HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 3., péntek 9:15
Egy alvás után rájöttem, hogy nem is a vereség basz fel hanem az, hogy egy paródia amit művelünk. Nem hiszem el, hogy senki nincs aki szóljon Carvajalnak, hogy a beadásaid szarok, vagy a többieknek, hogy gyerekek, minek akartok beadni, ha ott csak az ellenfél védői vannak? Valverde is leszegett fejjel erőből küldi be, ha megnézte volna, hogy Benzema még a 16-osban sincs talán eszébe jut a 2. vonalba visszatenni azt a rohadt labdát, de nem. Fizikai fájdalmat érzek már minden beadásnál, a rögzített szitukról már nem is beszélve. Jobban járnánk ha a szögleteket egyenesen TBO-nak passzolnánk vissza akkor legalább nálunk marad a labda. Egy ilyen szintű klubnál ezek a hiányosságok szerintem elfogadhatatlanok és ez nem a játékosok sara sajnos.
Mostanra világos lehet mindenkinek, hogy ninc sjobb szélső támadónk, nincs széle a védelmünknek. Vinit kell kiidegelni a meccsből és végünk, csak passzolgatjuk körbe az ellenfelet. Itt-ott villant Rodrygo vagy Benzema, de ez is egyre kevesebb. Valverde 2 poszt között a semmiben rekedt, teljesen visszaesett a teljesítménye. Kényszerből toljuk a szélen őt ami pazarlas, de nincs más.
Nem értem a késői cseréket sem, meg a kezdőket sem néha. Imádom Kroos-t és Modricot, de kevesek együtt, ha az öreg ezt nem látja be akkor bajban vagyunk Ő meg nyáron mehet a brazil csapat élére.
Benzema is árnyéke önmagának, visszakell lépnie a kp-ra, szélre, ha labdát akar kapni, ez a stílusa, én megértem, csak akkor miért játszunk olyan játékot amibe egy center illene? A támadásainkkal sem ér fel senki. Érdemes megnézni, mennyi olyan szitu van ahol mi támadunk 3 emberrel 5-6 ellen és mennyi olyan van ahol 3-4-el védekezünk 5 ellen. Érthetetlen a számomra, hogy ezt miért nem látja senki ott madridban.
Szenvedős év lesz ezt az igazolások után is tudtuk, de ennyire nem szar ez a keret, hogy néha ennyire siralmasan toljuk. Még egy nulla nyarat nem engedhetünk meg magunknak, és ez főleg a vezetőség feladata. Én tényleg félek attól, hogy nem lesz itt edzőcserén kívül semmi más, kinevezik Rault vagy valakit és megmondják h ezzel a kerettel kell még egyet villantani, de ez lehetetlen már.