Középpályára kezdésnek itt van Valverde, Camavinga, talán Blanco. Védelem is csak a jobb oldalon lyukas kirívóan. Persze mindig lehetne lyukakat tömködni, de a Real Madrid sosem a játékoseladásokból szerezte a bevételei meghatározó részét. Az egyéb bevételeket kell növelni, a marketing titánokkal (Kylian, Erling, Vinike), ezáltal új szponzorokkal, meg a felújitott stadionnal többek között. Vagy már ennyire más szelek fújnak, hogy ez már nem elég egy Real Madridnak sem? Jól értem, hogy így gondolják azok, akik eladnák Viniciust, hogy másképen bem tudjuk tartani a tempót az olajpénzekkel? Én még bízom benne, hogy ez nem így van.Realista24 írta:Mert most készülnek kiadni 200 milliót, aztán lassan pótolni kell a kozeppalyat, és lyukas a védelem is.kiserik írta: Tavaly +50, tavalyelőtt+100 millióval zártuk a piacot. Mbappe lejáró szerződésű. Miért is kellene eladni bármelyik nagyértékű játékosunkat? Gondolom Casemirot, Militaot, Mendyt, vagy Tbot is elég nagy összegért el lehetne adni, esetleg Karimért is lehetne kapni egy kis pénzt még idén nyáron utoljára, mégsem rugózik ezen senki.
Vini többet hoz a konyhára, mint visz. Amellett, hogy jól is játszik, marketing szempontból is fontos. Ha jönne a másik két tini, a világ tele lenne azzal, hogy a Real Madridban van a világ 3 legértékesebb támadója/játékosa. Az ilyenekkel baromi sok pénzt lehet ám keresni. Plusz továbbra se írta senki, hogy kivel pótolná...
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mert most készülnek kiadni 200 milliót, aztán lassan pótolni kell a kozeppalyat, és lyukas a védelem is.kiserik írta: Tavaly +50, tavalyelőtt+100 millióval zártuk a piacot. Mbappe lejáró szerződésű. Miért is kellene eladni bármelyik nagyértékű játékosunkat? Gondolom Casemirot, Militaot, Mendyt, vagy Tbot is elég nagy összegért el lehetne adni, esetleg Karimért is lehetne kapni egy kis pénzt még idén nyáron utoljára, mégsem rugózik ezen senki.
Vini többet hoz a konyhára, mint visz. Amellett, hogy jól is játszik, marketing szempontból is fontos. Ha jönne a másik két tini, a világ tele lenne azzal, hogy a Real Madridban van a világ 3 legértékesebb támadója/játékosa. Az ilyenekkel baromi sok pénzt lehet ám keresni. Plusz továbbra se írta senki, hogy kivel pótolná...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hazardot kell eladni, meg a horror fizujától megszabadulni, ugyanez igaz Bélára is, de ő fixen lép a nyáron.
Pontosat nem tudok, de így kb. 40millió hirtelen fel is szabadulna, annyiba biztos fáj ennek a két jómadárnak a fizuja.
Pontosat nem tudok, de így kb. 40millió hirtelen fel is szabadulna, annyiba biztos fáj ennek a két jómadárnak a fizuja.
- ___Samy___
Mondjuk Asensionak Vinitol, Bappetol, Haalandtol meg mindenkitol fuggetlenul mennie kell, mert egyszeruen keves, mar cserekent is.Realista24 írta:Azt lehet eladni akire van kereslet.___Samy___ írta: Ha eddig nem adtuk el, most már miért kellene? Én sem vagyok vagy voltam odáig érte, de amit most nyújt, ki kellene használni, nem pedig túladni rajta.
Bukni valószínűleg már így se úgyse fogunk rajta, mert akkora a média értéke.
Inkább Asensión meg Rodrygón kellene túladni már akkor, mindkettő színtelen, szagtalan játékos. Mondjuk a brazil legalább a kapu előtt használható, de nagyon sótlan gyerek lett.
Előbb utóbb kell eladni játékost. Nem mehet ép mindenki ingyen vagy vonulhat vissza.
Nyilván a legjobb lenne az ilyeneket mint Ase eladni de még csak hír sincs róla, pláne nem olyan áron ami már látszódik is.
Egyebkent nem tudom hogy lesz ez megoldva, ha jon Bappe meg Haaland is, egyszeruen mar tul sok lenne, Karim meg nem erdemli meg, hogy esetleg miattuk menjen el/vonuljon vissza/adja le a szintet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Tavaly +50, tavalyelőtt+100 millióval zártuk a piacot. Mbappe lejáró szerződésű. Miért is kellene eladni bármelyik nagyértékű játékosunkat? Gondolom Casemirot, Militaot, Mendyt, vagy Tbot is elég nagy összegért el lehetne adni, esetleg Karimért is lehetne kapni egy kis pénzt még idén nyáron utoljára, mégsem rugózik ezen senki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt lehet eladni akire van kereslet.___Samy___ írta: Ha eddig nem adtuk el, most már miért kellene? Én sem vagyok vagy voltam odáig érte, de amit most nyújt, ki kellene használni, nem pedig túladni rajta.
Inkább Asensión meg Rodrygón kellene túladni már akkor, mindkettő színtelen, szagtalan játékos. Mondjuk a brazil legalább a kapu előtt használható, de nagyon sótlan gyerek lett.
Előbb utóbb kell eladni játékost. Nem mehet ép mindenki ingyen vagy vonulhat vissza.
Nyilván a legjobb lenne az ilyeneket mint Ase eladni de még csak hír sincs róla, pláne nem olyan áron ami már látszódik is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ha eddig nem adtuk el, most már miért kellene? Én sem vagyok vagy voltam odáig érte, de amit most nyújt, ki kellene használni, nem pedig túladni rajta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azert kell eladni, mert tripla profit lenne
ha pénzugyi szemmel nezem.
ha fotball szemmel, akkor nyilvan nem kell eladni.
de fasznak vagytok kiakadva ezen
csak nem akarom, hogy meg egy asensio legyen belole...
ha pénzugyi szemmel nezem.
ha fotball szemmel, akkor nyilvan nem kell eladni.
de fasznak vagytok kiakadva ezen
csak nem akarom, hogy meg egy asensio legyen belole...
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Továbbra sem látom miért kéne eladni, mikor úgyis 3 támadóval fogunk felállni... Eladjuk, hogy vegyünk másikat?
Jelenleg nincs Bappen és Haalandon kívül játékos, akire elcserélném Vinit.
Benzema meg szó nélkül beállna a sorba, attól nem kell tartani, hogy ő elkezd picsogni. Sérülés úgyis lesz nálunk, Vinit meg bőven lekaphatod bármikor rotációban.
Jelenleg nincs Bappen és Haalandon kívül játékos, akire elcserélném Vinit.
Benzema meg szó nélkül beállna a sorba, attól nem kell tartani, hogy ő elkezd picsogni. Sérülés úgyis lesz nálunk, Vinit meg bőven lekaphatod bármikor rotációban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
nincs olyan opcio, hogy eladnam akkor is, ha egyik se jönneRealista24 írta: Szavazzuk meg.
most viszont lebuktam, hogy én mire szavaznék
thereisonly1ronaldo
Miért lenne nevetséges? Miért lenne nevetséges egy fejlődő fiatal játékost az egyik legjobb támadóval összehasonlítani, ha hasonló teljesítményt produkálnak?Realista24 írta:Azt tudom hogy mindig vedted, de nem érzed nevetségesnek a hasonlatot Mbappeval?kiserik írta:
Hol lettem volna? Itt. Rohadtul ki is lettem röhögve, mikor a jövő Real Mardidjában elképzeltem Vinit, Haalandot, Fedét, Camavingát.
Ha nem lett volna világos, Vinicius mellett érveltem és nem Mbappe ellen. Persze tudom, még mindig divat szidni a játékosainkat (és belekötni az épp aktuálisan kinézett fórumozóba), de arra senki nem válaszol, hogy kivel pótolná Vinit eladása esetén?
És bár szeressem bármennyire is, azt azért fel tudom fogni, hogy a Real Madrid jövője nem Karim Benzema. Sokkal inkább lehet egy Vini-Haaland-Mbappe sor (persze nagyon sok minden történhet, előbb itt kell legyen a 2 titán, aztán lehet, hogy Vini soha többé nem lő gólt, vagy Haaland porcelán lesz, vagy Mbappe belekeveredik valamibe és sittre megy, akármi lehet...). A lényeg, ha minden így marad, akkor marhaság lenne eladni Vinit és marhaság lenne Karim miatt nem megvenni Haalandot. Ennyi lett volna a lényeg.
Így ertrlmezd a kérdésem.
Én úgy gondolom, hogy a Real Mardidnak (ha a támadó részleget vesszük figyelembe) egy csatárra és egy kezdő jobbszélsőre van szüksége. Erre tükéletesen megfelelne Haaland és Mbappe. Amennyiben eladnánk Vinit, akkor továbbra is szükség lenne egy kezdő jobbszélsőre, ahová nem tudok Mbappe-nél jobb alternatívát jelenleg. Sőt, semmilyen értelmes alternatíva nem jut eszembe.
