Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 11:48

Kerlon írta:De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?

Jogos. Így jobban belegondolva nekem sem rémlik ilyen. Előtte tényleg ment a köpködés, aztán semmi, ennél nagyobb elismerést nem nagyon lehet bezsebelni. :agree:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 11:45

RealMadridFanatic írta:
Kerlon írta:Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a :goat: :goat: :goat: . :salute:

Nem a Juvéhoz kapcsolódik, meg mindenki tudja, de Ronaldinho is álló taps mellett ment le a Bernabéuban. :salute:
De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 11:43

Kerlon írta:Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a :goat: :goat: :goat: . :salute:

Nem a Juvéhoz kapcsolódik, meg mindenki tudja, de Ronaldinho is álló taps mellett ment le a Bernabéuban. :salute:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 11:40

Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a :goat: :goat: :goat: . :salute:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 10:57

Tegnap beszélgettem egy Romás arccal és mondta, hogy ugye Tottit a végéhez közeledve mindenki megtapsolta, elbúcsúztatta, csak a Juve drukkerei nem. Chiellini is mondta, hogy a Juvésok sosem tapsoltak még állva ellenfél játékosát.
Szóval igen, ez történelmi volt megint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 6., péntek 9:05

Engem ez arra emlékeztet, amikor Real, Bayern, Barca, Dortmund volt a négy között, utóbbi helyére mehet 1-1be a Pool, ugyanaz a foci, ugyanaz a Klopp.

Nem véletlen ez, ahogy az sem, hogy a nagy hármas mindig ott van a 4 között mostanság. A BL-ben azért kijön a rutin és a minőség, szerencsére. Más kérdés, addig el sok az unalmas meccs.

A city taktikája baromi vicces volt, 70 percen át csak Sanéra játszottak, akinek nem volt jó meccse, illetve társai sem nagyon. Azért nem egy Messi a srác, hogy majd egyedül megoldja. Aztán meg ívelgettek. :lol: :lol:
Nem illik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 8:38

mia san mia írta:Valaki kérdezett
Én voltam, köszi a választ.
Nem tudom, hogy álszerény vagy-e, vagy tényleg ennyire "gyengének" látod magatokat, de szerintem nagyon stabil ez a Bayern és Heynckes miatt én nagyon tartanék Tőletek. A Barca ellen meg is nézném mit tudtok. :mrgreen:

Sorrend itt már nincs, őszintén így gondolom. A napi forma sokkal többet fog számítani, valamint a rutin és a "mentális erőnlét", utóbbi miatt gondolom, hogy egy hajszállal a többi csapat előtt vagyunk. Ráadásul a gyenge szezon ellenére sem érzem, hogy nyomás lenne rajtunk, rommá nyertük magunkat mostanában, ha kiesünk sem történik semmi.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. április 6., péntek 8:30

BBeno írta:ha a barcat kapjuk az elodontoben akkor 10 napon belul 3 clasico is lesz.
Es nekik a bajnokira is(bar az az utolso) elesnek kell lenniuk ha kell az a veretlen bajnoki cim.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 6., péntek 8:16

a poollal még várnék, valószínűleg elég lesz nekik a 3-0, de a city-nek még lesz 1-2 szava. a pool meg pont arról híres, hogy akármikor akárki ellen képes beszarni. ha továbbjutnak, akkor legyen

real-pool
bayern-barca

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 8:06

mia san mia írta:Valaki kérdezett :)
Jelenleg én úgy látom, hogy a Real a legerősebb, de talán picit gyengébb a tavalyinál, a Barcától, mint oly sokan mások, én sem vagyok elájulva, a Pool rohanós focija pedig bárkinek tud nagyon kellemetlen perceket okozni.
A Bayern nagyjából összeállt, de a védelem sokszor bizonytalankodik, és a sérülteken is nagyon sok múlik.
Ulreich azért nem Neuer, Rib Rob már alaposan kifelé megy, az egyetlen alternatívájuk, Coman, jelenleg sérült.
A szerencse, hogy a bajnokságban lehet pihentetni a két rutinrókát.
Nekem az az érzésem, hogy ebből a négyesből talán mi vagyunk a leggyengébbek.
Mondom ezt azért, mert a Pool focija baromira nem ízlene, Ti szerintem szimplán erősebbek vagytok, a Barca meg idén rázza a mákfát rendesen, plusz Messi az Messi, bármikor eldönthet egy párharcot.
Ha választani kell akkor mégis a Barcát szeretném az elődöntőben, a Bayern számára talán a leginkább fogható csapat. Persze először túl kell jutni a Sevillan. Jupp-ban nagyon bízom, mert egy döntőben már bármi lehet.

ui: a mi kezünket is fogja fortuna rendesen, szóval ki tudja mi lesz a vége :)

Dehogy vagytok a leggyengébbek. Szerintem a második legerősebbek vagytok nagyjából fej-fej mellett a Barcával. :mrgreen:

Nem, nem akarok erősorrendet felállítani, úgy írnám, hogy a négyesből a Pool talán papíron a legesélytelenebb, de nem a leggyengébb. Ekkor pedig eszembe jut a 2015-ös év, amikor a Juvéra írtuk ezt, örültünk mint a szemét, hogy megkaptuk a "leggyengébbet", aztán jött Morata és leszopatott minket.

Itt szerintem a négy között már nem lesz leggyengébb, ha ezek a csapatok jutnak tovább. Bár továbbra is úgy vélem, hogy a Cityben és a Sevillában is benne van a továbbjutás. Utóbbi minden mindegy alapon játszhat, és ha sikerül egy olyat tolniuk, mint a Barca ellen, akkor bármi lehet, persze nagyon kicsi rá az esély.

A Pool meg bármikor képes tökönrúgni magát. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 6., péntek 7:43

ha a barcat kapjuk az elodontoben akkor 10 napon belul 3 clasico is lesz.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 7:37

H.E.H.E. írta:Én 100% ig érzem hogy el clasico lesz az elodontoben
az jó
K

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 6., péntek 6:28

Én 100% ig érzem hogy el clasico lesz az elodontoben
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Adolf
Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Adolf » 2018. április 6., péntek 1:31

Petr írta:...
Köszönöm. Egyszer már ezt, vagy hasonlót másoltam be, de akkor egy ..ar, szemét, ..ar alak voltam. Úgyhogy ezért nem tettem most újra. :) Attól, hogy vedel az öreg és a sok dolgot rosszul csinál, szakembernek még mindig kiváló. (Nem mellesleg a hivatalos FIFA videók és álláspontok tömkelegét kapja meg, ami szerint a magyar játékvezetőknek is el kell járni)

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2018. április 5., csütörtök 23:23

Valaki kérdezett :)
Jelenleg én úgy látom, hogy a Real a legerősebb, de talán picit gyengébb a tavalyinál, a Barcától, mint oly sokan mások, én sem vagyok elájulva, a Pool rohanós focija pedig bárkinek tud nagyon kellemetlen perceket okozni.
A Bayern nagyjából összeállt, de a védelem sokszor bizonytalankodik, és a sérülteken is nagyon sok múlik.
Ulreich azért nem Neuer, Rib Rob már alaposan kifelé megy, az egyetlen alternatívájuk, Coman, jelenleg sérült.
A szerencse, hogy a bajnokságban lehet pihentetni a két rutinrókát.
Nekem az az érzésem, hogy ebből a négyesből talán mi vagyunk a leggyengébbek.
Mondom ezt azért, mert a Pool focija baromira nem ízlene, Ti szerintem szimplán erősebbek vagytok, a Barca meg idén rázza a mákfát rendesen, plusz Messi az Messi, bármikor eldönthet egy párharcot.
Ha választani kell akkor mégis a Barcát szeretném az elődöntőben, a Bayern számára talán a leginkább fogható csapat. Persze először túl kell jutni a Sevillan. Jupp-ban nagyon bízom, mert egy döntőben már bármi lehet.

ui: a mi kezünket is fogja fortuna rendesen, szóval ki tudja mi lesz a vége :)

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 5., csütörtök 22:44

Semmi baj, ma már több helyen olvastam, hogy ilyen gyenge kerettel nem volt elvárható tőle, hogy megnyerjék a BL-t. A nyáron lehet tovább erősíteni a védelmet több száz millióval :)

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 5., csütörtök 22:42

H.E.H.E. írta:
illgner írta:Tegnap óta több helyen olvastam, hogy milyen igazságtalan elverni Pepen a tegnapi meccset, hiszen egy rossz meccse bárkinek lehet. Ennél nagyobb demagógiát még nem nagyon olvastam. A bajnokságokat simán behúzza a legerősebb keretekkel, ott persze tarol, ahol semmi kockázat, amikor pedig jön az első éles BL-meccs, csúfosan megbukik, már sokadjára. És aztán fapofával elmondja, hogy csak 10 perce volt a Poolnak,és utána ők voltak a jobbak. Az, hogy kaptak egy hármast, és totál kilátástalan volt a támadójátékuk egész meccsen, mit sem számít nála, hiszen a labda így is náluk volt sokkal többet.
engem az érdekel - bár biztos feltette már más is a kérdést - hogy merre császkált tennap mindenkidők legjobb kp-ja, az etalon, a belga sörök legjobbika, kevin.
Láttad a meccset? Az egész csapata mondott csődöt, a kapustól a centerig, egyszerűen nem volt értékelhető teljesítmény. Ilyenkor szerintem fölösleges bárkit is elővenni, egyértelmű, hogy az edző felelőssége, hogy egy ilyen impotens csapatot küldött pályára.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 5., csütörtök 22:36

illgner írta:Tegnap óta több helyen olvastam, hogy milyen igazságtalan elverni Pepen a tegnapi meccset, hiszen egy rossz meccse bárkinek lehet. Ennél nagyobb demagógiát még nem nagyon olvastam. A bajnokságokat simán behúzza a legerősebb keretekkel, ott persze tarol, ahol semmi kockázat, amikor pedig jön az első éles BL-meccs, csúfosan megbukik, már sokadjára. És aztán fapofával elmondja, hogy csak 10 perce volt a Poolnak,és utána ők voltak a jobbak. Az, hogy kaptak egy hármast, és totál kilátástalan volt a támadójátékuk egész meccsen, mit sem számít nála, hiszen a labda így is náluk volt sokkal többet.
engem az érdekel - bár biztos feltette már más is a kérdést - hogy merre császkált tennap mindenkidők legjobb kp-ja, az etalon, a belga sörök legjobbika, kevin.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 5., csütörtök 22:35

Tegnap óta több helyen olvastam, hogy milyen igazságtalan elverni Pepen a tegnapi meccset, hiszen egy rossz meccse bárkinek lehet. Ennél nagyobb demagógiát még nem nagyon olvastam. A bajnokságokat simán behúzza a legerősebb keretekkel, ott persze tarol, ahol semmi kockázat, amikor pedig jön az első éles BL-meccs, csúfosan megbukik, már sokadjára. És aztán fapofával elmondja, hogy csak 10 perce volt a Poolnak,és utána ők voltak a jobbak. Az, hogy kaptak egy hármast, és totál kilátástalan volt a támadójátékuk egész meccsen, mit sem számít nála, hiszen a labda így is náluk volt sokkal többet.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2018. április 5., csütörtök 20:53

BBeno írta:ez a puhl sanyi féle labda keresi a kezet vagy a kéz a labdát irányba kezd haladni szóval én kiszálltam.
A kezezéshez:

,,A labda kezezésekor egy játékos a kezével, vagy a karjával szándékosan kerül
érintkezésbe a labdával.
A következőket kell figyelembe vennie:
• a kéz mozog-e a labda fele (és nem a labda a kéz felé);
• az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda);
• a kéz helyzete még nem jelenti azt, hogy szabálytalanság történt;"

Forrás: A labdarúgás játékszabályai

Az egy dolog, hogy Puhl véleménye hidegen hagy, de talán egy ennyit látott bíró véleményére ilyen helyzetben nem kéne legyinteni, pláne, hogy a szabály sem téged erősít. Vagy hülyeségnek tartod a leírt szabályokat? Akkor azt mondjad, ne kitalálj újakat. Nem kéne elmenni szó nélkül a tények mellett.

Vissza: