Keylor Navas

Archívum
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Keylor Navas - 1

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 9., vasárnap 21:39

Előtte meg kinőtte magát az Internacional első kapusának. Gondolom az ügynökök se csak 1 évig figyelték, bár nagy divat mindenkinél jobban tudni és one season wonderezni más játékosok esetén is.
De Gea évek óta nem tudja átlépni a saját árnyékát, fejlődni semmit nem fejlődik, csak a MU-ban véd. Navas ok, de Madrid előtt tudtad, hogy ki Ő? Oblak, Ter Stegen ugyanez. Annyi a különbség, hogy ami régen 20-30-40 mil volt, az most 80. Mezőnyben is, középszer védőket vesznek 100 közelében.
Ettől függetlenül nem tudsz mondani 8 kapust, akit előbb hoznál, mint mondjuk Alissont, ha úgy hozná a helyzet. Márpedig azért a 8 az már szűk elit egy ilyen szakmában.

Azt meg senki nem vitatta hogy a belga jó vétel volt, viszont a beilleszkedése azért messze volt a simától, mind teljesítményben, mind a körülmények szempontjából.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. december 9., vasárnap 21:06

Süti írta:Nem noname kapusok, hanem jelenleg ők a legjobbak. Ez a szint. A világ top 5-10 elit klubja rajtuk osztoznak.
Milyen noname kapusok? Alisson ára azért volt ennyi, mert előtte jól teljesített. Nem csak 1 évig. Vagy minden játékosügynök és klub hülye? És az, hogy bejött a deal a 'poolnak vakszerencse?
Nem rossz ertelemben mondjak rajuk, hogy egy szezonosak vagy nonameek. Csak peldaul Courtois ott van az elitben 5-6 eve, mar az Atmaban is a top kapusok kozott volt es igy tudtuk elhozni fele/harmad annyiert, mint a nala sokkal kevesebbet mutatott kapusokat mas csapatok.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 9., vasárnap 21:03

Nem noname kapusok, hanem jelenleg ők a legjobbak. Ez a szint. A világ top 5-10 elit klubja rajtuk osztoznak.
Milyen noname kapusok? Alisson ára azért volt ennyi, mert előtte jól teljesített. Nem csak 1 évig. Vagy minden játékosügynök és klub hülye? És az, hogy bejött a deal a 'poolnak vakszerencse?
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 9., vasárnap 20:39

pheco írta:Pontosan. 20-30+ ev mulva Ce es Ramos lesz fokent legendakent emlegetve, esetleg meg Marci es Modric, de mar ok sem olyan szinten.

Benzemát lehagytad.

:mrgreen:

Egyébként szerintem ez a Kroos-Modric páros simán nagybetűkkel lesz a futball történelemkönyvekben.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 9., vasárnap 20:38

Kepát meg 80-ért vette a cselzi. Üdvözöllek a labdarúgó átigazolási piacon 2018-ban.
Közben Alissoné a legjobb save stat egész PL-ben, kétszezonos ide vagy oda.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. december 9., vasárnap 20:37

Realista24 írta:Legenda?
Hagyjuk.
A legendás csapat kapusa. Így fognak rá emlékezni.
Pontosan. 20-30+ ev mulva Ce es Ramos lesz fokent legendakent emlegetve, esetleg meg Marci es Modric, de mar ok sem olyan szinten.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 9., vasárnap 20:13

Legenda?
Hagyjuk.
A legendás csapat kapusa. Így fognak rá emlékezni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 9., vasárnap 19:04

allison mondjuk simán top3 jelenleg. szerintem semmi gond nincs TBO leigazolásával, ebben a szezonban megkaphatta volna a bajnokságot, Navas a BL-t, jövőre meg mehetett volna simán a belga kezdőként. én csak azt sajnálom, hogy ezt a szezont még nem kapta meg, és lényegében az esélyt sem. lehet akárhogy csűrni-csavarni, patkány módon kezeltünk megint egy játékost, aki lényegében a 3 BL-el a klub egyik legendája lett.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 9., vasárnap 18:52

Alisson mint egy szezonos? Ne már.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. december 9., vasárnap 18:34

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy pénzügyi szempontból volt jó fogás. Navas tudása nem indokolta a kapus cserét, elvégre vastagon benne volt ő is a sikerekben.

Emberi szempontból pedig nem volt korrekt dolog. Én biztos csalódott lennék a helyében. Bár már lehet hozzászokott, hogy majd minden évben a fax gép mentette meg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. december 9., vasárnap 18:26

Most az, hogy egy nagyon jó játékos bagóért hozható, meg nem jelenti azt, hogy nekünk sportszakmailag megéri.

De egyébként még mindig az a baj, hogy leragadtatok a belganal. Olyan mintha őt azért lett volna muszáj megvenni, mert utána nem lesz már többet jó és mozdítható kapus jó áron. Pedig biztos lesz, csak meg nem tudjuk ki.

Zamora díjas kapus meg nem lesz itt senki, amíg ilyen hitvány a védelmünk. Állhatna egy a fenykoraban lévő Iker is. Ez nem Navason múlott eddig sem. Nem mérvadó.

Egyébként meg biztos nem ezt beszeltek meg a nyáron a vezetőséggel, hogy ő innentől kezdve csak a kupát viszi, és padon fog ülni majdnem végig. Azért o sem hulye, akkor felallt volna, nem pedig marad küzdeni. Az viszont igaz, hogy Solari óta romlott a helyzet a számára.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 9., vasárnap 18:01

Kerlon írta:
Süti írta:Csak bravúrokkal 1 BL-t talán lehet nyerni... 3-at nem. Ahhoz kevés a bravúr, ha a játék többi elemében nem hozza a szintet. Keylor hozta. Lebravúrkapusozni elég sokat elvesz az érdemeiből szerintem.
Plusz egy. Bőven a legjobbak között van Keylor is. Csak ő nem egy nagy név.
Nem vitattam hogy nincs a legjobbak között. Egy percig sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 9., vasárnap 18:00

Süti írta:
RealAsensio írta: Egyertelmu hogy Courtois hozta a jobb teljesitmenyt. Raadasul ujonckent. Szerintem nyaron eldontottek, ki lesz az elsoszamu, megkerdeztek Navast, marad e. Maradt, uj szerzodest is kap, rajta mulik. Nyilvan szar, hogy ilyen rovid ido alatt kikerult a kezdobol, de valahol vedheto a dolog.
Kinek egyértelmű? Neked? Akkor jó. :lol:
Kinek lenne egyertelmu, ha csak a sajat nevemben nyilatkozok? Sajat velemeny, hogy reszemrol nem kerdes ki a jobb. Teljesitmenyben is, sokkal tobb vedese is volt, tobbszor volt meleg a pite, es Courtois helytallt. Persze ugy “konnyu”, hogy folyamat Courtois ved. De ez varhato volt, es valoszinuleg szoltak Navasnak is elore.
:goat:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. december 9., vasárnap 17:09

Kellett TBO, pláne ennyiért.
Ha minden jól megy, letudtuk a kapuskérdést 5-8 évre.
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 9., vasárnap 17:06

Semmi különbség nem volt köztük, mindkettő hozta az alapot, különsebben nem villogtak. Én abszolút elégedett vagyok amúgy Courtios-val, csak megint patkány módon kezelik a klubnál a helyzetet. Nekem azzal van a bajom, hogy jött egy ilyen döntés - szerintem biztos nem Solari találta ki magától - hogy akkor mostantól a belga kezd, és cső.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 9., vasárnap 17:03

RealAsensio írta: Egyertelmu hogy Courtois hozta a jobb teljesitmenyt. Raadasul ujonckent. Szerintem nyaron eldontottek, ki lesz az elsoszamu, megkerdeztek Navast, marad e. Maradt, uj szerzodest is kap, rajta mulik. Nyilvan szar, hogy ilyen rovid ido alatt kikerult a kezdobol, de valahol vedheto a dolog.
Kinek egyértelmű? Neked? Akkor jó. :lol:
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. december 9., vasárnap 16:51

Nyáron Lopi volt még, ő játszatta is Keylort, ő betartotta azt amit ígértek neki.
Mióta megjött Solari azóta nincs játszatva, erről meg senki se tehet.
Solari döntött és kész, ha így látja jónak, hogy Courtois játszik, akkor azért neki nem kötelező Keylornak meccseket adnia, mert Lopi megígérte neki.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. december 9., vasárnap 16:37

RealAsensio írta:
Süti írta:Sima bravúrkapussal mondjuk nem nyertünk volna 3 BL-t egymás után. Sokkal összetettebb kapus Navas annál.
Cserébe Courtois eddig nálunk ténylegesen csak bravúrokkal tett hozzá, borzasztó rosszan jön ki, és a védelemmel sincs meg az összhang.
Nyilván egy épülő csapatban ehhez idő kell, és ennyiért én is vettem volna, de tényleg meg lehetett volna osztani az időt legalább a belga első évében, amíg beilleszkedik, mert eddig mikor lehetőséget kaptak, nem ő volt a jobb.
Egyertelmu hogy Courtois hozta a jobb teljesitmenyt. Raadasul ujonckent. Szerintem nyaron eldontottek, ki lesz az elsoszamu, megkerdeztek Navast, marad e. Maradt, uj szerzodest is kap, rajta mulik. Nyilvan szar, hogy ilyen rovid ido alatt kikerult a kezdobol, de valahol vedheto a dolog.
Az a baj, hogy Navas reakcióiból nem az jön le, hogy ő vele tudatták a leendő helyzetét (kispadmelegítő). Ha tartaléknak alkalmaznak, akkor nem akarsz harcolni a helyért, mert úgy sem lesz rá lehetőséged.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 9., vasárnap 16:32

Süti írta:Sima bravúrkapussal mondjuk nem nyertünk volna 3 BL-t egymás után. Sokkal összetettebb kapus Navas annál.
Cserébe Courtois eddig nálunk ténylegesen csak bravúrokkal tett hozzá, borzasztó rosszan jön ki, és a védelemmel sincs meg az összhang.
Nyilván egy épülő csapatban ehhez idő kell, és ennyiért én is vettem volna, de tényleg meg lehetett volna osztani az időt legalább a belga első évében, amíg beilleszkedik, mert eddig mikor lehetőséget kaptak, nem ő volt a jobb.
Egyertelmu hogy Courtois hozta a jobb teljesitmenyt. Raadasul ujonckent. Szerintem nyaron eldontottek, ki lesz az elsoszamu, megkerdeztek Navast, marad e. Maradt, uj szerzodest is kap, rajta mulik. Nyilvan szar, hogy ilyen rovid ido alatt kikerult a kezdobol, de valahol vedheto a dolog.
:goat:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 9., vasárnap 16:23

Realista24 írta:
lestat írta:Oblak is zamora dijjas. Aztan amit a 16s bl döntőben a tiziknél leművelt..(hálisten)
Mai napig nem értem :lol:
Most tényleg egy büntetőpárbajban hozol fel? :lol:
Anyám.

És?

Bennem ennyi maradt meg tőle. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: