Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
cserisevnek tegnap nem szóltak hogy az edző ellen játszanak úgyhogy megnyerte nekik a meccset. ha így folytatja akkor benttartja egyedül a valenciát és pár milliót le lehet gombolni valakitől érte.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom mennyire lehet igaz, az a 30 millió font körüli összeg, de ha ennyiért nem adjuk el... Főleg, hogy lesz egy Asensionk is, meg ugye lassan-lassan Odegaard, bár Ő azért más poszt. Lényeg a lényeg, hogy Jesét is meg Cheryshevet is a nyáron passzolnám el.morientes írta:Amugy,más,de asszem Jesènek evvel lefott.Vasquez meg adott egy gp-t.Szal mehet Klopp nyakára
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem nem vagyunk.De hátrèbb sem.Tegnap ahogy beszállt Isco,nem tett hozzá tobbet mint a horvát.Azért írtam, hogy nálam Isco jobb, mert tudatosabban, nyugodtabban játszik. Egyébként Kovacic tegnapi játékáról Di María jutott eszembe. Rengeteg pörgés, szép megindulás, csak sokszor szertelen, "össze-vissza" játék. Jó lesz a srác, az biztos. De szerintem Iscoval előrébb vagyunk.
Mondjuk neki meg,abbol a Modric passzbol illett volna eltalálni a kaput
Neked nyilván jobban bejon Isco stilusa,nincs ezzel baj.Nekem is,ha az a játèk gordulèkeny ès konstans jo lenne.Csak hát nem az.
Amugy,más,de asszem Jesènek evvel lefott.Vasquez meg adott egy gp-t.Szal mehet Klopp nyakára
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
Nem kell egyből harapni. Természetesen az Ő szintjéhez értettem. Most nem volt annyira látványos, nem hozott annyi pluszt, mint szokott. De szerintem látszott, hogy nem ez volt élete meccse. Amit nem is kritika ként írok, csak megjegyeztem, hogy már csak emiatt is tökéletes mellé Kroos.morientes írta:Ne hulyèskedj már,Kroos mellett a meccs legjobbja volt.Csak már ez meg van szokva.
Azért írtam, hogy nálam Isco jobb, mert tudatosabban, nyugodtabban játszik. Egyébként Kovacic tegnapi játékáról Di María jutott eszembe. Rengeteg pörgés, szép megindulás, csak sokszor szertelen, "össze-vissza" játék. Jó lesz a srác, az biztos. De szerintem Iscoval előrébb vagyunk.morientes írta:Mondjuk nem volt tobb mint ami Isconak szokott,csak èppen másfajta.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Ne hulyèskedj már,Kroos mellett a meccs legjobbja volt.Csak már ez meg van szokva.főleg, hogy Modric sem hozott extrát.
Mondjuk nem volt tobb mint ami Isconak szokott,csak èppen másfajta.Az egyik rácsavarodik a lasztira,a másik meg nèha elpasszolja magát,szvsz egy szinten vannak,csak mig a spanyolnak az istennek se skar osszejonni az a nagy áttorès,addig a bevert orru most formálodik,ès ha meg lesz az a meccs rutin,nem lesz ott gond.Kovacic könnyebben zavarba jön, ha letámadják és előre fele sem ad annyi pluszt, elég sok rossz döntése volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Nem a gólja miatt, de tegnap is kijött, hogy kell egy Kroos a pályára. Már csak Kovacic miatt is, mert tetszett a hajtása, jó is volt, de ha Isco kezd és a horvát Kroos helyén játszott volna, akkor nekünk annyi lett volna, mint a botnak. Nem lett volna semmi k.pályánk, főleg, hogy Modric sem hozott extrát. Mert Isco sokszor túlzásba esik, Kovacic meg szerintem nem csak a játékpercek hiánya miatt ilyen, amilyen. Nagyon szertelen és ez a stílusa miatt van, legalább is nekem ez jön le. Ezért tartom jobb 3. embernek Iscot, vele szerintem stabilabb a k.pályánk. Kovacic könnyebben zavarba jön, ha letámadják és előre fele sem ad annyi pluszt, elég sok rossz döntése volt. De vissza térve Kroos-ra.... Ő adja meg a nyugalmat, azt az embert lehetetlen pánikba hozni, ha 3man mennek rá, akkor se. Szóval én még mindig azt mondom, hogy nála jobb embert nem találnánk a védősor elé. Arról nem is beszélve, hogy Modric-csal milyen duót alkot, szerintem a világ legjobbja.
Jó kis meccs volt amúgy, egy fullos kezdővel még simább lett volna. Mert Danilo nem szint, Carvajalnak meg nagyon idegen volt a balos, James helyett meg egy sérülés előtti Bale lőtt volna vagy 3mat. Jó lesz ez, van játék is, csak végre álljon össze a rendes kezdő 11, Zidane 1-2 fejben tegyen rendet és akkor a BLben még "meglepetés" is lehet!
Jó kis meccs volt amúgy, egy fullos kezdővel még simább lett volna. Mert Danilo nem szint, Carvajalnak meg nagyon idegen volt a balos, James helyett meg egy sérülés előtti Bale lőtt volna vagy 3mat. Jó lesz ez, van játék is, csak végre álljon össze a rendes kezdő 11, Zidane 1-2 fejben tegyen rendet és akkor a BLben még "meglepetés" is lehet!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Lehetne Modric, Varane vagy akárki más is az avám, azért döntöttem James mellett mert egy napon születtünk (csak én egy évvel korábban) Szerencsére nagyrészt olyan játékosok alkotják a keretet akik szimpatikusak számomra. James pedig kifejezetten jól játszott, nem egyszer akkor ment át az adogatás támadásba amikor hozzá került a labda. Felpasszolta, kapta vissza, dobta ki szélre és már ott is voltunk a kapu előtt, a gólja megintcsak nagyon szép. Mezőnymunkával szintén nem volt gond, jópárszor megtartotta a labdát nehezebb szituációknál is, teljesen jó meccset hozott, mindenképpen a jobbak között volt. Kroos és Ronaldo tetszett még (pont a gólszerzők ), meg persze Modric, de ő mindig perfekt. Ronaldo mondjuk nem a legjobb éveit idézte, de végre megcsinált (sikeresen) néhány cselt, a góljai is szépek voltak.... Lehet most végre nem ősszel tündököl, hanem tavaszra éri majd el a csúcsformát.ziro4vr írta:Mondá a James avataros. Nézzed csak őt te ha annyira neki szurkolsz és nem a csapatnak.Becksy23 írta: Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.
Pogba is jöhet majd, de csak szépen sorjában!
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
BarçaNorbi írta:De itt az MU-ról beszéltek, ahova eladnátok...torjack írta: Abba passzolna, de az a felállás meg a nem jó a Kroos-Modric duónak, meg CR-nek , meg Benzemának sem. Sok áldozatot kellene hozni azért, hogy James jól legyen.
Öööö izé...derekasan bevallom, fogyasztottam már némi alkoholt
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
De itt az MU-ról beszéltek, ahova eladnátok...torjack írta: Abba passzolna, de az a felállás meg a nem jó a Kroos-Modric duónak, meg CR-nek , meg Benzemának sem. Sok áldozatot kellene hozni azért, hogy James jól legyen.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Abba passzolna, de az a felállás meg a nem jó a Kroos-Modric duónak, meg CR-nek , meg Benzemának sem. Sok áldozatot kellene hozni azért, hogy James jól legyen.istimester írta:Mourinho 4-2-3-1-be szerintem amúgy bele is illene.torjack írta:Hamesznél továbbra is az van, hogy egyszerűen lassú. Van egy jó balosa, meg nem is vak a pályán, de egy Real Madrid kezdőjéhez több kell. A padot meg hosszabb távon nem fogja tűrni. Majd a MU ad érte egy százast, ott nyáron eszement költekezés lesz LVG kirúgása után.
Varane kiállitása nevetséges volt.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mourinho 4-2-3-1-be szerintem amúgy bele is illene.torjack írta:Hamesznél továbbra is az van, hogy egyszerűen lassú. Van egy jó balosa, meg nem is vak a pályán, de egy Real Madrid kezdőjéhez több kell. A padot meg hosszabb távon nem fogja tűrni. Majd a MU ad érte egy százast, ott nyáron eszement költekezés lesz LVG kirúgása után.
Varane kiállitása nevetséges volt.
- morientes
Már ne haragudj de amikor a "villámgyors cselekkel" rátekeredett a labdára,a hátvèd osszefosta magát a rohogèstolNézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.
A golja az ott volt,nem kèrdès,de neki ez az erossège,más nem nagyon.
Benzema mwg ma kicsit unta,mikor nem kapta uresbe,de aztán a másodikban már felporgott kicsit.
Kovacsics kicsit kapkodott,de,ahogy azt más is irta már,meccshiánynak tudhato be.
Nem fog o idw jonni sose,nincs hozzá elèg tokeNem érdekel, Gündogan kell erre a kp-ra, ne ellenkezz!
Ott fog megoregedni a signal idunaparkban
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondá a James avataros. Nézzed csak őt te ha annyira neki szurkolsz és nem a csapatnak.Becksy23 írta: Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.
Pogba is jöhet majd, de csak szépen sorjában!
Nem illik.
- torjack
Hamesznél továbbra is az van, hogy egyszerűen lassú. Van egy jó balosa, meg nem is vak a pályán, de egy Real Madrid kezdőjéhez több kell. A padot meg hosszabb távon nem fogja tűrni. Majd a MU ad érte egy százast, ott nyáron eszement költekezés lesz LVG kirúgása után.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pogba.ziro4vr írta:Nem érdekel, Gündogan kell erre a kp-ra, ne ellenkezz!
Hát úgy nehéz cselezni, ha nincs indulósebességed. Meg azért nem egy Ronaldinho a gyerek az tény. Viszont pont ezaz, hogy szerintem nem jó 12. ember, mert játszani akar folyamatosan vagy megy a sírás, plusz csereként nem igazán tud lendületet adni a csapatnak. Özil style, más nagycsapatban lehet A sztár meg alapember, de Madridban túl sokat kéne variálni hogy az lehessen. Annyit meg nem feltétlenül ér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ettől függetlenül jó lenne De amúgy ja, ezért nem lesz az soha.ziro4vr írta:jó 12. ember, mert játszani akar folyamatosan vagy megy a sírás, plusz csereként nem igazán tud lendületet adni a csapatnak
Támadóharmadban többször lelassította a játékot/rossz döntést hozott. Nem jó azon a poszton, ezt le kell nyelni. Ziro leírta a lényeget.Becksy23 írta:Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.nmate írta: James meg szerintem pocsék volt. Kapu előtt a lövést leszámítva nem volt jó döntése, mezőnyben meg szürke, alibipasszok hada, zéró csel max. pár keresztlabda, de az is üresbe. 12. embernek való ő csak sajnos.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- ziro4vr
Nem érdekel, Gündogan kell erre a kp-ra, ne ellenkezz!
Hát úgy nehéz cselezni, ha nincs indulósebességed. Meg azért nem egy Ronaldinho a gyerek az tény. Viszont pont ezaz, hogy szerintem nem jó 12. ember, mert játszani akar folyamatosan vagy megy a sírás, plusz csereként nem igazán tud lendületet adni a csapatnak. Özil style, más nagycsapatban lehet A sztár meg alapember, de Madridban túl sokat kéne variálni hogy az lehessen. Annyit meg nem feltétlenül ér.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon nyers még a játéka, sok játéklehetőség kell neki. Agilis, jól passzol, védekezni sem rest...ezekre lehet építeni. Még kell neki pár szezon, hogy kiforrjon.ziro4vr írta:Kovacic jó lehet majd, bár én egyelőre nem látom azt, hogy egy domináns, nagy volumenű játékos lehet belőle.
James meg szerintem pocsék volt. Kapu előtt a lövést leszámítva nem volt jó döntése, mezőnyben meg szürke, alibipasszok hada, zéró csel max. pár keresztlabda, de az is üresbe. 12. embernek való ő csak sajnos.
- ziro4vr
Benzema nem volt jó, ahogy már egy ideje nem az, csak most a gól sem jött. Az arcán látszik, mikor nem megy neki. Remélem hamar átlendül, nagyon kelleni fog tőle a jó teljesítmény.
Cé egyénileg kezd javulni, de a csapathoz hozzáadott értéke nem változik.
Danilo fogalmatlan, Carvajal is fura volt a baloson, jövőre kell oda egy jó csere. Varane össze kaphtná magát, Zidane dumálhatna majd vele egyet.
Kroos egyet hibázott, de jól játszott, nem is értem a károgókat. De valakit mindig basztatni kell, most a német van soron. Kovacic jó lehet majd, bár én egyelőre nem látom azt, hogy egy domináns, nagy volumenű játékos lehet belőle. Isco lendületet hozott a csapatba, erre nem képesek sokan csereként sajnos a keretben.
James balosa kegyetlen ezt tudjuk, ma nagyon kapart ezt jó volt látni, de látszott ma is, ő nem hosszú távú megoldás a szélre. Semmi robbanékonyság, semmi sebesség, így nem lehet. A végén meg kb oxigén sátorba kellett rakni. De a hozzáállása végre rendben volt.
Sok munkája lesz még a francia istennek, mert ez még nagyon nem kész csapat.
Cé egyénileg kezd javulni, de a csapathoz hozzáadott értéke nem változik.
Danilo fogalmatlan, Carvajal is fura volt a baloson, jövőre kell oda egy jó csere. Varane össze kaphtná magát, Zidane dumálhatna majd vele egyet.
Kroos egyet hibázott, de jól játszott, nem is értem a károgókat. De valakit mindig basztatni kell, most a német van soron. Kovacic jó lehet majd, bár én egyelőre nem látom azt, hogy egy domináns, nagy volumenű játékos lehet belőle. Isco lendületet hozott a csapatba, erre nem képesek sokan csereként sajnos a keretben.
James balosa kegyetlen ezt tudjuk, ma nagyon kapart ezt jó volt látni, de látszott ma is, ő nem hosszú távú megoldás a szélre. Semmi robbanékonyság, semmi sebesség, így nem lehet. A végén meg kb oxigén sátorba kellett rakni. De a hozzáállása végre rendben volt.
Sok munkája lesz még a francia istennek, mert ez még nagyon nem kész csapat.
Nem illik.