OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
Szoktatok netrol parfumot rendelni? Amelyik uzletre irja az arukereso, hogy megbizhato bolt es van par ezer pozitiv ertekeles az fixen eredetit kuld? Csak mert a Douglas undoritoan draga
Keményen túltolják a PC témát, de ha valahol akkor talán ott érthető, Donald Sterling esete a Clippersnél megmutatta hogy milyen szinten volt már akkor is ez a jelenség.sebydani írta: Inkább ide dobom be, mint az NBA topikba, talán itt érdekesebb lesz.Örömmel látom, hogy az igazán fontos dolgokra mindig van ideje az embereknek.Bleacher Report
2 perce ·
Multiple NBA teams have had “high-level conversations” about getting rid of the term “owner” because it’s racially insensitive, per TMZ Sports
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Inkább ide dobom be, mint az NBA topikba, talán itt érdekesebb lesz.
Örömmel látom, hogy az igazán fontos dolgokra mindig van ideje az embereknek.Bleacher Report
2 perce ·
Multiple NBA teams have had “high-level conversations” about getting rid of the term “owner” because it’s racially insensitive, per TMZ Sports
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt én nem használok. Passzolom.kierkegaard írta:Ennek örülök, eddig sok rossz véleményt nem olvastam róluk. Vasból készült fazekatok is van?Realista24 írta:
Attól függ mit szeretnél és hogyan. Szerintem nem kell bele több, én szeretem őket.
Tudom, nem a legférfiasabb téma de hát..a szükség nagy úr.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ennek örülök, eddig sok rossz véleményt nem olvastam róluk. Vasból készült fazekatok is van?Realista24 írta:
Attól függ mit szeretnél és hogyan. Szerintem nem kell bele több, én szeretem őket.
Tudom, nem a legférfiasabb téma de hát..a szükség nagy úr.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Attól függ mit szeretnél és hogyan. Szerintem nem kell bele több, én szeretem őket.kierkegaard írta: Albérletbe költözöm és mivel a mostani serpenyőimet nem tudom majd ott használni mert elektromos tűzhely van, így ki kell cserélnem őket + fazekakat.
Mivel nem akarok legalább 35-40e ftot elszórni így elgondolkodtam a vas edényeken. Olcsók és nincs káros ismertetőjük..Viszont azt nem tudom mennyire jó benne főzni.
Azt olvastam, hogy sok olajban kell főzni benne. ez mennyire igaz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Albérletbe költözöm és mivel a mostani serpenyőimet nem tudom majd ott használni mert elektromos tűzhely van, így ki kell cserélnem őket + fazekakat.
Mivel nem akarok legalább 35-40e ftot elszórni így elgondolkodtam a vas edényeken. Olcsók és nincs káros ismertetőjük..Viszont azt nem tudom mennyire jó benne főzni.
Szüleimnél van, király kajákat lehet egyből bedobni a sütőbe anélkül, hogy plusz egy edényt koszolnál.kierkegaard írta: Használ e valaki öntöttvas edélyt, serpenyőt?
-
Kicsit beleoffolok sry.
Használ e valaki öntöttvas edélyt, serpenyőt?
Használ e valaki öntöttvas edélyt, serpenyőt?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A falusiak sem az alapján döntenek, hogy ki mit böfög a tévébe, ők sem kevesebbek a városi embernél.
https://atlatszo.hu/2019/05/29/varosias ... ciganyfalu
Hú, egy párt elment a faluba és leült beszélgetni az ottani emberekkel, elmondta a vízióját és ugyanolyan arányban kapott szavazatokat, mint a fővárosban? Mik vannak...
Nem összefogás kell ide, hanem egy igazi ellenzéki párt.
https://atlatszo.hu/2019/05/29/varosias ... ciganyfalu
Hú, egy párt elment a faluba és leült beszélgetni az ottani emberekkel, elmondta a vízióját és ugyanolyan arányban kapott szavazatokat, mint a fővárosban? Mik vannak...
Nem összefogás kell ide, hanem egy igazi ellenzéki párt.
Az a baj füst, hogy az értelmesebbike nem ezek alapján dönt - ahogy Te sem - de azért lássuk be, hogy pár éve nem Ti vagytok a célcsoport. És azért egy ilyen semmilyen dolgot egy lapon említeni Lőrincünk gazdagodásával, vagy épp az ősproli troll Szilárd BÁRMELYIK megnyilvánulásával, hát, lelked rajta.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom hogy válaszolhatok-e.
Szerintem ilyen a politika természete, Orbán, Orbán lánya, Orbán lányának a lányának a pelenkája ugyanúgy téma tud lenni. Ezek a támadások oda-vissza mennek, én nem nagyon látok különbséget. Németh Szilárd, Semjén Zsolt, Mészáros, és a legtöbbjük ugyanúgy kapja az ívet, mint az ellenzéki oldalon a többi. Ezek így kommunikálnak egymásról. Persze, tudom-tudom az egyik biztosan igaz a másik biztosan nem, de engem egyszerűen nem érdekel ez a része, ahogy epét hánynak egymásra.
Most úgy néz ki erősebb lett a momentum, ezért nem a döglött lovat (jobbik) baszogatja tovább a kormánypárti kommunikáció, hanem célpontot változtatott.
Hogy válaszoljak, szavazáskor én ezeket figyelmen kívül hagyom, lehet hogy másokat érzékenyen érint, engem nem érdekelnek, nem ezek alapján döntök.
