Pad'em írta:
Realista24 írta:
Itt a gond nem azzal van, hogy valaki eszreveszi-e oket vagy sem. Mert szerintem egyebkent igen, de hiaba extra ez a srac vagy extranak tunik, ha nincsenek a serulesek, akkor nem kerul a kezdo kozelebe.
Innentol kezdve ezt hivhatjuk edzoi felelossegnek, vagy a klub nagysagabol adodo nyomasnak es eredmenykenyszernek, de a lenyegen nem valtoztat. Sok tenyezonek kell egyszerre megtortennie, hogy valaki az utanpotlasbol be tudjon mutatkozni a Real Madridban.
Hogy ez jo vagy rossz, dontse el mindenki maga...amikor eppen lealazzuk a vilagot, akkor senkit nem erdekel Jimen kivul. Amikor eppen szenvedunk es sok a serult, akkor hatvanyozottan tobben foglalkoznak vele.
Az a fő baj hogy Ancelotti csak akkor nyúl hozzájuk ha már tényleg semmi más opció nem marad. Tegnap is ha mondjuk Carvajal nem lenne sérült, ő játszott volna középen. Illetve ha visszatér Tchouameni, fogadni mernék, hogy Asencio megy a padra. Pedig már azt írják róla, hogy őt tartjuk a kövi Carvajalnak.
Flick meg közben mutatja, hogy lehet a fiatalokra számítani, és egy centivel nincs jobb utánpótlásuk, csak marketing szempontból. Kiváló alkalom lett volna bedobni a Leganés ellen a generációs tehetségnek tartott Forteát pl de legalább padra rakni.
Az is megér egy misét, hogy Vallejo meg csücsül a padon, miközben úgy se kerül pályára, hogy 1 db védő maradt a nagycsapatban. Persze hálisten, hogy nem kerül pályára, de akkor minek ül a padon? Bontanám a szerződését januárban Jézuskámnak mellékesen.
Várjuk meg, mi lesz, ha Tchou visszatér. Amilyen rossza helyzetben van a kp, közel sem biztos, hogy a francia hátvédet fog játszani. Ha a kis spanyol meg kellően bizonyít, simán bent ragadhat. Meglátjuk, mi lesz, felesleges előre ördögöt festeni.
Amúgy meg volt más opció Asencio helyett, épp Vallejo, mégis egyből őt dobta be a mélyvízbe, és azóta is ott tartja, ez sem véletlen.
Jhv posztja érdekes kérdés, lehet nem látnak annyit Forteában, vagy bárki másban.
Egy szóval, érthetően nem épít rájuk teljesen egy ekkora hullámvölgyben, de azért nem is neglegálja a fiatalokat annyira, ahogy be van állítva. (Mondom ezt úgy, hogy én is többet használnám őket, és minidg örülök, ha befut valaki, eléggé elfogult vagyok velük, és Frannal, Brahimmal, Gülerrel is, még ha Jimhez és Nzolihoz nem is érhetek fel.)