam az akciósakra Mostanában Pull&Bearben vettem, de azok elég gagyi minőségűek, nem véletlen olcsók. Olyasmi kéne ami nem veszti el a formáját pár mosás után és nem is kezd szétmállani. Carhartt és LRG(nem tudom kinek mondanak ezek a márkák valamit) kellene, de azok meg 8-9k körül mozognak. BpShopban találtam jókat, de ott meg pont két méret között vagyok.. Tehát összegezve: olyan pólót keresek, ami normális anyagból van, nem feltétlen egyszínű, valami felirat, minta lehet rajta és nem túl drága. Valaki?
Nem tudom,de kinőttem a feliratos pólókból, valahogy mindenből az egyszerűt szeretem már.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."