Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kroos-cama-fede
-------- jude
Ez lesz, de szerintem már az x se rossz az atletico ellen.
-------- jude
Ez lesz, de szerintem már az x se rossz az atletico ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
If Rüdiger doesn't make it vs Atletico Madrid, Ferland Mendy is expected to play as the CB. @marca #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
ha a 92ben kapta volna azt lattuk volna es nem lenne ekkora hir. eredmenyek meg csak a sargarol sem tud. valami meccs utan volt szeirntemelbono írta: Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
Ezek szerint nem is a meccs utan kapta, de en errol lemaradtam…
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sokkol a dolog. Streamen néztem, végig, a reklám kezdetéig, Carlóét láttam, írtam is ide egyből róla, de ezt nem mutatták előtte sem utána, remélem lesz felvétel róla.elbono írta: Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
Camavingának is simán adott volna szerintem (tett is érte mondjuk a kicsi), csak elnéztek valamit a papíron, és nem szóltak rá a fülére, hogy 4 sárgás, adjál neki is, bármire...
Első elmaradt büntetőről lemaradtam, de ez mi volt a végén Brahimmal szemben? Vagy most kompenzálta a múltkori Ceballos esetet?
Index, Origo, Blikk, Hot, Kiskegyed nem fogja most lehozni ezeket az eseteket? Xavi, Laporta? Nem csípi/marrja őket most semmi?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- BlancoMark
Nekem ne mondja senki hogy ez a fszopo biro sportars nem szandekosan cseszekedik a klubbal meccsrol-meccsre.elbono írta: Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amig mez van rajtad szamozassal, addig szankcionalhatoak a jatekosok. Ha leveszik, onnantol a rendorseg dolga barmi tortenik.ateeemadrid írta: Ezt a meccs utáni sárgát amúgy sem értettem soha. Hogy a faszba lehet meccs utáni lapot értelmezni, meg milyen időintervallumban kaphat? Ennyierővel Valverde is kaphatott volna pirosat, amikor kiütötte a paraszt villarrealos arcot a parkolóban.
- ateeemadrid
Ezt a meccs utáni sárgát amúgy sem értettem soha. Hogy a faszba lehet meccs utáni lapot értelmezni, meg milyen időintervallumban kaphat? Ennyierővel Valverde is kaphatott volna pirosat, amikor kiütötte a paraszt villarrealos arcot a parkolóban.
Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
Elvileg Rudiger semmi komoly, a don szerint jatszhat a derbin. Nezzuk a jo oldalat, a girona ellen tutira bevetheto lesz a camavinga tchouameni kettosbol legalabb az egyik. En azert paraztam attol hogy mindketto besargul a matrac ellen
- Pad'em
Nacho, Carvajal védőpáros vs Morata, Griezmann. Sima
Vallejo mesteremet végleg eladtuk? Egy sms lenne és másnap már itt van
Vallejo mesteremet végleg eladtuk? Egy sms lenne és másnap már itt van
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2024. február 1., csütörtök 23:16-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
az nagyon okos. foleg rudi serulese után. ggelbono írta: Tchouameni besargult a lefujas utan… kihagyja a derbit
valamelyik univerzumban:
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezek tenyleg nem csalnak. Elhiszem nekik. Szimplan csak ennyire balfaszok es nem ertenek a futballhoz. Teljesen random fujjak a meccseket, ki milyen labbal kel fel reggel. Undorito hitvany az osszes.ANDS írta: Ez a bíró ma annyira össze- vissza fújdogált, mint részeg trombitás egy falusi búcsúban.
- ateeemadrid
Azért deburgosnál nem biztos, hogy Tchout venném elő, ezek a férgek bármire képesek, az olasz liga ehhez képest a becsületesség mintapéldája...
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Okos.
Győzni is tudni kell.
Győzni is tudni kell.
- flori
Ez azért nagy luxus. Kit érdekel egy ilyen sima meccs után?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ancelotti is megerositette…hihetetlen
BREAKING: Tchouameni will miss the Derby. He got a yellow card after FULLTIME.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
?!!!?? Mikor????elbono írta: Tchouameni besargult a lefujas utan… kihagyja a derbit
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Tchouameni besargult a lefujas utan… kihagyja a derbit
- Pad'em
Egy percig nem volt kérdés, de bosszant hogy benn hagytunk vagy 3-4 rúgott gólt köszönhetően főleg Vininek. Na meg a blanco Stevie Wondernek, aki csak két egyértelmű 11-est nem vett észre ezúton is a krva anyját meg a varos köcsögöknek. Ezt is megírja biztos az index meg a kiskegyed.
Ez a nyomoronc bíró is mehet az Ofotértbe, Carlo mondott is neki egy basszál egyedült a meccs után ahogy láttam sárgáért cserébe, nagyon helyesen.
Lunin mit védett Mayoral ziccerénél aztakurva.
Bellingham ahogy nyomja a piruettet a pálya közepén, nem normális mennyire Zidane.
Joselu nagy volt ma.
Greenwood nem rossz focis, amolyan butított Bale hálótartó vas fétissel, 2.félidőben csak azt célozta. MU helyében már januárban visszahívtam volna. Összes szélsőjüknél többet ér, pláne a Kopasz kókler 100millás ringlispiles bohócbraziljánál.
Lideres! Döntő két meccs jön.
Ps. Rodrygo ma is jobban nézett ki baloldalon Vininél.
Ez a nyomoronc bíró is mehet az Ofotértbe, Carlo mondott is neki egy basszál egyedült a meccs után ahogy láttam sárgáért cserébe, nagyon helyesen.
Lunin mit védett Mayoral ziccerénél aztakurva.
Bellingham ahogy nyomja a piruettet a pálya közepén, nem normális mennyire Zidane.
Joselu nagy volt ma.
Greenwood nem rossz focis, amolyan butított Bale hálótartó vas fétissel, 2.félidőben csak azt célozta. MU helyében már januárban visszahívtam volna. Összes szélsőjüknél többet ér, pláne a Kopasz kókler 100millás ringlispiles bohócbraziljánál.
Lideres! Döntő két meccs jön.
Ps. Rodrygo ma is jobban nézett ki baloldalon Vininél.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"