És itt jön képbe hogy nem tudjuk mi van a háttérben.besteve7 írta:Aztan egyiken se kezdett, sőt lehet játszani se fog. Szerintem mind a kettő hiba.Realista24 írta:
Az előző meccsen kellett volna kezdenie, nem most. Az hiba volt, ez nem.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Aztan egyiken se kezdett, sőt lehet játszani se fog. Szerintem mind a kettő hiba.Realista24 írta:Az előző meccsen kellett volna kezdenie, nem most. Az hiba volt, ez nem.zoli0415 írta:
Mekkora edzői zsenialitás, hogy úgy próbálsz valakit formába hozni, hogy a keret legjobb formában lévő játékosát leépíted és az önbizalmát padlóra teszed.
nem eloszor tortenne ilyen pereznelillgner írta:Az már rég baj, ha valaki rászól Carlora, hogy kit játszasson.Pad'em írta:
Én se értem mi történt. Atleti meccs után állítólag rászóltak Carlóra, hogy a gála 11-et kell nyomatni
Isteni Vazquez legalabb visszatért. Esküszöm felüdülés lesz még ő is a legutóbbi Carvajal cross performansz után.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Az már rég baj, ha valaki rászól Carlora, hogy kit játszasson.Pad'em írta:Én se értem mi történt. Atleti meccs után állítólag rászóltak Carlóra, hogy a gála 11-et kell nyomatnitomi_b írta: Mi van Carloval hogy egyik pillanatról a másikra Ceballos sehol sincs?
Komolyan mondom, hogy érthetetlen.. Padon kezd a Betis ellen.
Isteni Vazquez legalabb visszatért. Esküszöm felüdülés lesz még ő is a legutóbbi Carvajal cross performansz után.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az előző meccsen kellett volna kezdenie, nem most. Az hiba volt, ez nem.zoli0415 írta:Mekkora edzői zsenialitás, hogy úgy próbálsz valakit formába hozni, hogy a keret legjobb formában lévő játékosát leépíted és az önbizalmát padlóra teszed.Realista24 írta:
Bezzeg fordítva gondolom akkor nem reklamalnal.
Meccsbe kell hozni mindenkit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mekkora edzői zsenialitás, hogy úgy próbálsz valakit formába hozni, hogy a keret legjobb formában lévő játékosát leépíted és az önbizalmát padlóra teszed.Realista24 írta:Bezzeg fordítva gondolom akkor nem reklamalnal.Jim írta:
az egyik legjobb formában lévő játékosunk, hogy nem fér be a gálatizenegybe??
Tücsi barátunk nagyot fog "gálázni"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tchu ha nálad ezekkel egy kategória akkor nincs mirol beszélni.Jim írta:ebbe miért kell belekötniRealista24 írta:
Bezzeg fordítva gondolom akkor nem reklamalnal.
kezdjen Hazard Mariano Vallejo és Odriozola is, hátha formába kerülnek
a jók meg üljenek a padon
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ebbe miért kell belekötniRealista24 írta:Bezzeg fordítva gondolom akkor nem reklamalnal.Jim írta: az egyik legjobb formában lévő játékosunk, hogy nem fér be a gálatizenegybe??
kezdjen Hazard Mariano Vallejo és Odriozola is, hátha formába kerülnek
a jók meg üljenek a padon
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bezzeg fordítva gondolom akkor nem reklamalnal.Jim írta:az egyik legjobb formában lévő játékosunk, hogy nem fér be a gálatizenegybe??Pad'em írta: Én se értem mi történt. Atleti meccs után állítólag rászóltak Carlóra, hogy a gála 11-et kell nyomatni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az egyik legjobb formában lévő játékosunk, hogy nem fér be a gálatizenegybe??Pad'em írta: Én se értem mi történt. Atleti meccs után állítólag rászóltak Carlóra, hogy a gála 11-et kell nyomatni
- Pad'em
Én se értem mi történt. Atleti meccs után állítólag rászóltak Carlóra, hogy a gála 11-et kell nyomatnitomi_b írta: Mi van Carloval hogy egyik pillanatról a másikra Ceballos sehol sincs?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mi van Carloval hogy egyik pillanatról a másikra Ceballos sehol sincs?
- Pad'em
Így van, aztán érkezik Endrick, aki addig remélhetően lő legalább egy gólt a brazil első osztályban Osit meg tippre elviszi a MU vagy a Chelsea 150 millióért.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Jövőre még benz fix kezdő, "nagyobb" csatar név szerintem kizarható, ez a colos uru srac fogja valszeg csapatni csereként.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én is hasonló véleményen vagyok, csak az a baj általában az ilyen csapatokat már a kövi nyáron szétkapkodják az arabok és angolok, aztán lehet fogni a fejünket, hogy ezt meg azt nem sikerült elhoznunk időbenraul 4 ever írta: Levárnám, jövőre mi lesz a napolival, az idei szezonjuk lehet csak anomália, pont jókor - jó helyen van mindenki. Ha konstans tud magas szinten focizni, akkor esetleg lehet bankot robbantani.. Mert most még lehet úgy járni vele, mint a VanDerMeyde-vel..
Osimhen is szépen termel, ő milyen az eyetestek alapján?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Azért na.. Látszik rajta, hogy egy ösztönös, klasszikus "zseni", nem csak kislányhaj, meg görbeláb, mint a Grilisnél
Levárnám, jövőre mi lesz a napolival, az idei szezonjuk lehet csak anomália, pont jókor - jó helyen van mindenki. Ha konstans tud magas szinten focizni, akkor esetleg lehet bankot robbantani.. Mert most még lehet úgy járni vele, mint a VanDerMeyde-vel..
Levárnám, jövőre mi lesz a napolival, az idei szezonjuk lehet csak anomália, pont jókor - jó helyen van mindenki. Ha konstans tud magas szinten focizni, akkor esetleg lehet bankot robbantani.. Mert most még lehet úgy járni vele, mint a VanDerMeyde-vel..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Galacticos
Ha szerinted a rovid sportszar miatt log ki, akkor van baj.golrick írta: Nézegetem ezt a videót, de valahogy azt érzem, ez az ösztönös tehetség abból jön, hogy a rövid sportszár miatt kilóg a mezőnyből, abban cselezget
Egyszeruen latszik a csavon hogy mindenfele erolkodes meg sablon nelkul csinalja a dolgat.
12gol 13 assist is gondolom amiatt jott ossze.
Nézegetem ezt a videót, de valahogy azt érzem, ez az ösztönös tehetség abból jön, hogy a rövid sportszár miatt kilóg a mezőnyből, abban cselezget
----------------Courtois----------------------
-------Militao-----------Alaba---------------
??????--------------------------------Fran Garcia
----------Tchouameni--Camavinga---------
----Valverde-------Kvara-------------Vini---
------------------?????????-----------------------
-------Militao-----------Alaba---------------
??????--------------------------------Fran Garcia
----------Tchouameni--Camavinga---------
----Valverde-------Kvara-------------Vini---
------------------?????????-----------------------
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Galacticos
nagyon durvan osztonos tehetseg a pali. de a videoban is latszik hogy konkretan egyszer sem a jobbszelrol indul. En orulnek neki ha tenyleg erdeklodnenk de bele eroltetni egy masik pozicioba hulyeseg lenne.
Tovabbra is azt mondom vinit megkene nezni a jobbszelen, vagy atallni 4231re es csatar mogott jatszhatna akar rodrygo, vagy kvara.
U.i. es a pali teljesen mas mint a mai focistak, nem tunik egy influenszer buzinak, konkretan ranezel es ugy nez ki mint egy gyrosos a keletibol.
Tovabbra is azt mondom vinit megkene nezni a jobbszelen, vagy atallni 4231re es csatar mogott jatszhatna akar rodrygo, vagy kvara.
U.i. es a pali teljesen mas mint a mai focistak, nem tunik egy influenszer buzinak, konkretan ranezel es ugy nez ki mint egy gyrosos a keletibol.