Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 4., szerda 14:15

Hát én nagyon kíváncsi leszek a cityre,hogy mire fel emlegetik a 3 nagy mellett folyamatosan.Bár mivel egy angolt kaptak így ebben a fordulóban sem derül ki róluk semmi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 4., szerda 13:57

RealAsensio írta:Szerintem nem lesz meglepetes
Ha a Pool ma extrát tudna letenni, ami benne van, akkor a Citynek meleg lehet. Nekik hétvégén manchesteri derbi, amit ha behúznak, bajnokok. Gondolom azt is pörgetni fogják, ennél nagyobb örömet nem adhatnak a szurkolóknak, minthogy a saját pályájukon, pont a rekordbajnok, legnagyobb rivális ellen ünneplik meg a bajnoki címet. Jövő hét kedden meg már visszavágó, nem lesz az egyszerű.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 4., szerda 13:39

Szerintem nem lesz meglepetes, a Barca es a City is tovabbmegy, aztan hosszu evek utan a legkomolyabb sorsolas varhato. De egy esetleges Pool tovabbjutassal sem csokkene a nivo, viszont akkor mindenfelekeppen jol jonne egy angol tura. Akarki lesz a kovetkezo ellenfel, nem lesz egyszeru. De ahogy R24 is irta: ha ott van az arcokon a "mindenkit meghagunk szarazon" tekintet, akkor baj nem lehet.

Meg amugy is, :goat: :goat: :goat:
:goat:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 4., szerda 11:06

Juve tegnap csak pontrùgásbòl volt veszélyes , én le is irtam meccs előtt , csak akkor van esélye ennek a Juvénak ha pocsék napot fogunk ki, hála istennek ez nem történt meg , és nagyon sima lett..lehetett volna 5 is :agree: esküszöm megfordult a fejemben Cr a közönség reakciòja miatt lőtte fole a labdát ziccerben a végén mert megtapsolták és nem akarta porig alázni a Juvet :lol: azert le a kalappal a Juve közönsége elott hatalmas Respekt..Ronaldora meg nincsenek szavak honnan jött vissza god mod :agree: 2 ilyen csapatot ìgy haza vágni nem akármi juve Psg nem semmi!! Top csapatokat ilyen könnyedén nyugodtan kirakni, hogy 1 percig nem adtak esélyt :salute: :salute:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 4., szerda 10:20

ziro4vr írta:Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap?
Te láttad rosszul. :D

Pont azon gondolkodtam, hogy ebben a Juvéban, egy olasz fociban a Madridból kibukott középszerű játékosok a "nagy királyok". Most nem nagyképűsködni akarok, de pl. pont ez a Khedira annyira semmilyen futballista, hogy borzasztó. Teljesen középszerű minden tulajdonsága, de robotolni tud, az tény. Higuaínról tudjuk, hogy tét alatt összetörik, mint a ropi és képességbeli hiányosságok is vannak bőven. A Serie A-ban pedig évek óta kimagasló a Juventus.

Azért nagyon vicces olvasgatni máshol, még most is képesek bemagyarázni maguknak, hogy a Real makker, és csak azért tart itt. :D
Van olyan okfejtés, hogy lényegében a Juventus uralta a meccset, mi meg pont jókor mákoltuk össze a gólokat és ezt nem bírták el már, meg Dybala hülyeségét. Mondjuk azt csodálom, hogy nem csalt Cakir, bár erre is van néhol utalás... Cé meg hangsúlyosan a világ 2. legjobbja, így nem csoda, ha 10 évente ollózik egy ilyet.

Na mindegy, imádom a vergődést, amennyiben zsinórban harmadszor is sikerülne behúzni, amivel lenne egy 4/5 ráadásul, szerintem spontán öngyulladna a sok kretén...

