Pontosan.Közhelynek hangzik de nagyon nem az.hehe írta:látjátok gyerekek, aki keményen dolgozik, az révbe ér
Na várom hogy reagál majd Ribery
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 13., hétfő 20:23
Pontosan.Közhelynek hangzik de nagyon nem az.hehe írta:látjátok gyerekek, aki keményen dolgozik, az révbe ér
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 13., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. január 13., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 13., hétfő 20:21
Hát én kiröhögtem volna a saját játékosainkat is, ha ilyen gázul öltözködnek. Amúgy meg Ramos helyét is megkérdőjeleztük itt jó néhányan...delPotro írta:Gratutulálok Ronaldonak, megérdemelt!
Mégis lenne két kérdésem, amit ne vegyetek támadásnak.
Ha a madridi játékosok öltöztek volna úgy ahogy Messi vagy Neymar, akkor is ment volna a köpködés vagy sem?
Ha Messi nyerte volna az aranylasztit (itt megemlítem hogy jogtalan lett volna) és előadja azt amit CR (fia a színpadon, sírás) akkor egy álszent szemét lett volna?
Csak azért kérdezem mert szerintem átesnek egyesek a ló másik oldalára. Normális válaszokat várok.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 20:21
Sőt 1959 óta Ő az első, aki teljes évét a Realban játszotta és így kapta meg az Aranylabdát! Cannavaro, Figo és Ronaldo csak félszezont voltak akkor a Realban, mikor megkapták!Matt009 írta:Örülök CR győzelmének, mert megérdemelte. Nem feltétlenül az idei évért, hanem az elmúlt évek konstans jó teljesítményéért, és főleg azért, mert Messi nem jobb annyival CR-nél, amennyi aranylabdával többje van, ha egyáltalán jobb nála. Ezen kívül annak örülök, hogy végre valaki a Realban nyújtott teljesítményével nyerte meg a díjat, mert hát Cannavaro és Ronaldo aranylabdája nem a Realos teljesítményének szólt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 13., hétfő 20:20
igen. nem, ha cr helyében lett volna. de ha most az 5.-nél csinálta volna ezt, akkor igen.delPotro írta:Gratutulálok Ronaldonak, megérdemelt!
Mégis lenne két kérdésem, amit ne vegyetek támadásnak.
Ha a madridi játékosok öltöztek volna úgy ahogy Messi vagy Neymar, akkor is ment volna a köpködés vagy sem?
Ha Messi nyerte volna az aranylasztit (itt megemlítem hogy jogtalan lett volna) és előadja azt amit CR (fia a színpadon, sírás) akkor egy álszent szemét lett volna?
Csak azért kérdezem mert szerintem átesnek egyesek a ló másik oldalára. Normális válaszokat várok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 13., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. január 13., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 20:18
Nagyon akarta már! Teljesen megérdemelte és ez nem csak olyan "alattomos" díjátvétel volt, mint az elmúlt években. Rengeteget jelent nekik és nagyon megható volt a mai gála.peti_madrid írta:Itt kezdődik a sportemberi nagyság, amikor valaki így elsírja magát egy díj megnyerésekor.
Teljesen megérdemelt volt, le a kalappal.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 13., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 13., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 13., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 13., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 13., hétfő 20:14
És jövőre megkapja a harmadikat.El Unico írta:Most jön az,hogy a vezérletével meg sem állunk Lisszabonig,és behúzzuk a 10.-et!!!!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 13., hétfő 20:13
Most jön az,hogy a vezérletével meg sem állunk Lisszabonig,és behúzzuk a 10.-et!!!!Ugy erzem Ronaldonal most felszakadt egy gat, ismet szintet lep.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. január 13., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 13., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 13., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 13., hétfő 20:11
Az biztos, hogy játékos még nem kellett ennyit felmutasson 4(!!!) éven keresztül, ahhoz hogy megkaphassa ezt a díjat.wZoLee7 írta:hát most jött ki rajta, lehet hogy azt mondja nem igazán érdekli, de mindent beleadott és megfeszült azért h ő álljon most ott
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem