A 100 millióról sem hallottál.Remy írta:Engem is érdekelne, mert hivatalos verziót erről a 160 milláról továbbra sem láttam sehol.kodo írta: Honnan jött ez a 160 milla?
Eden Hazard
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Eden Hazard - 7
Burger evés közben sérült meg, vagy mi a tök?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nagy ráfizetés volt leigazolni, főleg ha miatta nincs pénz más igazolásokra
Meg van az új Bale, sőt Hazard még rosszabb
mert jó meccse is alig volt
Meg van az új Bale, sőt Hazard még rosszabb
mert jó meccse is alig volt
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lehet, hogy tényleg üvegböl van és nem tehet róla, de al fog fogyni az emebrek türelme.
Legalább látszódna sz instáján, meg jönnének a hírek, hogy extra edzést végez. Korábban érkezik, késöbb megy. Különmunkát végez. Rendszeresen konzultál az erönléti edzökkel, hogy hogyan javulhatna. Valami, akármi, hogy komolyan veszi, és tesz érte.
Ramos, LV és egy csomó játékos instája tele van azzal, hogy melóznak, kockahasat villantanak - ezzel azt az érzés keltik, hogy komolyan veszik. Hazardról meg eddig két fajta hírt olvastam: dagadt és nem követte az utasításokat illetve azt, hogy megsérült.
Az ember mindig bízik, meg megadná a második lehetöséget, de fogy a türelem. Szerencséje, hogy nem nézök elött játszik a csapat.
Legalább látszódna sz instáján, meg jönnének a hírek, hogy extra edzést végez. Korábban érkezik, késöbb megy. Különmunkát végez. Rendszeresen konzultál az erönléti edzökkel, hogy hogyan javulhatna. Valami, akármi, hogy komolyan veszi, és tesz érte.
Ramos, LV és egy csomó játékos instája tele van azzal, hogy melóznak, kockahasat villantanak - ezzel azt az érzés keltik, hogy komolyan veszik. Hazardról meg eddig két fajta hírt olvastam: dagadt és nem követte az utasításokat illetve azt, hogy megsérült.
Az ember mindig bízik, meg megadná a második lehetöséget, de fogy a türelem. Szerencséje, hogy nem nézök elött játszik a csapat.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Engem is érdekelne, mert hivatalos verziót erről a 160 milláról továbbra sem láttam sehol.kodo írta: Honnan jött ez a 160 milla?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Honnan jött ez a 160 milla?
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szanalom tetofoka, hogy itt Cavanirol kell almodozni.Kercsó írta:
persze Cavanira nincs pénz.
valami okádós smile nincs?
160m
adjunk még egy évet
a másik belga is felébredt (igaz össze sem hasonlítható)
160m
adjunk még egy évet
a másik belga is felébredt (igaz össze sem hasonlítható)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
erre már nincsenek szavak. Nincsen rá garancia? akkor kérhetnénk árleszállítást a Chelseatöl....
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jajj hagyjál már, az agyam törli hogy az megtörtént. Bár egyelőre az a szint sincs meg éden mesternek.Faust írta:Marianonak?ziro4vr írta: Azért valljuk be sikerült tökéeltesen megtalálni az inverzét az előző 7es mezesnek.
Nem illik.
Szerintem ez a sérülés is, mint a többi, (kivéve a honi havertől elszenvedett) visszavezethető a ""félprofi"" hozzáállásához. Túlsúly, ratyi edzésmunka, stb. Minden jel arra utal, hogy ő már elengedte ezt az élsportot. Sajnos nálunk kapott levezető szerződést álomfizuval, nem az Usában, Kínában vagy valamelyik olajos országban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Marianonak?ziro4vr írta: Azért valljuk be sikerült tökéeltesen megtalálni az inverzét az előző 7es mezesnek.
- Pad'em
Ilyen a világon nincs. De legalább nem a bokája.
Hívjuk vissza Bale-t a kölcsönből
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én még hiszek benne, kell hogy idén összehozzon valamit.
Máskülönben az érte adott pénz kuka... ennyiből akár lószopodát is nyithattott volna Perez, ahol atmás-barcás szopodárlegényeket alkalmazhatna.
Máskülönben az érte adott pénz kuka... ennyiből akár lószopodát is nyithattott volna Perez, ahol atmás-barcás szopodárlegényeket alkalmazhatna.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
+1Faust írta: Hat en bontanam a szerzodeset aztan labadozzon otthon ingyen, ne evi 17 millioert vagy mennyiert. Vagy ilyenkor a szerzodeseben foglalt eveket ki kene neki fizetni egyben? Elkepeszto blama. De valahogy nem tudom nem a sanitast mogelatni.
ül otthon és tolja magába a kebabot, de hónap végén leakasztja a nagy zsét a dupla nulla teljesítménnyel.
persze Cavanira nincs pénz.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gondolom az 1 hónapból minimum lesz 3 megint, februárban még 3 hónapot mondtak a bokájára, aztán még most is szar. Tényleg reménytelen ez már.
- ateeemadrid
Ez lesz az új átkozott számunk, Modric legalább a 10-est helyrerakta.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért valljuk be sikerült tökéeltesen megtalálni az inverzét az előző 7es mezesnek.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hat en bontanam a szerzodeset aztan labadozzon otthon ingyen, ne evi 17 millioert vagy mennyiert. Vagy ilyenkor a szerzodeseben foglalt eveket ki kene neki fizetni egyben? Elkepeszto blama. De valahogy nem tudom nem a sanitast mogelatni.