Vini-Mbappe összehasonlítás: mint írtam, nem Mbappe ellen szólt, hanem Vinit dícsérve. Fél év alatt hozta Mbappe számát szerintem nehezebb körülmények között. Ez egyértelmű jele a fejlődésnek. Hogy ez most a fejlődési görbe csúcsa, vagy csak az eleje, esetleg csak egy kiugró eredmény, azt senki sem tudja megmondani. Majd utólag lesz okos az ember. Ott van Mbappe. Berobbant egy magas szinten és szerintem nem hogy fejlődött volna ahhoz képest, hanem visszafejlődött, köszönhetően a rossz helyre való igazolásnak. Ellenben ha megnézed Haalandot, akkor ő folyamatosan fejlődik. Sőt, visszatérve Vinire, nála sem ilyen egyszerű a képlet. Nem véletlenül adott ki a Real Madrid érte 45 millió eurót. A minap szembe jött velem egy gólösszefoglaló róla a Flamengoból, kb ugyan olyan gólok, mint amiket most lő. Az, hogy ez ZZ alatt nem jött ki belőle sokminden okozhatta, de pl Solari idejében elég jól muzsikált. Most Carlo alatt úgy néz ki, hogy elindult a lejtőn fölfelé. Ennek én örülök és remélem, hogy nagyon magasra fog jutni, mert az jó a csapatomnak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha vini csak elrakott volna pár gólt, akkor én is azt mondanám, hogy dob a gép, de azért itt korántsem erről van szó. ha megnézed a játékát, sokkal letisztultabb. gólpasszokat, kulcspasszokat ad nehéz helyzetekből. én csak akkor adnám el ha valaki robbantana érte. 100-ért semmiképpen.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
tchouaméniikelemen5 írta: “Tucsimaninak” mi a rendes neve, hogy rá tudjak keresni?!
92:48
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
“Tucsimaninak” mi a rendes neve, hogy rá tudjak keresni?!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én már hetek óta team-Vinyó vagyok, főleg a vége miatt. Úgy vagyok vele, mint anno Becks-szel. Mind a kettőnek vannak-voltak határai, de az a mennyiségű meló, amit beleraknak, az tiszteletre méltó és kellenek az ilyen arcok is.dzsi91 írta: Senki nem vitatja el az érdemeit. Idén valóban nagyot megy és sajnos a vezetőség nem akarja eladni úgyhogy az egész téma tárgytalan csak hidegrázást kapok amikor azt hallom,hogy fog elférni halaand bappe benzema meg vinidzsí a pályán. Mintha egy Cr messi R9 huntelaar sor miatt aggódnánk. Nagyon jól fog kinézni ott vini a padon beugróként vagy rotálva. Akár egy bl győzelmet is eltudok neki képzelni egy olyan dimarias szezonnal ahol oroszlán részt vállal a sebességével és ,hogy pont jókor jön ki minden jó megmozdulása de hosszútávon én nemlátok benne megoldást semmire.
Jelenleg örüljünk,hogy jól teljesít de megkínlódtunk azért a pár góljáért és még vége sincs a szezonnak reméljük mem toroan meg.Embert nem láttam még Real mezben aki annyira feltudott baszni mint ő az elmúlt 3 évben. Amikor megcsinálta a cselt jobbra és elindult balra sprintben a labda nélkül az továbbra is alltime wtf nálam ebben a mezben.
És igen ilyenkor lehet mondani,hogy ő legalább kapar,ott van a naplopó brigád hazardal meg a vadlóval de ők szimplán trógerek. Játéktudás alapján helyük lenne itt.
Na mindegy jöjjön a teknőc meg a viking aztán az legyen a legnagyobb bajunk,hogy túl sokan vagyunk elől.
Ha Vini folytatja ugyanezt a kőkemény munkát, nem kezd ez sztárfizukért pampogni, meg stb., én absz. a maradása mellett vagyok.
Ha jön Bappe+Haaland, is csak a jobbost foldozzuk be, illetve BigBenz "utódját" hoztuk el, a balszélen továbbra is ő lenne a No1..
Bár megnézném milyen lenne egy Haaland-Benz-Bappe trió, de szükség volna Vinyóra is.
Nálam továbbra sem ász, hisz "Vinicius meg most tanult meg egyeneset rúgni a labdába és éppen dob neki a gép", de ha megmarad ilyennek, nem ő lesz a szűk keresztmetszet.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
az önbizalma a helyén van - 1-2 meccsen már a teljesitmény rovására is menta buzi flikkflakkdevisszapasszokkal, mint céronaldo az öncélú szarjaival, aztan előrefele meg folyamatosan elfogyott az évek során. csak az utobbi 30 felett kezdte ezt el, vinyó meg már most kezdi a nagyképűzést, ahelyett, hogy ujra es ujra nekimenne a vedojenek, vagy probalna vmit kreativkodni, hogy ziccer legyen. nehez dolog, en elhiszem, nem egyszeru, mikor az ellenfel is jol tudja, hogy oda kell segiteni masik plusz 1-2 vedovel mindig, mert o az egyeduli, aki dinamikat es sebesseget ad az egesz madridbol.
en amit mostanaban latok, azt erzem nala a felso hatarnak, ennel sokkal jobb nem hiszem hogy lesz. eladni nem fogjuk, benzema szépen lassan kimegy pár szezon alatt, el fognak ferni bappeval, hallanddal elöl.
de nezem a tucsimáni mixeket, sajnos az angolok mindent meg fognak tenni erte
hazard, béla más kérdés, tele full sérulesekkel, nulla motivacio, nekik már ha ingyen elmennek, az is segitseg a realnak
en amit mostanaban latok, azt erzem nala a felso hatarnak, ennel sokkal jobb nem hiszem hogy lesz. eladni nem fogjuk, benzema szépen lassan kimegy pár szezon alatt, el fognak ferni bappeval, hallanddal elöl.
de nezem a tucsimáni mixeket, sajnos az angolok mindent meg fognak tenni erte
a kutyafaszok eladásából apróért már akkor is jol járunk, ha a fizu felszabadul, nem kell itt 60-70et varni jatekosonkent, bar ha helyen lenne a piac meg a gondolkodas, akkor most egy isco, asensio emberért fizet ki angol csapat ennyiket vagy a barca vitte ezt a ferrán gyereket, semmi extra.Bevételek is kellenek, játékoseladásból is.
hazard, béla más kérdés, tele full sérulesekkel, nulla motivacio, nekik már ha ingyen elmennek, az is segitseg a realnak
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hja, de ki a nagyobb rizikó?el magico írta:Impostor írta: Voltak itt olyan spílerek mint Robinho, Jesé
Emlékszem volt időszakuk mikor r*hadt jól játszottak, vitték a csapatot..az egyiknek sérülés a másiknak eligazolás tett be, de nem lettek akkora korszakos zsenik mint ahogy azt akkor gondolták róluk...
Kicsit ez az érzésem Vini-vel kapcsolatban is... eddig csetlett-botlott, most jól megy neki, élmény nézni ahogy néha hülyíti a védőket...kellett már egy ilyen arc akinek van vér a pucájában és nem visszapasszol..
DE!
Nála is jöhet egy sérülés, ami simán visszadobhatja, vagy egy formahanyatlás, egy kis hiszti , konkurencia stb.
Összegezve, lehet még belőle nagy király, de ugyanúgy egy lufi is...
Ez ugyanúgy megeshet Mbappéval, Haalanddal vagy bármelyik fiatal tehetséggel... Minden befektetés rizikós.
Aki gól/meccset átlagol vagy, akinél már nagy szó a 0,5 gól/meccs egy fél szezon után.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy most mindenkit orrbaszájba nyomatnak új szerződésekkel, emelt fizetésekkel, de jó gazdálkodás ide vagy oda, minden véges.
Bevételek is kellenek, játékoseladásból is.
Nagy szerencsénk, hogy 50-60-70 millió felszabadul fizetésekből a nyáron, de azt el is viszi majd remélem Mbappé és Haaland.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Impostor írta: Voltak itt olyan spílerek mint Robinho, Jesé
Emlékszem volt időszakuk mikor r*hadt jól játszottak, vitték a csapatot..az egyiknek sérülés a másiknak eligazolás tett be, de nem lettek akkora korszakos zsenik mint ahogy azt akkor gondolták róluk...
Kicsit ez az érzésem Vini-vel kapcsolatban is... eddig csetlett-botlott, most jól megy neki, élmény nézni ahogy néha hülyíti a védőket...kellett már egy ilyen arc akinek van vér a pucájában és nem visszapasszol..
DE!
Nála is jöhet egy sérülés, ami simán visszadobhatja, vagy egy formahanyatlás, egy kis hiszti , konkurencia stb.
Ez ugyanúgy megeshet Mbappéval, Haalanddal vagy bármelyik fiatal tehetséggel... Minden befektetés rizikós.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
PontosanImpostor írta: Voltak itt olyan spílerek mint Robinho, Jesé
DE!
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”