Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az idegenbeli formánk továbbra is kritikán aluli. Ahogyan egy kicsit is harap az ellenfél szét vannak esve a fiúk...oda kéne tenni egy kicsit jobban magunkat...
A másik dolog, amit régóta emlegetek, pontosan az ilyen meccseken kell ez a plusz a középpályától, néha be kell verni 20-25-ről, ez nálunk rettenetesen hiányzik számomra. A gólokat a BBC szerzi, néha egyet Marcelo és ezzel vége..
A másik dolog, amit régóta emlegetek, pontosan az ilyen meccseken kell ez a plusz a középpályától, néha be kell verni 20-25-ről, ez nálunk rettenetesen hiányzik számomra. A gólokat a BBC szerzi, néha egyet Marcelo és ezzel vége..
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ne már na, az első gólunknál övé volt az érdem, épp az ilyen ütempasszok kellenek tőle, óriási labda volt!Sierra írta:De Isco sem... pár szép cselen kívül teljesen hasztalan volt
Nem mondom, hogy hűdejó volt ma, a második félidőben megint volt egy-két helyzet amikor túlcselezte magát és elvesztette, de Zizou óta határozottan javul. Modricon kívül ő az egyetlen játékosunk, aki meg tudja húzni a cseleket, és helyzeti emberelőnyt teremt, és mostanában a passzsávokat is jobban kezdi érezni. Jamesnél sokkal jobb volt ma, az nem is kérdés
- ___Samy___
navas.carvajal.varane.ramos.marcelo.modric.kroos.kovacic.bale.benz.ce
En ugy gondolom, hogy jelen helyzetben ez lenne a legjobb kezdonk. Padra meg mehetne casilla, danilo, pepe, casemiro, isco, james, jese. Igy legalabb meg lehetne is kit bedobni. Aztan nyaron meg meglatjuk mi lesz.
En ugy gondolom, hogy jelen helyzetben ez lenne a legjobb kezdonk. Padra meg mehetne casilla, danilo, pepe, casemiro, isco, james, jese. Igy legalabb meg lehetne is kit bedobni. Aztan nyaron meg meglatjuk mi lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Varane-nal én sem értem mi van, nincs éppen jó formában, ma tényleg botrányos megoldásokat választott, remélem azért egyszer még látjuk azt a pár évvel ezelőtti srácot, aki levette a pályáról Messit.___Samy___ írta:A két franciának meg okádék meccse volt. Karim gyakorlatilag a gólon kívül semmit nem csinált, majdnem pontokba került a bénázása, Varane meg én nem is tudom, mintha lámpalázas lenne, olyan felpasszokat ront el, hogy én el sem hiszem. Ma több volt az eladott labdája, mint a pontos sztem.
Ez a másik. James mintha a pályán sem lett volna. De Isco sem... pár szép cselen kívül teljesen hasztalan volt. Jelenleg egyik sem érdemli meg a kezdő tagságot. Kíváncsian várom vissza Bale-t a csapatba, hátha ott folytatja, ahol abbahagyta.___Samy___ írta:Isco és James szerepét meg továbbra sem értem, egyik sem ad semmit a csapatnak ebben a rendszerben, tulajdonképpen csak ki van velük a létszám. Kovaciccal sokkal stabilabbnak éreztem a pálya közepét, nem voltak felesleges allűrök.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezt néztem én is. Félidőben tök nyugodtam mentem ki, hogy a 2. félidőre úgyis elfárad a Granada. Erre az utolsó 20 percben ha kicsit pechesebb napot fogunk ki, kaptunk volna még kettőt. Szét volt szakadva az egész pálya, főleg a szélek. Mondjuk azt megnézném, hogy Carvajal meg Marcelo mennyit futottak, mert ilyen sokat (főleg mindketten) még Ancelottinál sem léptek fel.___Samy___ írta:ez a csapat nem bírja ki a 90 percet fizikailag abban a szisztémában, amit ő akar játszatni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
kovacic mellőzését én sem értem. parádésen szállt be a meccsbe. volt egy szólója mikor úgy sprintelt el vagy 3 ember mellett mint a tgv. több van a paliban mint amennyit hite van zidane-nak benne.
- ___Samy___
Baszki, két ilyen nem is tudom milyen gólt kapni két forduló alatt...Nem is tudom, hogy láttam-e már valaha ilyet. Viszont az még mindig szégyen, hogy egy bekapott gól után fejben széthullik a csapat, mintha a játékosok azt hinnék, hogy nekünk alanyi jogon kellene nyerni minden meccset Zidane miatt. Pedig két hurkalé csapat volt az ellenfél.
Viszont az teljesen nyilvánvaló, hogy Zizu nem beszél félre, ez a csapat nem bírja ki a 90 percet fizikailag abban a szisztémában, amit ő akar játszatni. A Betis ellen az elejét aludtuk át, és úgy bírtuk a 90. percig, most meg a gól után nem volt erő felpörögni. Plusz ugye fejben is rendet kell rakni.
A két franciának meg okádék meccse volt. Karim gyakorlatilag a gólon kívül semmit nem csinált, majdnem pontokba került a bénázása, Varane meg én nem is tudom, mintha lámpalázas lenne, olyan felpasszokat ront el, hogy én el sem hiszem. Ma több volt az eladott labdája, mint a pontos sztem.
Isco és James szerepét meg továbbra sem értem, egyik sem ad semmit a csapatnak ebben a rendszerben, tulajdonképpen csak ki van velük a létszám. Kovaciccal sokkal stabilabbnak éreztem a pálya közepét, nem voltak felesleges allűrök.
Modric meg....már tényleg nincsenek rá jelzők. A legjobb irányba az ő játéka változott az edzőcserével.
Viszont az teljesen nyilvánvaló, hogy Zizu nem beszél félre, ez a csapat nem bírja ki a 90 percet fizikailag abban a szisztémában, amit ő akar játszatni. A Betis ellen az elejét aludtuk át, és úgy bírtuk a 90. percig, most meg a gól után nem volt erő felpörögni. Plusz ugye fejben is rendet kell rakni.
A két franciának meg okádék meccse volt. Karim gyakorlatilag a gólon kívül semmit nem csinált, majdnem pontokba került a bénázása, Varane meg én nem is tudom, mintha lámpalázas lenne, olyan felpasszokat ront el, hogy én el sem hiszem. Ma több volt az eladott labdája, mint a pontos sztem.
Isco és James szerepét meg továbbra sem értem, egyik sem ad semmit a csapatnak ebben a rendszerben, tulajdonképpen csak ki van velük a létszám. Kovaciccal sokkal stabilabbnak éreztem a pálya közepét, nem voltak felesleges allűrök.
Modric meg....már tényleg nincsenek rá jelzők. A legjobb irányba az ő játéka változott az edzőcserével.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
ez kínkeserves volt...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Granada-MODRIC 1-2
"Többet nem tok mondani kérem kapcsolja ki"
Meccs embere természetesen Cristiano Ronaldo.
"Többet nem tok mondani kérem kapcsolja ki"
Meccs embere természetesen Cristiano Ronaldo.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2016. február 7., vasárnap 22:28-kor.
Marci reméljük nem játsza el ugyan azt, mint Ramos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Majd legközelebb kitalálom a fekete betűkből, hogy milyen hangsúlyban írod.Sunsky írta: Egy az, hogy értsd az iróniát... Mivel tököm sem tudta, hogy így fog utána játszani, másik meg, hogy legalább ne adj a számba hülyeségeket.. Amúgy Lucast belehetne, de mégegyszer mondom, én csak a helyzete utáni játékát jellemeztem, köszi
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A csapat alapja évek óta együtt játszik, én éppen hogy úgy látom, a csapategységgel nincsenek nagy gondok. CR néha túlzottan magára koncentrál, de rá sem lehetne rásütni, hogy nem passzol a társaknak. A kp-n több az intelligencia mint az egyetemek némelyikén
A taktikát meg hagyjuk, rendes ellenfél ellen még semmit nem láttunk, az hogy jön egy spanyol kis csapat, rugdosódni meg bunker focit tolni nem egy könnyű dolog, de az ilyenek ellen az életben nem ment a játék.
A taktikát meg hagyjuk, rendes ellenfél ellen még semmit nem láttunk, az hogy jön egy spanyol kis csapat, rugdosódni meg bunker focit tolni nem egy könnyű dolog, de az ilyenek ellen az életben nem ment a játék.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn sem nagyon èrtem.Meg azt se nagyon tudom hová tenni hogy mit nevezunk taktikának.A játèk egyáltalán nem csapkodo,elkèpzelès nèlkuli,oda nyomjuk az ellenfelet a kapu elè,tudatosan,megbonzjuk a vèfelmeket,tudatosan,presszionáljuk az ellenfelet,domináljuk a meccset.Betis ellen nem volt szerencsènk,de ott is ez volt.Nyilván ez lenne a taktika.A 2000-es èvek realjára emlèkeztet,ami nem csoda,tekintve hogy ki az edzo.Nem igazán értem itt a konkrét problémát pl a kerettel kapcsolatban. De tényleg fejtsd ki a dolgot, és akkor lehet érteni fogom.
Nemtom mit kellene csinálni.Visszaállni 1-0nál "taktikusan"?
Egy komolyabb csapattal mèg nem játszotzunk,de azèrt jelentsuk ki,hogy ez igy nem mukodik?Nonszensz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Mire kéne épóülnie a csapatnak, ha nem az egyéni képességekre? Nem azért fizetnek több tíz milliót játékosokért, hogy semleges agynéálküli katonaként robotoljanak a pályán. Az egyéni képességek hozták a kupákat a csapatok 90%-nak.Továbbra is rossz a csapat struktúrája, és elsősorban nem az erőnléttel vannak problémák, hanem a keret nem működőképes, és nem is hiszem, hogy az lesz. Biszembaszom csapatok ellen hiába az 5-6 gól, ez mind az egyéni képességeknek, a technikai tudásnak köszönhető.
Nem igazán értem itt a konkrét problémát pl a kerettel kapcsolatban. De tényleg fejtsd ki a dolgot, és akkor lehet érteni fogom.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Fájó,de sok igazság van benne.R3G!ME írta:Továbbra is rossz a csapat struktúrája, és elsősorban nem az erőnléttel vannak problémák, hanem a keret nem működőképes, és nem is hiszem, hogy az lesz. Biszembaszom csapatok ellen hiába az 5-6 gól, ez mind az egyéni képességeknek, a technikai tudásnak köszönhető. Túl sok az egyéniség, és szinte nincs olyan játékos, akiknél a taktikai tudás dominálna. A kezdőben két ilyen játékos van csak, Carvajal és Modric. Még legalább 3 hozzájuk hasonló játékos kellene a kezdőbe, mert hiába a zseniális technikai képzettség, ez nem fog összeállni csapategységgé, legalábbis egy bizonyos szint felett.
A mentalitás lehet kiváló, a hajtás is meg lehet, a probléma nem ebből fakad. Az erősebb csapatok ellen harmonikus keretre lenne szükség, ahol kiegyensúlyozottak az erősségek. Úgy gondolom, Zidane legalább azt felismerte, hogy a jelenlegi keretre sajnos nem lehet ráerőltetni egy komolyan megszervezett taktikát, az említett hiányosságok miatt. Benítez megpróbálta, bele is bukott. Ez a keret arra elég, hogy az edző felspannolja őket, és felküldje őket a pályára, hogy élvezzék, amihez értenek. Sajnos ennél sokkal többet nem lehet kipréselni belőlük.
Lement pár meccs Zidane irányítása alatt, ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, viszont ezek alapján úgy gondolom, visszaköszönt az Ancelotti-korszak, kicsit módosulva. Noname csapatok ellen gála, szervezett csapatok ellen szenvedés és pokol. De legalább konfliktusok nem várhatóak a klubon belül.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Raúl, Figo, Hierro, Casillas, Agüero, Rivaldo, R. Carlos, Maldini
Továbbra is rossz a csapat struktúrája, és elsősorban nem az erőnléttel vannak problémák, hanem a keret nem működőképes, és nem is hiszem, hogy az lesz. Biszembaszom csapatok ellen hiába az 5-6 gól, ez mind az egyéni képességeknek, a technikai tudásnak köszönhető. Túl sok az egyéniség, és szinte nincs olyan játékos, akiknél a taktikai tudás dominálna. A kezdőben két ilyen játékos van csak, Carvajal és Modric. Még legalább 3 hozzájuk hasonló játékos kellene a kezdőbe, mert hiába a zseniális technikai képzettség, ez nem fog összeállni csapategységgé, legalábbis egy bizonyos szint felett.
A mentalitás lehet kiváló, a hajtás is meg lehet, a probléma nem ebből fakad. Az erősebb csapatok ellen harmonikus keretre lenne szükség, ahol kiegyensúlyozottak az erősségek. Úgy gondolom, Zidane legalább azt felismerte, hogy a jelenlegi keretre sajnos nem lehet ráerőltetni egy komolyan megszervezett taktikát, az említett hiányosságok miatt. Benítez megpróbálta, bele is bukott. Ez a keret arra elég, hogy az edző felspannolja őket, és felküldje őket a pályára, hogy élvezzék, amihez értenek. Sajnos ennél sokkal többet nem lehet kipréselni belőlük.
Lement pár meccs Zidane irányítása alatt, ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, viszont ezek alapján úgy gondolom, visszaköszönt az Ancelotti-korszak, kicsit módosulva. Noname csapatok ellen gála, szervezett csapatok ellen szenvedés és pokol. De legalább konfliktusok nem várhatóak a klubon belül.
“When you put on this shirt, you know that you’ve arrived at the very top. There is no greater honour.” – Sergio Ramos
-
A gálának örültem tegnap is, de a gondom az hogy ebben a rendszerben James és Isco is nagyon kevés. Amit a kolumbiai csinál arra egy BL elődöntőben nagyon nem lesz idő mondjuk egy Bayern ellen, mindig ugy tologatom és vissza húzom a lasztit hogy ki jöjjön a balosra, baromi sok idő és az egy éles ellenfél ellen nem lesz. Di Maria is ezt csinálta de ő azért lábbal egy sokkal gyorsabb és fordulékonyabb játékos mint James. Egyértelmű hogy ha most Bale lenne akkor James megint padozna. Isco pedig jó amit csinálgat, szemre tetszetős de mélyen van túlságosan is, nem bírja megcsinalni azokat a mozgásokat és megindulásokat melyről mint amit Kroos és Modric tud, ha pedig fentebb tolnánk akkor a rendszer borulna. Tehát ha ezt a 4-3-3 mat akarja Zidane akkor igazából nyáron James és Isco is nyugodtan mehetne, kapnánk értük egy valag pénzt és akkor egy Verratti vagy Pogba sokkal jobb megoldás lenne. Mert ez így szuper hogy az ilyen meccseken nem ütközik ki túlságosan amiről fentebb beszéltem, de nem ezek a meccsek számítanak hanem az az évi 6-8 amit tavasszal kell játszani a BL-ben meg mondjuk a Barca és Atletico elleni meccsek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mèg is mit csinált volna,szaladt volna Perezhez,bekopni xy-t hogy hulyesègnek tartja a modszereit ès nem teszi magát oda elèggè?Azért az számomra felfoghatatlan, hogy ha valaki kb. 20 éve profi edző és ugyanígy profi edzői stábja is van, hogy a viharba nem képes erőnlétileg felkészíteni a csapatát?? Érdekes, hogy Zizunak egyből feltűnt, hogy gond van az állóképességgel, meg a dinamikával...
Igy van ez ha valakit nem tisztelnek.
Szerencsètlen kis Safranek volt o mr Tájfol ès Gatto mellett,aki tul nagy fába vágta a fejszèjèt,ès fogalma sem volt,mi folyik korulotte.
A tegnapi meccshez.
2 èszrevètel:James ismèt villogott,más kèrdès hogy oceánnyi teruletet hagytak neki,ettol fuggetlen jol játszott,nem láttam rajta amit a multkor,mármint a tètovaságot.
A másik...Orommel fedeztem fel,hogy Ronaldo megint felválalja az 1-1eket,nem lepodnèk meg ha mindez Zidane kèrèsère tortènne,gondolom kiszurhatta hogy egysikuan sablonos lett a játèka.
Amugy meg,meggyozo eredmèny egy nem èppen acèlos kiscsapat ellen,jo ès helyenkènt szèp játèkkal.Igy tovább.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,Guti,Figo,Marcelo,Modric,James
Meglátásom szerint évek óta gond van a fizikai felkészítéssel. De szerintem ez nem a stáb hibája,hanem Perezé.reeed_ati írta:A tegnapi meccs első félidejében nekem az volt szembetűnő, hogy milyen frissek és energikusak voltak a játékosaink. Ezt még megerősítik a nyilatkozataik is, hogy az edzéseken sokat dolgoznak az erőnlét javításán, mert ott bizony gondok voltak...
Azért az számomra felfoghatatlan, hogy ha valaki kb. 20 éve profi edző és ugyanígy profi edzői stábja is van, hogy a viharba nem képes erőnlétileg felkészíteni a csapatát?? Érdekes, hogy Zizunak egyből feltűnt, hogy gond van az állóképességgel, meg a dinamikával...
Ha nem Kínába meg Kamcsatkába járnánk edzőtáborozni,talán fel is lehetne készülni normálisan.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A tegnapi meccs első félidejében nekem az volt szembetűnő, hogy milyen frissek és energikusak voltak a játékosaink. Ezt még megerősítik a nyilatkozataik is, hogy az edzéseken sokat dolgoznak az erőnlét javításán, mert ott bizony gondok voltak...
Azért az számomra felfoghatatlan, hogy ha valaki kb. 20 éve profi edző és ugyanígy profi edzői stábja is van, hogy a viharba nem képes erőnlétileg felkészíteni a csapatát?? Érdekes, hogy Zizunak egyből feltűnt, hogy gond van az állóképességgel, meg a dinamikával...