Erről beszéltem,régen amikor megszólalt annak súlya volt, olyan dolgokról beszélt amiről sokan nem mertek vagy olyan dolgokra világított rá amit nem mindenki lát.
De ez még is mi a gyász volt megint?
10 percen át csak rizsál semmitmondó statokról,meg hogy ő micsoda dolgokat vitt véghez mióta megérkezett... Ha ezt a nyilatkozatot 2013 nyarán teszi amiután a madridisták szidták mint a bokrot akkor teljesen jogos lenne,minket tényleg visszavott az elitbe és a madridi karrierére büszke lehet,mégha sokan bukásként is emlegetik neki.Azt megérteném.
De ez egy hatalmas rizsa,ez egy gyenge sevilla volt, én végig szidtam őket ,hogy mennyit bénáztak amíg yedder be nem állt.Próbálja úgy beállítani mintha a Real vagy a bayern ellen estek volna ki,azt próbálja sugallni ,hogy nem lehet elvárás a bl 8 ettől a unitedtől.Ez részben igaz,elvárás nem lehet mert van kb 6-8 erősebb keret és jobb csapat az övékénél csakhogy a sevilla pont nem tartozik bele.Ha nekik mentek volna valószínüleg most ott lennének a 8 között,de majd a bayern megmutatja josénak,mit kellett volna játszani.Ez az egész beszéd egy faszság,ami igazat mond benne abból semmi sem tartozik a mostani unitedre mellébeszélés az egész,aztán a végén még elmeséli E/1-ben,hogy ÉN megvertem a liverpoolt meg Én kikaptam ettől meg attól...
Én amit nálunk letett azt nem felejtem el neki,tényleg a béla segge alól emelt vissza minket,de ha nem a saját fingját szagolná úgy a 100 pontos baknoki cím óta talán még a decimát is megélhette volna.
Mind1 az ő dolga,de amíg nem hajlandó erről a buszozásról lemondani és csak akkor használni amikor tényleg szükség van rá,addig nagyobb sikereket nem fog elérni ilyen csapatokkal mint a mu,akkor inkább menjen vissza olaszországba vagy az atleticohoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams