Lehetséges, de azt is előre verítheti, hogy ha a jövőben sem a szája íze szerint alakulnak a dolgok, mert padra teszik, nem a kedvenc posztján használják, nem szimpi az edző, vagy nem elég a fizu vagy akármi.... akkor szívbaj nélkül lelép. Nem lehet tudni. Majd az idő eldönti, hogy a javára válik-e ez a mentalitás. Én annak örültem volna ha marad és itt győzi meg az edzőt, amikor lehetőséget kap.
És az baj, ha lelép? Másnál meg az a problémátok, hogy nem lehet megszabadulni a játékostól, itt meg az a baj, ha valaki szeretne futballozni, ha az edző nem hajlandó még csak becserélni sem?
Én a helyében maradtam volna amugy, meg kell tanulni kivarni a sorod.
Ez, akkor jó duma, ha tudod, hogy miután végig vártad a sorod, akkor te következel, és bármi van, olyan támogatást kapsz, mint egy Isco, aki 100 esélyt eljátszott. Itt most úgy állunk, hogy az edzőnél Valverde meg Isco is előrébb van. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a játékos a padon teljesen leépül vagy éppen, amíg Ő várakozik, addig Európa több klubjában mások fociznak, a Real-nak meg, ha megtetszik valaki, akkor idehozzák.
Regu szépen kivárta a sorát a Castilla-ban, felkerült a csapathoz, nézte, ahogy Marcelo botrány szarul játszik, majd, amikor megkapta az esélyt, akkor bizonyított, ennek örömére meg elküldték és hoztak helyette 50 millióért egy másik játékost. Ez a forgatókönyv simán benne van Ödegaard-nál.