A Juve viszont beleköpött a tippembe, a sima továbbjutást kettős győzelemmel vizionáltam, de szerintem a visszavágó egy langyos X lesz így. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 4., szerda 10:12

ziro4vr írta:Azért ezt nem mondanám, Casemiro sokkal hatékonyabb, és még értelme is van a játékának. :D

Csak meglepett, egész normálisan tette-vette párszor, persze nyilván esélye sem volt Modricék ellen.
Már akkor kellett volna ez a hangulatjel amikor ő itt volt :goat: One and only :goat:
Amúgy helyenként tényleg korrekt dolgokat csinált, meglepődtem én is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 4., szerda 10:07

Azért ezt nem mondanám, Casemiro sokkal hatékonyabb, és még értelme is van a játékának. :D

Csak meglepett, egész normálisan tette-vette párszor, persze nyilván esélye sem volt Modricék ellen.
Nem illik.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 4., szerda 10:07

Nem tudom, hogy hogy, de legyen olyan kedves és sakkozza ki a sors a Real-Liverpool döntőt! :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 4., szerda 10:06

na case labdaátvételei jobban megmaradtak nekem. min kétszer mehetett belőle a juve támadás mert jó másfél méterre pattant el a sima belsős átvételnél.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2018. április 4., szerda 10:04

ziro4vr írta:Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap? :lol:
Épp azon gondolkoztam, hogy milyen lehet neki végignézni Casemiro tündöklését, amikor teljesen egy kaliberek, csak valamiért pont úgy alakult, hogy Case lett a kulcsembere az évtized meghatározó csapatának.
Sportfilozófia: Roger Federer

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 4., szerda 10:02

ziro4vr írta:Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap? :lol:
Hat en felrohogtem parszor, ahogy nyargalt es kb o probalta szervezni a jatekot. Feltepodtek a sebek, amikor nalunk is probalkozott evekig. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 4., szerda 9:56

Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap? :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 4., szerda 9:23

En meg a romat szeretnem kovetkezo ellenfelnek :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 4., szerda 9:20

ha a pool továbbmenne sajnos tuti a barca kapná őket úgyhogy inkább ne

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 4., szerda 9:18

Guardiola szerintem ugyanúgy az elődöntőben fog megállni, mint a Bayernes éveiben.

Makkosak voltak a bajorok, de a Sevilla baromi kellemetlen ellenfél, lehozták végülis.

Én adom azt a négyest, amely összejöhet. A Pool-on érzem talán, hogy okozhatnak meglepetést, a többi szinte fix.

Real, Bayern nálam az erősorrend, aztán a többi.
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 4., szerda 9:16

Az eselyt sem szeretnem megadni a Clasico dontonek. Szoval inkabb essunk tul rajta az elodontoben. Duplan fajna, ha pont a Barca vetne veget a 3 szezonon at tarto BL menetelesnek, de inkabb az elodontoben tortenjen, mint a dontoben. Aztan, ha oket is megverjuk es ugy triplazunk a BL-ben, akkor mi a lesz a kifogas, hogy miert nem vagyunk korszakos csapat? :hmmm:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 4., szerda 9:11

kapnam is a barcat, de meg is neznem oket egy jo city/muntyen ellen

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 4., szerda 9:07

sonic írta:Azert van meg egy visszavago sracok. :)
Remélem idén már BL meccset nem nézel :mrgreen: Mondd meg mi az ára, összedobjuk. :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 4., szerda 9:04

uefanak nem celja az igazsagosabb foci. jovore sem lesz var blben. osszetehetjuk a kezunket ha nem fujjak dontobe a barcat.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2018. április 4., szerda 9:01

dzsi91 írta:Egy clasico döntö a sportörténelem egyik legnagyobb mocska lenne,évekig tartó bírózás (nincs bíró a földön aki azt a nyomást elbírná szerintem)rikácsolás sipákolás szerintem még verekedés is lenne. Jöjjenek az elődöntőben 2 meccsen spanyolhonban inkább, ott jobban kijönne a különbség mint egy lutri meccsen.Döntőzni tiszteletre méltó ellenféllel akarok,elég volt a matrac 2szer. De persze ha elkerűlhetetlen akkor kijevben el kell temetni őket.
Ha úgy alakul, és Clasico-döntő lesz, akkor előre kell hozni a videóbíró bevezetését, remélem ezt az UEFAnál is látják.

Ha már bírók: Cakir nagyon tetszett tegnap a Dybala műesésnél. Ilyen ellentmondást nem tűrően kellene elbírálni minden hasonló esetet.
Sportfilozófia: Roger Federer

Vissza: