Tényleg nem rossz üzlet a Bayern részéről, de az a 10 millió úgy annyi, hogy barom magas a fizetése.peto.isti írta:Nem gyors, nem robbanékony, ezt tudom én is. Nem is örültem volna neki ha ráköltünk egy rakat pénzt, de ilyen konstrukcióval ez teljesen rendben van. 10 milla kockázatot megér.csabi* írta:ami azt illeti akkor is csak a statokat hozta, személy szerint nem emlékszem tőle valami sok igazán kiemelkedő meccsre
de majd megtudjátok mikor elkezd totyogni, hogy átkerüljön a labda a balosra meg megeszi reggelire az összes 18 éves töröknémet a ligában. sebességre kb annyit várj tőle mint xabi apótól
Valószínű Perezéket is ez mozgatta, de azt nem értem, hogy ennek így mi értelme volt. Jó eséllyel nem volt olyan érdeklődő, aki letette volna érte a 60-70-et azonnal. Ha már kölcsön, akkor ez a két év is soknak tűnik nekem. De legalább nem a többiek elől veszi el a perceket.
Az egyetlen opció amiből a Real igazán jól jöhet ki, ha James valami oknál fogva szintet lép ott és akkor akár úgy hogy idejön, akár úgy hogy 80-ért tovább lehet doni. Moratánál zseniális húzás volt a Juve (azon kívül hogy a BL-ből kiejtett minket ), itt ez kevésbé valósulhat meg.
Érdekes most ez az üzletpolitika, mintha nem akarnának senkitől megválni, gyakorlatilag tiszta eladást nem hajtunk végre. Nézve Etotól, Matán át , Sneijdertől Robbenig ez régen nagyon jó lett volna. Van ebben amúgy komoly üzleti logika.