Aranylabda
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Aranylabda
Realista24
Azért lenne ennyira hálás az OL elnöke?
Egyébként ennek nem néztem utána, csak a nyilatkozatra örült a fejem .
Azért lenne ennyira hálás az OL elnöke?
Egyébként ennek nem néztem utána, csak a nyilatkozatra örült a fejem .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
1m megy nekik az Aranylabda miatt.Mickey írta: https://www.getfootballnewsfrance.com/2 ... n-dor-win/
Jean Michel-Aulas megvan ?
( Ő sem piskóta, presidente )
It’s a great source of pride and emotion, because Karim is a kid from OL. He is a child that we have seen grow up and that we have seen blossom. We have seen him succeed in almost everything he has undertaken. And for us, who not only hired him, but also signed his first contracts with us, we are proud. It’s a pride with a message, that of exemplarity, because having a youngster like Karim who only plays for two clubs in his entire career..”
“If there are several offers, I would really like to go to Real Madrid. It’s a beautiful story, that of a young man from an immigrant background who is doing extremely well in France. He is Franco-Algerian. Beyond his life as a footballer, he is succeeding as a man who is exemplary for all the young people who admire what he has done and who are eager to be like him.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Na hát ezt nem kellett volna meglátom Úgy is akartam egy idei mezt, akkor legyen már stílusos
Arany mez
Arany mez
halálomig madridista leszek
Perezzel amúgy nagy spanok.Még könnyezett ő is amikor Benzema köszönetet mondott neki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Mickey
https://www.getfootballnewsfrance.com/2 ... n-dor-win/
It’s a great source of pride and emotion, because Karim is a kid from OL. He is a child that we have seen grow up and that we have seen blossom. We have seen him succeed in almost everything he has undertaken. And for us, who not only hired him, but also signed his first contracts with us, we are proud. It’s a pride with a message, that of exemplarity, because having a youngster like Karim who only plays for two clubs in his entire career..”
“If there are several offers, I would really like to go to Real Madrid. It’s a beautiful story, that of a young man from an immigrant background who is doing extremely well in France. He is Franco-Algerian. Beyond his life as a footballer, he is succeeding as a man who is exemplary for all the young people who admire what he has done and who are eager to be like him.”
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Pfff most olvastam én is.Áhhh már nem is írok semmit csak engem tegnap este nagyon felcseszett főleg a legjobb klubb díja.Realista24 írta:Az hagyjan, de Mane masodik lett, gyengebb mutatokkal, mint Vinip.csabi1 írta: Ja bocsánat még VIniről nem is írtam.
8-dik lett azt hiszem.Hát grat hozzá.
Salah meg Courtois meg Vini előtt.
- Mickey
Vicc az egész, leszámítva a legfontosabbat
Vininek és Tibonak, kéz a kézben kellett volna állni a pódiumon, Benzema mellett !
A legjobb csapat pedig egyértelműen a Real Madrid.
De azért, Perez ott állt Karimmal és Körtével....ez kárpótolja az embert, a többinek meg ennyi öröme legyen, gavival az élen.
Ronaldo és Figo sem volt piskóta
Vininek és Tibonak, kéz a kézben kellett volna állni a pódiumon, Benzema mellett !
A legjobb csapat pedig egyértelműen a Real Madrid.
De azért, Perez ott állt Karimmal és Körtével....ez kárpótolja az embert, a többinek meg ennyi öröme legyen, gavival az élen.
Ronaldo és Figo sem volt piskóta
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az hagyjan, de Mane masodik lett, gyengebb mutatokkal, mint Vinip.csabi1 írta: Ja bocsánat még VIniről nem is írtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát akkor nekem meg is van a kedvenc képem a gáláról, a kölökkori bálványaim, a szentháromság újra együtt.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=48 ... 2110354371
https://www.facebook.com/photo/?fbid=48 ... 2110354371
Ja bocsánat még VIniről nem is írtam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Breakdown of Ballon d'Or votes will be in France Football magazine released on Saturday (likely to be leaked before then?)Santi írta: Szavazat számokról, százalékokról van már valahol cikk?