Szerintem ilyen a politika természete, Orbán, Orbán lánya, Orbán lányának a lányának a pelenkája ugyanúgy téma tud lenni. Ezek a támadások oda-vissza mennek, én nem nagyon látok különbséget. Németh Szilárd, Semjén Zsolt, Mészáros, és a legtöbbjük ugyanúgy kapja az ívet, mint az ellenzéki oldalon a többi. Ezek így kommunikálnak egymásról. Persze, tudom-tudom az egyik biztosan igaz a másik biztosan nem, de engem egyszerűen nem érdekel ez a része, ahogy epét hánynak egymásra.
Most úgy néz ki erősebb lett a momentum, ezért nem a döglött lovat (jobbik) baszogatja tovább a kormánypárti kommunikáció, hanem célpontot változtatott.
Hogy válaszoljak, szavazáskor én ezeket figyelmen kívül hagyom, lehet hogy másokat érzékenyen érint, engem nem érdekelnek, nem ezek alapján döntök.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szeretném megkérdezni az itteni normális fideszeseket, hogy ez egy korrekt dolog? Ez támogatható? Ha nem menne ez a gusztustalan propaganda, akkor sokkal kevesebb problémám lenne a Fidesszel, sőt, de ebbe ne kelljen már beletörődnünk. Akik tudják, hogy mi megy ezeken a portálokon, mégis behúzzák a Fideszre, ők hogy élik meg ezt? Azzal nyugtatják magukat, hogy a balosok is ugyanazt csinálnák? Akkor most miért nem csinálják ilyen hányingerkeltő mértékben az állítólagos balos oldalak? Vagy ez csak járulékos veszteség, mint a háborúban elesett katonák és a nagyobb cél érdekében bármi belefér szerintetek is?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Reggelre még rosszabbak a hírek, bár gondolom azóta mindenki látta.. 7 halott, 21 ember eltűnt a 35-ből. Hihetetlen..lordgabi írta: OMG, hajóbaleset, 3 halott Budapesten.
Ütköztek, az egyik elsüllyedt.
Az mi már, hogy ma ezt a hajót csodáltuk meg a dugó közepette a Lánchídról bal oldalra nézőleg a kollégákkal, akik szintén Ukrajnából jöttek, és először jártak a város ezen részén velem együtt, és meséltem az élményeket a barátnőmnek Messengeren, és erre érek be 10 percre rá, hogy az M1 és a FB is ezzel van teli.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
OMG, hajóbaleset, 3 halott Budapesten.
Az mi már, hogy ma ezt a hajót csodáltuk meg a dugó közepette a Lánchídról bal oldalra nézőleg a kollégákkal, akik szintén Ukrajnából jöttek, és először jártak a város ezen részén velem együtt, és meséltem az élményeket a barátnőmnek Messengeren, és erre érek be 10 percre rá, hogy az M1 és a FB is ezzel van teli.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://www.youtube.com/watch?v=LYnnm3L12fABlancoMark írta:Én egyszerűen nem tudom és nem akarom elhinni, hogy komolyan gondolják. Nem hülyék ők, egyszerűen a zöldpártiság nem illeszkedik a politikai platformjukhoz, és általában olyan emberek támogatják a zöldpártiságot, akik elenyésző százalékben az ő támogatóik. Nem szól nekik ez az egész másról, mint a hatalomról. Csak nehogy mire kimennek ők a közéletből már nem lesz min hatalmat gyakorolni, vagy valami nagyon élhetetlen valami lesz belőle.Mas: https://444.hu/2019/05/28/bayer-zsolt-m ... t-gyulolni
Altalaban az ilyen cikkek eleg jol belovik hogy mi lesz a kormanyparti narrativa a kovetkezo idoszakban, ez most nem szimplan undorito, hanem konkretan veszelyes. Kivancsi lennek a fideszes emberek velemenyere, hogy tenyleg komolyan gondoljak-e azt, hogy a klimavaltozasert nem felelosek az emberek.
Nem a hatalomról szól ez.
https://merce.hu/2019/05/29/szijjarto-m ... etvedelem/
Sokat tejel a merci meg a zaudi, nem szabad veszni hagyni az érdekeiket.
A szemetelő dohányosok engem is felkúrnak. Viszont a kormány vegánellenességéről kérnék szépen anyagot mert én még semmi ilyesmivel nem találkoztam. Viszont a veganizmus engem fel tud kúrni. Legalábbis az utcai akcióik, meg a plakátjaik, meg a hittérítgetéseik, szerintem gusztustalan és végtelenül ostoba.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
biztos befizetnék itthon a büntetést, a hónapról hónapra, vagy napról napra élő rétegek.9RoNaLdO9 írta: Szingapúrban van bevezetve évek óta, hogy eszméletlen összegeket szabnak ki szemetelésért, itthon is belehetne ezt vezetni, egy idő után tuti csökkene a szemetelés mértéke. Ja és itt nincs segély, ha nincs munkád találnak, vagy elküldenek ingyenes oktatásokra (nyelvoktatásra is) és fizetnek is érte, Mo-on hogy is van ez?
de jah, valamit kellene kezdeni, mert annyira szép lehetne Budapest, de az állandó ürülék és húgyszag meg a szemetek rombolják a városképet rendesen.
nálunk is találnak, közmunka.
15 fős brigádok kimennek árkot gereblyézni 2 zsákkal, meg 2 gerebelyével.
vagy szemetet szedni egy utcába egész nap.
dübörgő elgondolás ez is, de legalább el lehet mondani hogy mindenki dolgozik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
Szingapúrban van bevezetve évek óta, hogy eszméletlen összegeket szabnak ki szemetelésért, itthon is belehetne ezt vezetni, egy idő után tuti csökkene a szemetelés mértéke. Ja és itt nincs segély, ha nincs munkád találnak, vagy elküldenek ingyenes oktatásokra (nyelvoktatásra is) és fizetnek is érte, Mo-on hogy is van ez?