Megvoltak a szociknak is a lehetőségei, de ők arra használták hogy mindent ellopjanak. Az ország nem erdekelte oket. Ha a Fidesz 100ftbol 70et ellop es 30 megy az országra akkor 30cal többet költöttek mint az elődök.Halfkey írta:Annyi történik, hogy a globális válság utáni emelkedésre azt mondod, a Fidesz eredménye. Nem semmi hogy mindezt be tudták mutatni ennyi országban, miközben csak nálunk voltak kormányonRealista24 írta: Gyerekek ingyen esznek oviban, suliban. Ingyen tankönyv. Fejlődő infrastruktúra. Jobb forint hitelek. Emelkedő, már már tarthatatlanul magas fizetési szintek. Csaladtamogatas tucatnyi formája. Javuló kozbiztonsag, migransok országon kívül tartása. Csak néhány.
Ugy jön ide Pipita, hogy en akkor is már dolgozó ember voltam, hitellel, igaz gyerek nélkül. Mégis kilatastalan volt a helyzet, pedig jó allasom volt akkor is. Most jobb minden, pedig közben lett igy gyerkőc is, aki egy penznyelo, de mégsem erzem meg ugy, mint akkor ereztem volna.
De a kedvencem a jobb forint hitelek érv. A jobb hitel (és azzal járó kurva szar befektetési) lehetőség a jegybanki alapkamattól függ, amit az MNB határoz meg. Minden ország központi bankjának politikailag függetlennek kell lennie, tehát vagy azt mondod hogy a korrupt Fidesz tulnyúl az alkotmányos hatáskörén, vagy azt hogy a Fidesznek ehhez a javuláshoz semmi köze.
Mindegy igazából nekem hogy Fidesz vagy másik párt dobját verjük, és lehet felhozni sok érvet melletük és ellenük, de hogy ‘jobban élünk mint 10 éve’ az nem miattuk van.
Hitelek es alapkamat. Es az MNB mi alapján dönt? Valóban nem politikai befolyás alapján, hanem gazdasági alapon, ahhoz pedig kell egy jól működő, emelkedő gazdaság, amit a Fidesz támogat es segít. Hogy mellette lop? Mert Karigeri nem. Ok nem drogoznak meg kurvaznak. Sosem voltak korruptak es nem eloskodtek rajtuk az ismerősök es csaladtagok.