Előzetesen azt lehetett olvasni, hogy ez lesz a valaha volt a legnagyobb előnnyel elnyert laszti. Kiváncsi lennék a számokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Sok sikert hozzá nekik.kecsu10 írta: Benzi is gyenge volt szerintük, éveken át elnézték és bántották. Tegnap ahogy láttam a kezében az aranylabdát, úgy éreztem itt a válasz az összes károgónak. Nagy öröm és elégtétel volt. Na de úgyis majd valami xg huszár kiszámolja, hogy miért nem volt megérdemelt. A következő hazai meccsen látni akarom őt és Lukat az aranylabdával együtt, ahogyan bemutatják.
Benzema xG-je 21/22-ben (tétmeccsek): 34,44
Góljai: 46
De valami nyomorék szerintem már most építi a szánalmas Twitter threadjét arról, hogy miért is nem érdemelte meg, aztán a sok angol nem győzi majd sokezerszer megosztani.
Ez kibaszott már bocsánat szánalmas volt.
Real Madrid:
Megnyeri a Bajnokok Ligáját megnyeri a bajnokságot megynyeri az Európai Szuperkupát.
Ő adja a legjobb kapust a legjobb játékost.
Erre HARMADIK az év klubja díjátadón azért mert a Liverpool meg a City több játékost adott az aranylabdához. POFÁTLANSÁG netovábbja.
Remélem ez felbaszott mindenkit a klubbon belül és odafognak baszni megint.
Az hogy Militao vagy Alaba még sem volt említve sem sehol...Bezzeg a Liverpool véddelemből ketten megint ottvoltak csak azt nem tudom mire.
A másik ez a Kopa díj.Hát hogy is mondjam.Aki nyerte az nálam bőven 5-dik volt a legjobbak közt.Amúgy nagyon erős testfelépítésűek a srácok. Mint valami iskolások.
Real Madrid:
Megnyeri a Bajnokok Ligáját megnyeri a bajnokságot megynyeri az Európai Szuperkupát.
Ő adja a legjobb kapust a legjobb játékost.
Erre HARMADIK az év klubja díjátadón azért mert a Liverpool meg a City több játékost adott az aranylabdához. POFÁTLANSÁG netovábbja.
Remélem ez felbaszott mindenkit a klubbon belül és odafognak baszni megint.
Az hogy Militao vagy Alaba még sem volt említve sem sehol...Bezzeg a Liverpool véddelemből ketten megint ottvoltak csak azt nem tudom mire.
A másik ez a Kopa díj.Hát hogy is mondjam.Aki nyerte az nálam bőven 5-dik volt a legjobbak közt.Amúgy nagyon erős testfelépítésűek a srácok. Mint valami iskolások.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szavazat számokról, százalékokról van már valahol cikk?
Előzetesen azt lehetett olvasni, hogy ez lesz a valaha volt a legnagyobb előnnyel elnyert laszti. Kiváncsi lennék a számokra.
Kibaszott szánalmas lett ez a díj, meg az összes kis mellékdíj. Vicc. Egyértelmű Real gyűlölet és irigység veszi körbe a csapatot, ami itt csapódik le igazán. Csoda, hogy Karim megkapta a díjat... Nagy szó ez akárhonnan nézzük, de ez a díj se a régi már. Mindenesetre a történelemkönyvekben ott lesz a neve, a többi nem számít. Viszont ez az egész France Football nevű gittegylet elmehet a faszba, be kéne szántani a sok hozzá nem értő gyökérrel együtt.
- Mickey
https://cdn.rios.hu/dl/upc/2022-10/2299 ... 5bd024.jpg
Elképesztő kép ! Pillanat !
Kenjék a hajukra gavit, cityt...meg a helyezéseket.
Tibo nagyon szépen megaszondta, Perez pedig...hidegvérrel. Így illik, ilyen tartással !
Elképesztő kép ! Pillanat !
Kenjék a hajukra gavit, cityt...meg a helyezéseket.
Tibo nagyon szépen megaszondta, Perez pedig...hidegvérrel. Így illik, ilyen tartással !
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
La Liga - 11. fordulókecsu10 írta: ... A következő hazai meccsen látni akarom őt és Lukat az aranylabdával együtt, ahogyan bemutatják.
2022 OKT 22
(szombat) 21:00
TV: Spíler 2
Real Madrid - Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
Szívesen!