Galacticos írta:
M@dridista@ írta:
Ön az Bognár úr?
Kitartás Christian!
Legkozelebb ha nem ertesz valamit, szerintem olvasd el 2x mielott irsz ra egy hozzaszolast.
füst írta:
Bognár úrnak nem az álláspontja volt felháborító, hanem a stílus amiben előadta.
Ezzel egyetertek, foleg akkor tolta tul amikor poenkodott hogy mivan nem talaljak a labdat.
Azt írtad,hogy nem érted mi tartott ezen a döntésen egy órát...
Ezt tökéletesen értettem. És ezt Te sem tagadhatod.
Ezen pedig nincs mit többször elolvasni...
Nem akarok bele menni és nem is fogok, de Bodnárnál sem csak az élő adással volt baj hanem azzal is, hogy buta mint a föld és nem értette meg, hogy itt nem élő egyenesbe volt az orvosi stáb meg az UEFA és a csapatok, hogy percek alatt döntést hozzanak. Rá adásul, attól H élő jött egy kép miszerint él a játékos nem automatikusan egyértelmű, hogy tovább folyik a meccs...
De nem is értem miért megyek bele ebbe olyannal aki azt írja, hogy nem érti miért tart egy ilyen döntés egy órán át... Sajnálom, akik ezek szerint Te is nem tudod egy picit sem átlátni, hogy tök lényegtelen volt, hogy ez a meccs folytatódik vagy sem... De legalábbis sokadlagos.
Az meg végképp nem számított, hogy 1 vagy 3 óra csúszással... Hidd el ott a helyszínen senki sem volt felháborodva, hogy miért tart a döntés ilyen sokáig... Aki ezen fel volt az nagyon egyszerű ember.
Lezártam a magam részéről.