Divat
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Divat
Hol szoktatok pólót venni? Régebben Garage Storeban vettem, lecsaptam az akciósakra Mostanában Pull&Bearben vettem, de azok elég gagyi minőségűek, nem véletlen olcsók. Olyasmi kéne ami nem veszti el a formáját pár mosás után és nem is kezd szétmállani. Carhartt és LRG(nem tudom kinek mondanak ezek a márkák valamit) kellene, de azok meg 8-9k körül mozognak. BpShopban találtam jókat, de ott meg pont két méret között vagyok.. Tehát összegezve: olyan pólót keresek, ami normális anyagból van, nem feltétlen egyszínű, valami felirat, minta lehet rajta és nem túl drága. Valaki?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Sziasztok!
Hátha van itt valaki szakértő.
Van egy Borussia Dortmund-os S.Oliver sálam. Találtam a fiókba, pedig soha nem rajongtam értük.
Gondoltam eladom, de nem tudom mennyit érhet. Elvileg sorozatszámozott, az enyémen 912.567 van, gondolom így sokat nem jelent.
Valakinek tipp? Neten sem találtam meg eddig, bár még nem ástam bele magam annyira.
Hátha van itt valaki szakértő.
Van egy Borussia Dortmund-os S.Oliver sálam. Találtam a fiókba, pedig soha nem rajongtam értük.
Gondoltam eladom, de nem tudom mennyit érhet. Elvileg sorozatszámozott, az enyémen 912.567 van, gondolom így sokat nem jelent.
Valakinek tipp? Neten sem találtam meg eddig, bár még nem ástam bele magam annyira.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Sportsdirecten nagy akciók vannak, érdemes benézni, ha valamit venni akarnátok.
Én tegnap rendeltem meg ezt a lépőt 12.000 pénzért, gyakorlatilag féláron.
Gondoltam szólok, úgyis lassan jön a tavasz, vegyen mindenki futócipőt vagy teremcipőt a madridom focikra
Én tegnap rendeltem meg ezt a lépőt 12.000 pénzért, gyakorlatilag féláron.
Gondoltam szólok, úgyis lassan jön a tavasz, vegyen mindenki futócipőt vagy teremcipőt a madridom focikra
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nagyon kígyók ilyen téren is.nmate írta:Vissza is utalták. Nem gondoltam volna hogy ilyen siman ésgyorsan megy myfriend-éknél.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ömm regisztálsz ---> cucc oldala amit venni akarsz ---> buy now ---> cím megad ---> place order ----> kiválasztod h mastercard vagy visa amid van beírod és kész...Úszómester írta:aliexpress-ről szeretnék rendelni de még sosem rendeltem külföldioldalról
valaki elmagyarázáná nekem lépésről lépésre mint egy 5 évesnek hogy mit hogy kell? onnantól hogy rajta van a kártyán a pénz
nekem eddig semmi nem tűnt el (50 rendelés)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem még nem tűnt el soha csomag, csak eladó a pénzzel. De azt meg az ali visszautalta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
és ez gyakran elő szokott fordulni ali-n? mert ebay-ről tudok, hogy el-el szoktak veszni a csomagok, pl most egy kollégámnak tűnt el
vagy ez úgy összességében mindegyik külföldi küldeménynél ugyanilyen százalékban megesik?
vagy ez úgy összességében mindegyik külföldi küldeménynél ugyanilyen százalékban megesik?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
mit rendeltél?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha már ali:
hi friend ,i am very sorry to tell you that the pacakge lost ,what can i do for you?
waiting for your reply have a good day
Mégis mit tehetnél hülye kínai, full refund hogy szakadjon le a kezed.
hi friend ,i am very sorry to tell you that the pacakge lost ,what can i do for you?
waiting for your reply have a good day
Mégis mit tehetnél hülye kínai, full refund hogy szakadjon le a kezed.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
aliexpress-ről szeretnék rendelni de még sosem rendeltem külföldioldalról
valaki elmagyarázáná nekem lépésről lépésre mint egy 5 évesnek hogy mit hogy kell? onnantól hogy rajta van a kártyán a pénz
Én beújítottam egy Boss-t 43-éer 100 helyett. Illetve igazából a törzskártya adott még 7500ft kedvezményt, szóval 35 inkább. Jött még egy pulóver is 14 helyett 7-ért, illetve egy sima póló, hogy meglegyen az 50 ezer a kedvezményért!Lehet nem mondok nagy újdonságot, de aki kabátot venne - így a tél végének közeledtével - nézzen be a Peekbe az Arénában. Elég jó leárazások vannak, igaz a télinek hirdetett kabátok inkább őszi/tavasziak, de kellemes árban vannak. (vettem egy szövet Wellensteynt 50ért/80ról meg egy Gas átmenetit 28ért/50ről) Szóval tűrhető árak vannak most.
Még kedden is szereztem egy pólót meg egy hosszú ujjú pólót, utóbbit 1500-ért, 10 helyett. Szóval van néhány elég durva akció, bár a népszerű méretek fogyóban vannak.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Passzolom, nézd meg futbolmanian. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy nincsen egyik hivatalos boltban sem.Marci írta:A madridi shopban szerinted van? Mert online már nem lehet rendelni semmilyen melegítőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sokat neMarci írta:És mennyire kula? Láttam, hogy írtad, hogy a mez nem annyira rossz, de egy 30 dolláros melegítőtől nem tudom mit várjak...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
És mennyire kula? Láttam, hogy írtad, hogy a mez nem annyira rossz, de egy 30 dolláros melegítőtől nem tudom mit várjak...