Kettő van...de, ha nem megyek elajándékozom, van ismerősöm aki nem teheti meg anyagilag és nagyon szeretné. Figyeld folyamatosan mert lehet jegyet venni, reggel már nem volt 16.-ra, most megint van kb 10 darab, ráadásul jó helyre, 18.-ra is van. Vannak akik leütik de nem fizetik ki...azokat a jegyeket visszarakják.Hege írta:zoli0415 írta: Nagy dilemmába vagyok. Van jegyem az Izland elleni Eb csoportmeccsre de nem biztos, hogy bevállalom. Tudom, hogy nem lehet mindíg a Covid árnyékában élni, de most megint nagyon felszálló ágban van a vírus és akkor pont a csúcson lesz valószínű. Nem tudom kell e nekem, hogy 20000 ember zárt térben a nyakamba lihegjen. Itthon van két pici gyerkőc, a szomszédban idősödő szülők...nem tudom, még agyalok rajta.
Egy, vagy ketto?
Szivesen atvennem.
Kézilabda
Re: Kézilabda
zoli0415 írta: Nagy dilemmába vagyok. Van jegyem az Izland elleni Eb csoportmeccsre de nem biztos, hogy bevállalom. Tudom, hogy nem lehet mindíg a Covid árnyékában élni, de most megint nagyon felszálló ágban van a vírus és akkor pont a csúcson lesz valószínű. Nem tudom kell e nekem, hogy 20000 ember zárt térben a nyakamba lihegjen. Itthon van két pici gyerkőc, a szomszédban idősödő szülők...nem tudom, még agyalok rajta.
Egy, vagy ketto?
Szivesen atvennem.
Nagy dilemmába vagyok. Van jegyem az Izland elleni Eb csoportmeccsre de nem biztos, hogy bevállalom. Tudom, hogy nem lehet mindíg a Covid árnyékában élni, de most megint nagyon felszálló ágban van a vírus és akkor pont a csúcson lesz valószínű. Nem tudom kell e nekem, hogy 20000 ember zárt térben a nyakamba lihegjen. Itthon van két pici gyerkőc, a szomszédban idősödő szülők...nem tudom, még agyalok rajta.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez egy komolytalan torna volt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kimentünk eleve egy balkezes lövővel meg egy balkezes szélsővel, csapágyasra hajtva őket.alexoxladjackoxi írta: Az a vicc, hogy még laikus szemmel is feltűnő volt, hogy Háfra milyen szarul játszik. És a poén az, hogy a csaj tényleg csak röhög az egészen. Pedig nyerhető volt szerintem a meccs. És ja, a szélről nem sok gólt szereztünk, elég komoly volt a norvég kapus sajnos.
Meg kivitt egy necces Kovacsicst, aki már az olimpia előtt is sérült volt, jöhetett is haza.
Nem vagyok tisztában a női mezőnnyel, de nem hiszem, hogy csak a fradiból kellene válogatni.
ez a Kirsner-féle fradilobbi megöli a válogatottat.
Háfra meg megrekedt a fejlődésben, de annyit a mentségére, hogy első olimpiája volt 22 évesen, hátha jobb lesz.
Egészségesen kellett volna összerakni a keretet, nem arra építve, hogy majd Lukács pl lehozza az egészet egymaga. Még a legjobb csapatokban is a szélsők azért rotálva vannak, egy Faluvégi ha nem is volt túl jó szezonja, kimehetett volna, hátha.
de ez már csak okoskodás, szerencsére nem égtek le teljesen, az utolsó 3 meccs használható volt, védekezés rendben volt mindhármon igazából, és azt is elkerültük, hogy agyonverve kullogjunk haza.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az a vicc, hogy még laikus szemmel is feltűnő volt, hogy Háfra milyen szarul játszik. És a poén az, hogy a csaj tényleg csak röhög az egészen. Pedig nyerhető volt szerintem a meccs. És ja, a szélről nem sok gólt szereztünk, elég komoly volt a norvég kapus sajnos.
- csababarca
Két bűnrosszul játszó csapat közül a norvágok bírták jobban a végén, és 21-21 után ők nem hibáztak már nagyon, vagy annyit.
kár érte, mert ez a norvég csapat ma enervált Oftedallal és Mörkkel bőven fogható lett volna.
CSak elfogytunk.
kár érte, mert ez a norvég csapat ma enervált Oftedallal és Mörkkel bőven fogható lett volna.
CSak elfogytunk.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi hibáztunk kevesebbet a meccsen. Sajnos a Vámos - Tomori - Zácsik hármas nem bír 60 percet. Háfra a beálló helyzetbehozásán kívül továbbra is bűngyenge volt, 5 labdát adott el. Klujber sérülten játszott, Mártonon, Lukácson pedig szerintem kijött a sorozatterhelés, a fáradtság.ferni írta: Hogy ment a csajoknak?
Úgy hallom széljáték meg kapusunk se volt, milyen volt a meccs?
Mindezek ellenére voltak jó periódusok, szépen szereztünk labdákat és beállóból eredményesek tudtunk lenni. De ez a norvég csapat még egy gyengébb napján is jobb ennyivel.
Hogy ment a csajoknak?
Összetehetjük a két kezünket, hogy a svédek ezt ma leadhatták
- alexoxladjackoxi
Biztos xar lehet annak, aki képben is van a kézliabdával kapcsolatban. Én csak nézem, mer' olimpia, aztán egész szimpik a lányok. Háfra pl. kifejezetten. Bár Zácsik a favoritom. A szakmai részét meghagyom nektek.ziro4vr írta: Van pár szimpatikus játékos a csapatban, de a többség annyira instapózer fejbengyuri, kezdve a fogyatékos fejjel nevetve hátrafutó Háfrával, hogy az már ijesztő.
Oda kéne adni a csapatot Golovinnak, kíváncsi leszek ki lesz a szövkap az olimpia után.
- csababarca
Igen, ezekre gondoltam én is.
Pálingert is amennyire bírtam játékosként, vezetőként elég kérdéses nálam.
Pálingert is amennyire bírtam játékosként, vezetőként elég kérdéses nálam.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Görbicz egy legendás játékos (volt, mondjuk szerintem vissza kellett volna vonulnia miután szélre tették), de azért nem az a mentor típus a cigizgetéseivel meg fúrkálódásaival, Danyi meg hát nem is értem mit keres ott, kicsit cinkes hogy a győri történet után jófejségből otthagyták. Tipikusan magyar helyezkedés, nem beszélve a pálinger vezette elnökségről.
Sajnos az urambátyámozás rányomja a bélyegét erre a sportágra is.
Sajnos az urambátyámozás rányomja a bélyegét erre a sportágra is.
Nem illik.
- csababarca
JA amúgy itt főleg fejben vannak gondok.
Mondjuk jó lenne egy olyan edző, aki a válogatottal kel-fekszik, nem olyan értelemben mint Elek.
Danyi-Görbe párosnak meg semmi létjogosultsága a padon, nem tesznek hozzá, legalábbis meccsek alatt nulla instrukció, vagy szó a játékosok felé.
Mondjuk jó lenne egy olyan edző, aki a válogatottal kel-fekszik, nem olyan értelemben mint Elek.
Danyi-Görbe párosnak meg semmi létjogosultsága a padon, nem tesznek hozzá, legalábbis meccsek alatt nulla instrukció, vagy szó a játékosok felé.
- ziro4vr
Van pár szimpatikus játékos a csapatban, de a többség annyira instapózer fejbengyuri, kezdve a fogyatékos fejjel nevetve hátrafutó Háfrával, hogy az már ijesztő.
Oda kéne adni a csapatot Golovinnak, kíváncsi leszek ki lesz a szövkap az olimpia után.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
3 vereség után nem mindegy? Inkább jöjjenek haza..
- csababarca
Ez most nem az a meccs szerencsére.alexoxladjackoxi írta: Kiégek ha leadjuk 7 gólos előnyről.
- alexoxladjackoxi
Kiégek ha leadjuk 7 gólos előnyről.
- ziro4vr
Fejben megint ott vannak lányaink, persze a 600 insta kép már megvan, amiért kiutaztak.
Az asszonyt mondjuk megértem hogy kivitte, jó is volt tavasszal, de a 0 perces, sérült Kovacsicsot nagy hiba volt. Meghát persze az asszony barátnőit is ki kellett vinni, ők is remekelnek.
Az asszonyt mondjuk megértem hogy kivitte, jó is volt tavasszal, de a 0 perces, sérült Kovacsicsot nagy hiba volt. Meghát persze az asszony barátnőit is ki kellett vinni, ők is remekelnek.
Nem illik.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
#loveislove