Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 25., hétfő 8:13

istimester írta:
Nálunk nincs igazi nyerőember.
Nekem ez hiányzik Benzemából. Néha a semmiből behúzni a meccseket.
Tegnap is a semmiből rúgott gólt. Meg úgy a szezonban elég sokszor.

Adan meg elég nagy vicc többségében a Betisben az egész szezonban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 25., hétfő 7:54

Torquemada írta:Adán, Morata, Soldado, Parejo, az összes nulla mindig ellenünk akarja megmutatni, hogy mit tud, és nagyrészt sikerül is. Nincs a világon még egy csapat, akinek a saját volt játékosai ennyi gondot okoznának.
Talán azért, mert messze nem nullák ezek a játékosok. Nem tudom miért dívik nálunk ez a beteg szokás leszarozni a saját fiataljainkat, miközben a legtöbb abszolút megüti a PD színvonalát. Utána jön a nagy meglepetés, amikor ők is tudnak szép dolgokat müvelni. Mondjuk kivédeni egy helyzetet... Adán amúgy is jól tolja Betisben, nem csak ellenünk "mutatta meg magát".
Nálunk nincs igazi nyerőember.
Nekem ez hiányzik Benzemából. Néha a semmiből behúzni a meccseket.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 25., hétfő 7:41

Marcelo tenyleg bitang szar volt. Modric szintjet meg sem kozelitette. Rengeteg labdat vesztett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. január 25., hétfő 7:33

Hát sajnos nem vagyok meglepődve :-(

Nem kerestem vissza de nagyon sokszor ez van ha botlik a riválisok közül valaki.

Ahogy közeledhetnénk sajnos mindig x vagy vereség van az adott fordulóban,én ezt figyeltem meg.

És még azt se mondhatom,hogy nem akartak a játékosok egyszerűen kimaradtak a helyzetek.

A büntetőt meg nem emlegetném ez benne van kaptunk már olyanért amit nem fújtam volna be szóval erre nem fognám a dolgot.....

Remélem indén összeállunk hagyják az edzőt dolgozni és talán jövőre leesik valami.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 25., hétfő 0:15

Torquemada írta: Ráadásul én sem értem, miért nem Vazquez jött.
Néhány jó momentumon leszámítva ő sem egy nagy eresztés, annyi van Jesében is mint benne.
Torquemada írta: Marcelo egyik leggyengébb meccsét hozta. Isco helyét senki sem találja. Meg a játékos sem önmagát. most Carvajal sem nagyon villogott.
A Castillának gratulálok, már megint, amióta ZZ nincs, 3ból 3. Azelőtt 6ból 1, meg 5 döntetlen.
Nem tudom mit tolsz, de sürgősen állj le vele :lol:
Marcelo és Isco voltak ma annyira hasznosak és jók, mint Modric. Biztos rossz meccset néztem, de amit ketten leműveltek ott, nem az ő hibájuk, hogy az akció végén semmi sem ment be, meg hogy az ellenfél elég keményen tömörült be a kapuja elé. Carvajal alig játszott, de amíg fent volt nem volt vele semmi gond, egy nagy helyzete volt amit kihagyott. Katasztrófa...
Megvan ZZ első döntetlenje, és máris fel kell emlegetni mit ért el a kicsikkel. Komolyan nem értem ilyen hozzáállással minek szurkolsz.

Nem volt ez olyan rossz. A bíró balfék volt, hagyta azt amit nem szabadott volna, a sok hiba után meg már azt se tudta milyen rendezvényen van. Nincs a padon olyan támadónk akit ilyen esetekben be lehetne küldeni, hogy na gyerünk, rólad ketten lepattannak és még a kaput is eltalálod. Az ilyen bunker harcos focival simán megtudják ölni a kreatív kp-nkat. Remélem ZZ ma megtanulta, hogy inkább kezdjen Carvajal és mi rúgjuk az elsőt, mint hogy a végén kelljen rohanni a pontok után.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 23:31

Adán is amúgy ki más ellen hozná élete meccsét mint ellenünk...?!

Megvan az effekt?
Morata,Negredo,Parejo,Morientes.
Ha valahogy összekerültünk volna a MU-val Mata is elrak legalább 1-2 gólt ez fix :vivo:
ZIDANE

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 24., vasárnap 23:14

Azért az már túlzás, hogy pályán kívülről is rúgjon gólt béla.

Mondjuk az igaz, hogy ennyi pénzért azt is megtehetné, ha már 3 ember árába került. :Đ

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 24., vasárnap 23:13

röviden a Betisről...

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. január 24., vasárnap 23:13

Ancelotti 2.0. Mi a francért kell a cserékkel ennyit várni ?
Ráadásul én sem értem, miért nem Vazquez jött. Lesz valaha olyan, hogy Ronaldot végre valaki le meri cserélni ? Minden meccs után felteszem magamnak a kérdést, hogy mi szükségünk van még nekünk erre az emberre ? Nem igaz, hogy az árából ne lehetne egy használhatóbb játékost beszerezni. Nem érdekel, hogy megynyert meccseken berúgdossa a harmadik meg negyedik gólt, ilyenkor kellene. Használhatatan. Nem bánnám, ha jövőre a Real hetesének nem Cristiano lenne a neve.
Marcelo egyik leggyengébb meccsét hozta. Pepe már nem megoldás. Mindegy, ki az edző, valahogy Isco helyét senki sem találja. Meg a játékos sem önmagát. Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy az ő igazi helyét nem ebben a csapatban kell keresni. Elképesztő mennyiségű labdát vesztünk róla mindig, eredmény meg kevés. James a sérülése óta fék. Casemirot szívesen láttam volna fent, ilyen genyó csapatok ellen ő a megoldás. Danilo nem képviseli a spanyol bajnokság élvonalát, bár most Carvajal sem nagyon villogott. Egyedül Modricot emelném ki, a hiányát jobban megéreznénk, mint bárkiét. Benzema sem mozgott rosszul, CRnek gólpasszt érő lasztit is adott, csak hát... És ennyi. Meg néha talán Kroos. Három emberünk ért valamit. Nem sok.
Az élete formáját hozó Adán jól kiszúrt velünk. Benz trükkös lövését szerintem 100ból egy védte volna, ügyesen, visszafelé rakta el, a lába mögött. Nem jött be. Már unom, hogy mindig a volt akadámisták, saját játékosok rendeznek el minket. Adán, Morata, Soldado, Parejo, az összes nulla mindig ellenünk akarja megmutatni, hogy mit tud, és nagyrészt sikerül is. Nincs a világon még egy csapat, akinek a saját volt játékosai ennyi gondot okoznának.
Egy helyzetek alapján tönkrenyert meccsből megint nem tudtunk jól kijönni, és ez már a nagyon sokadik ilyen az idén. A Barca előnye meg pont ez, hogy ha néha nagyon kutyák, valaki akkor is betalál, és egy góllal hozzák. Nálunk nincs igazi nyerőember. A mostani meccsen egyébként a végén mi köszönhettük meg a bírónak az egyébként borzalmas teljesítményét, lett volna egy-egy tizi mindkét csapatnak, viszont nekünk még egy lesgólt is megadott.
A Castillának gratulálok, már megint, amióta ZZ nincs, 3ból 3. Azelőtt 6ból 1, meg 5 döntetlen. A végén még feljutnak a kettőbe.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 24., vasárnap 23:11

Bale tenyleg hianyzott ma. Foleg amilyen formaban tolta mostansag... :ozil:

Jamesnek meg adok idot,nem csak azert mert az egyik kedvencem a csapatban,hanem ugy altalanossagban is,joval tobb van benne mint amit mutat iden. Es ha tenyleg valsagban van a kapcsolata,akkor tenyleg kell neki ido,az biztos,hogy Zidane fog neki segiteni boven.
:goat:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 24., vasárnap 23:09

A walesi vadlo ma is elrakott volna egyet :Đ . Nemhittem volna, hogy ilyen is van, de Bale nagyon hianyzott jobb oldalrol. James nem hogy oda nem valo, de a Zidane fele filozofiaba alapbol nem. Legalabbis en ugy latom, hogy Zidane azt szeretne, ha a csapat gordulekenyen, a leheto legkevesebb kiterovel, egybol tamadasba lenduljon, helyzetet alakitson ki. Na most James erre keptelen, neki atkell venni a labdat, egyet tolni rajta, majd felnezni, meg egyet tolni rajta, addigra meg visszazar az ellenfel. Fejben nagyon lassu ehhez a jatekohoz, neki olyan csapatok ellen fog menni, ahol nem lihegnek a nyakaban, es van ido dontest hozni.

Nemkell temetni semmit, atleti megcsapja a barcat, mi is megcsapjuk, es -6 pont :shifty: jo is lenne, legyen igazam :mrgreen: :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 23:06

Há mé' belőtte a helyzetét ma vagy nem? :mrgreen: :lol:
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 24., vasárnap 23:02

és bale
Hogy ki? :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 23:00

Állj
egyáltalán nem tartom igazságosnak az x-et

Én csak azt mondom hogy semmi zseniális edzői taktika,húzás nem volt. Azt toltuk amit az első félidőben is toltunk csak a Betis kipukkant.
Egy nagycsapat lehet nemfog... :roll:
ZIDANE

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 24., vasárnap 22:58

Jo meccs volt,vegig tamadtunk,nem alltunk le,durva is lett volna ha nem megyunk az eredmenyert. Itt egyesek mar megint kezdik,hogy szar a csapat,nem nyerunk semmit se,megbukott Zidane,bla bla bla. Nehez ellenfel volt a Betis,Zidane 3. meccse volt,nyugi! Boven van meg mit fejleszteni,meg sok teruleten kell javulnunk. Danilot pl el lehet felejteni,Carvajal kezdjen minden meccsen,idegenben plane,aztan ha zsebben a meccs,johet Danilo alibizni.

A jatekvezeto nevetseges volt,Pepe gyenge volt,Danilo is,Jamesnek nem volt sok jo megmozdulasa de ha igazak a hirek akkor nem csoda,rottyon van "szegeny". Modric nagyon penge volt ma,nekem Benzema sem tunt rossznak,CR kozepes volt,Isco jatekaban benne volt a varatlan,sokszor indult meg,veszelyesen futballozott. Carvajal beallitasaval feljavultunk,Marcelo is nyomatta a bal oldalt,ahogyan azt mar megszokhattuk. Edzeni kell tovabb es kijavitani a hibakat. Sajnos a hatranyunk nott a Barcaval szemben,de jon a februar,ahol azert szoktak bukdacsolni. Folytatni kell a munkat,es jovoheten javulni.
:goat:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 24., vasárnap 22:56

akkor kérdezd meg szépen ateeemadridot mert ő látta is a meccset. :lol:
hehehehehe. :) :) :lol: :lol:

ha tényleg úgy gondoljátok, hogy igazságos a pontvesztés, meg a 2. félidőben is ennyire szarok voltunk, akkor felesleges vitatkoznunk. a helyzetkihasználáson kívül semmi probléma nem volt a csapattal összességében, főleg nem hozzáállásban. sajnos marcelonak nem ment, céer james és bale meg basztak belőni a helyzeteiket. ennyi.

ha beakadtak volna a helyzetek most meg írogatnátok, hogy milyen faszák vagyunk... :agree:
hát te vakon vagy mint volt ma a bírói hármas :lol:

Hol a túróban láttál te Rafa alatt ilyen labdakihozatalokat, meg felállt védelem mögé benyomott zsugákat?!

Hihetetlen, nem is folytatom, jobban felhúzom magam, mint azon, hogy nem vittük el a 3 pontot. Egy lecsorgó labdából a srác élete gólját lőtte. Le kell vonni a tanulságokat, az ilyen lerohanós-letámadós csapat vitorlájából ki kell fogni a szelet. De ezt csak ilyen játékkal lehet megpróbálni, vagy a RB féle felívelem című fossal. Akinek az utóbbi kell, nem tudom sajnálni :D
hagyjad, nekik van igazuk, semmit nem javultunk, és a hozzáállásunk is szar. a 3 pontot is megérdemelte volna a pontot a betis!!!444
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 24., vasárnap 22:51

De most komolyan Bl győzelmet várnak egy páran idén?
Talán majd jövőre ha Zidane ebben a félévben összetudja tákolni úgy a csapatot hogy az alapkoncepció meg csapatmozgások működjenek.
Na akkor nekilehet majd úgy futni a szezonnak,hogy három címre esélyes lehet a csapat.
Azért túlzott elvárása ne legyen senkinek ez a szezon már odavan.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 24., vasárnap 22:51

dannen írta:rafánál is volt ilyen meccs bármennyire is fáj bevallani egyeseknek
hát te vakon vagy mint volt ma a bírói hármas :lol:

Hol a túróban láttál te Rafa alatt ilyen labdakihozatalokat, meg felállt védelem mögé benyomott zsugákat?!

Hihetetlen, nem is folytatom, jobban felhúzom magam, mint azon, hogy nem vittük el a 3 pontot. Egy lecsorgó labdából a srác élete gólját lőtte. Le kell vonni a tanulságokat, az ilyen lerohanós-letámadós csapat vitorlájából ki kell fogni a szelet. De ezt csak ilyen játékkal lehet megpróbálni, vagy a RB féle felívelem című fossal. Akinek az utóbbi kell, nem tudom sajnálni :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 22:49

Zedin írta:Peche volt a Reálnak, csak a szentlélek mentette meg a Betist.
Lehet ezt így is. :agree: :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 24., vasárnap 22:47

Remélem,h. nem ez lesz Zidane stílusa, hanem valamilyen filozófiát próbál bevezetni, mert máskülönben Perezzel együtt fognak itt megbukni...
Kezdődik... :lol:

Amúgy meg kit érdekel a futásmennyiség? Míg nálunk a labda nyilvánvaló, hogy mi fogunk kevesebbet futni.

Vissza: