Hova?nmate írta:Na, ez a meccs úgyis lefutott. Irány, basszuk meg ezeket a belgákat.
Aztán holnap érjen be mindenki reggel.
Tamadaaaaaaaas. Fogyjon a kőbambi és a fröccs.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 26., vasárnap 18:58
Hova?nmate írta:Na, ez a meccs úgyis lefutott. Irány, basszuk meg ezeket a belgákat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 26., vasárnap 18:56
word.nmate írta:Na, ez a meccs úgyis lefutott. Irány, basszuk meg ezeket a belgákat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 26., vasárnap 18:51
a betisben.donor írta:Elbírnék képzelni egy Draxler-Coutinho-Bale sort CR után, mondjuk egy Origi mögöttziro4vr írta:Draxler megjött az ebre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 18:51
Fújjjdonor írta:Elbírnék képzelni egy Draxler-Coutinho-Bale sort CR után, mondjuk egy Origi mögöttziro4vr írta:Draxler megjött az ebre.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 26., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 26., vasárnap 18:51
Elbírnék képzelni egy Draxler-Coutinho-Bale sort CR után, mondjuk egy Origi mögöttziro4vr írta:Draxler megjött az ebre.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 18:50
KAK-ra gondolt R, én meg lecsaptam.hehe írta:semmi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 18:49
nmate írta:Ibra?Realista24 írta:
Vagy otthon mert megunta.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 26., vasárnap 18:49
MesQueUnClub írta:Tudom, de épp ez a pláne, szélsőt kpst még védőt is nevel ki mind a 2 nemzet de a klasszikus center poszt úgy kezd elhalni kinevelés terén.torjack írta: Megnézed, hogy spanyol meg német nagycsapatokban hány spanyol/német csatár kezdő...
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 26., vasárnap 18:44
semmi.nmate írta:Ibra?Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 26., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 18:42
Ibra?Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 18:39
Vagy otthon mert megunta.hehe írta:mondj egy top csatárt.MesQueUnClub írta:Én azt nem értem, hogy a francba van az, hogy se a németeknek, se a spanyoloknak nincs egy top csatára. Hol van jelenleg olyan csatáruk mint Gerd Müller volt, vagy Raúl a túloldalon.
csak egyet.
(nyugdíjban van az összes.)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 26., vasárnap 18:38
Tudom, de épp ez a pláne, szélsőt kpst még védőt is nevel ki mind a 2 nemzet de a klasszikus center poszt úgy kezd elhalni kinevelés terén.torjack írta: Megnézed, hogy spanyol meg német nagycsapatokban hány spanyol/német csatár kezdő...
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 26., vasárnap 18:34
mondj egy top csatárt.MesQueUnClub írta:Én azt nem értem, hogy a francba van az, hogy se a németeknek, se a spanyoloknak nincs egy top csatára. Hol van jelenleg olyan csatáruk mint Gerd Müller volt, vagy Raúl a túloldalon.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 26., vasárnap 18:33
Megnézed, hogy spanyol meg német nagycsapatokban hány spanyol/német csatár kezdő...MesQueUnClub írta:Én azt nem értem, hogy a francba van az, hogy se a németeknek, se a spanyoloknak nincs egy top csatára. Hol van jelenleg olyan csatáruk mint Gerd Müller volt, vagy Raúl a túloldalon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 18:31
Mondjuk ha előtte nem láttad a focit, akkor nincs tobb kerdesem.primrose írta:Jah 10 ember ellen óriási foci volt.Realista24 írta:Remélem Csabi is elégedett, hogy tegnap után focit is látott.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem