Igen, de valahogy Spanyolorszagban sehogysem sikerul lenyomni a Barcat. A vegen mindig ok kerulnek ki gyozteskent. Es olykor eleg sok pontot vernenk rank.Amúgy, kb ez az elmúlt 20 év legrosszabb Madridja, és van 5 pont hátrányunk
Aztán még megy itt a sírás.
Real Madrid vs. Barcelona
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy, kb ez az elmúlt 20 év legrosszabb Madridja, és van 5 pont hátrányunkBH710 írta:Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DtAIt1zVYAAjBgI.jpg
Kemény.
Ez is valverde inkompetesseget es hozza nem erteset bizonyitja. Jelenleg-hiaba fut jobban a szeker-sokkal nagyobb gondok vannak nalunk mint nálatok.
Aztán még megy itt a sírás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DtAIt1zVYAAjBgI.jpg
Kemény.
Ez is valverde inkompetesseget es hozza nem erteset bizonyitja. Jelenleg-hiaba fut jobban a szeker-sokkal nagyobb gondok vannak nalunk mint nálatok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
According to reports in Barcelona, PSG have agreed Neymar can leave the Parc des Princes for €200m next summer.
A fókuszban Mbappé, nem akarják elveszíteni, a brazilt simán beáldoznák. Állítólag.
A fókuszban Mbappé, nem akarják elveszíteni, a brazilt simán beáldoznák. Állítólag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rafinha megint kidolt fel evre? Sajnálom a palit rendesen, mar a 3. nagyobb sérülése aztan 25 eves.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csúful beégett a memóriámba, hogy mekkora sz**atást csinált Ramosékkal...13 years ago today, Ronaldinho received a standing ovation at the Santiago Bernabéu.
azon kevesek egyik a túloldalról, akit a madridista közeg is elismert és tisztelt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Lehet nem véletlen, hogy mi nem jelentkeztunk be erte komolyabban anno.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ZZ gatyába rázhatta volna Madridban.dzsi91 írta:Adom ezt a dembelé gyereket állítólag kamu volt,hogy múltkor betegség miatt nem volt edzésen, simán csak bealudt mert sokáig verette a playstationt
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gondolom megvette magát es tolta a menedzser módot velünk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Profi sportoló.dzsi91 írta:Adom ezt a dembelé gyereket állítólag kamu volt,hogy múltkor betegség miatt nem volt edzésen, simán csak bealudt mert sokáig verette a playstationt
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Adom ezt a dembelé gyereket állítólag kamu volt,hogy múltkor betegség miatt nem volt edzésen, simán csak bealudt mert sokáig verette a playstationt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Kulabá nekem nem kéne. Fizikailag top, de ha az megkopik, ki tudja mi marad. Nem csípom annyira az ilyen védőket.
Nem illik.
Kulabat akkor hoznam, ha a kezdobe keresnénk embert Ramos vagy Varane melle. Legjobb korban van, topligas csapat kezdo jatekosa, írtátok hogy nem rég hosszabbított.
Ramos, Varane adott, Nacho beugros. Hermosot en is hoznam szó nélkül télen, Vallejo meg menjen kölcsönbe. Ha egeszseges ott legalabb jatszik, itt nem fog odaferni ha Hermoso is jon.
Aztan lassan elkene kezdeni keresni a Ramos utodot, szamomra Ligt jelenleg a favorit oda, de nagyon pletykaljak a katalanokat vele kapcsolatban.
Ramos, Varane adott, Nacho beugros. Hermosot en is hoznam szó nélkül télen, Vallejo meg menjen kölcsönbe. Ha egeszseges ott legalabb jatszik, itt nem fog odaferni ha Hermoso is jon.
Aztan lassan elkene kezdeni keresni a Ramos utodot, szamomra Ligt jelenleg a favorit oda, de nagyon pletykaljak a katalanokat vele kapcsolatban.
- ziro4vr
Az összevetést nem minőségi mélységben értettem, hanem állapotában. Honnan-hova. A hollandoknál egy időben szakember hiány is volt, pl elég sokat elszippantottak a németek is, de még a franciák, spanyolok is, belgák is, sok cikket ovlastam a témában.Kerlon írta: Már az összevetést se értem a német és a holland vonallal. Utóbbiból rendre inkább az ügyes, jól képzett játékosok jöttek, mintsem a német féle munkásabb, darálós játékosok. A hollandoknál inkább csak a generáció váltás nem sikerült és kiesett pár év, de most kezdenek megint talpra állni.
A nyáron ráadásul pont az új generációs német mentalitást és identitást nélkülöző játékosokkal lett azonosítva a VB leszereplés. Szóval lehet, hogy ők tehetségesebb, technikásabb, képzettebb játékosok, de megeshet, hogy nem jobbak és nem is lesznek jobbak.
Hozzáteszem, hogy nekem nincs bajom velük -bár Sané csövesbánat, de abból van brazil, spanyol, Real játékos is -, mert nem nemzettől függően kedvelek játékosokat.
Skriniarban mit láttok? Hermosot pl gond nélkül meg kellene vennünk a télen bagóért. Ismeri a ligát, a Realt és a nyelvet is. Leghamarabb integrálható. Ha nem válik be, akkor meg nem 50-60 milliót vágtunk ki az ablakon.
Én is pont ezért írtam, hogy csak a tehetségre, játékügyességre értettem, amibe ti többet láttatok mint amit megfogalmaztam. Önmagában nem jelent semmit, pont a 14es német csapat volt egálban, utána átfordult egy rossz irányba, le is szerepeltek. Én meg nem kedvelem őket jobban, szóval ebben megegyezhetünk. Sanét ha fejben rendbe teszik, lehet valaki, bár nálam messze a legnagyobb tehetségük Havertz.
Skriniar egy közepesen jó védő, semmiben kiemelkedő, ilyen sok van a mezőnyben.
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Koulibaly nyáron lesz 28. Ramosban még van 1-2 év. amennyibe kerülne annyiért vehetünk okosabban. De Ligt lenne a nagy biznisz.
- Süti
Kerlon írta: Jójó, de rád ki figyel?
Itt a bizonyíték, hogy többeknek kéne... 2-3 hónap, és Depayt követeled majd a csapatba.
Kulabá van olyan gyors mint Ramos. Helyezkedésben meg top.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hehe.Kerlon írta:Süti írta:Jójó, de rád ki figyel?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kb 3 hónapja hosszabított szerződést, nyáron lesz 28 és kerülne egyébként is minimum 100 millába. Keressünk inkább mást.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko