Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Javaslataitok
Nagyon rosszul néz ki a fórum, nem tudom eddig mi működött, és mi nem, de most az üzeneteket sem lehet megnyitni, előre is bocsi attól, aki írta.
Szerkesztve: miután elküldöm a hozzászólást, rögtön hibaüzenet, de elküldi közben...
Szerkesztve: miután elküldöm a hozzászólást, rögtön hibaüzenet, de elküldi közben...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ugyanezt az errort megkaptam én is, viszont én kijelentkezéskor. Így egész egyszerűen nem tudok kilépni a fórumról.
ha avát akarok változtatni, ezt írja ki:
Fatal error: Cannot redeclare validate_username() in /chroot/home/madridom/madridom.hu/html/forum/includes/functions_user.php on line 1409
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszi,rendben.:-)Csak mindig bennem van,hogy mi van ha csak nálam van így.Csabi írta:Igen, amint a fórumot sikerül visszaformázni azt is visszarakjuk.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor gondolom a top 5 hsz box eltűnése is ennek tudható be.Casso írta:Technikai problémák miatt a fórum jelenleg kicsit más, mint eddig. A hiba javításán folyamatosan dolgozunk, a felmerülő kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük!
A Madridom csapata
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ja bocsánat,átsiklottam a tájékoztatás felett... :-) Már bepánikoltam,hogy így marad
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
szerintem még dolgoznak rajta, mert minden szét van esve (ezért is állt a fórum).El Unico írta:Miért tolódott el bal oldalra az egész fórumkinézet? Miért nem volt jó középen,két oldalt helyt hagyva minden másnak?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Technikai problémák miatt a fórum jelenleg kicsit más, mint eddig. A hiba javításán folyamatosan dolgozunk, a felmerülő kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük!
A Madridom csapata
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Miért tolódott el bal oldalra az egész fórumkinézet? Miért nem volt jó középen,két oldalt helyt hagyva minden másnak?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a galéria tervben van, az alesz a következő nagy projektünk most hogy az online közvetítés már kész.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Először is gratulálok az új oldalhoz, nekem eddig tetszik
és ezt tudjátok orvosolni? Galaxy Ace dolphin browserrel. Elég zavaró, h egyik hsz itt, a másik meg arrébb van.
a galéria tervben van? ha lesz én remélem, nem úgy lesz ahogy a madridistán volt, hanem olyan fbs féle vagy hasonló, nem nagy hátrány, ha a képet ki lehet nagyítani és úgy is lehet nézni a képeket. sokkal patentebb lenne sztem
és ezt tudjátok orvosolni? Galaxy Ace dolphin browserrel. Elég zavaró, h egyik hsz itt, a másik meg arrébb van.
a galéria tervben van? ha lesz én remélem, nem úgy lesz ahogy a madridistán volt, hanem olyan fbs féle vagy hasonló, nem nagy hátrány, ha a képet ki lehet nagyítani és úgy is lehet nézni a képeket. sokkal patentebb lenne sztem
carvajal.bale.vidal.jesé
Donát írta:Gondolom nem tömegeket érint, de nálunk a Samsung okos tv böngészőjében szétesik az oldal csíkokra
Nem én vagyok az illetékes ebben de kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod az oldallal kapcsolatban!
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez nem a végleges fejléc, Raúl mindenképpen helyet fog kapni.Bármennyire is Zidane volt a kedvencem a "galaktikus" Madridból,
szerintem Raúlnak mindenképpen helye lenne a fejlécben Puskás fotója mellett...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Bármennyire is Zidane volt a kedvencem a "galaktikus" Madridból,
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Telefonon egy apróbb problémát vettem észre, néha a normális betű kicsi lesz. Egy-egy hozzászólásban az összes betű kicsi, pedig gépről normális.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Gondolom nem tömegeket érint, de nálunk a Samsung okos tv böngészőjében szétesik az oldal csíkokra, és használhatatlan, kattintani sem tudok a honlapon. Más weboldal kapcsán nem találkoztam még ilyen jelenséggel. A PCn, a laptopon és a telefonokon minden zökkenő nélkül szépen fut. Nem égbe kiáltó dolog, de én örülnék, ha a nappaliból is tudnék fórumozni.
még úgy is lehetne kivitelezni, mint amilyen a hvg honlapja, mint nemrég megyfigyeltem. Ott nem ilyen facebook értesítős stílus van hanem csak a lapfülön (legalábbis chromeban) jelenik meg egy egyes, mint amikor facebookon van egy értesítésed csak nem azt böngészed és ott is látod.d.gergo írta:Érdekes és továbbgondolható ötlet, ha a rövidhíreket megcsináltam ez szinte semmi lenne ha egyszer végleg elszáll az agyam lehet hogy összedobok valamit rá, de addig is van teendő bőven az oldal körül :-)Higuain írta: Inkább olyat csinálhatnátok hogyha írtok egy új hosszú hírt akkor a real címeres home gombnál jelenjen meg egy piros egyes amíg nem olvassuk el, mint ncoren vagy facebookon az értesítés
Ez sem elvetendő és ha valaki tud egy ilyen oldalt ami non-profit ott is megkérdezhetnétek, hogy lehet jól megcsinálni. Ncoresok biztos tudják és lehet segítenek is (bár nem tudom, ott milyen módszerrel van szerkesztve a honlap plusz ebben elég tudatlan vagok),de náluk a főoldal menüpont fölé ugrik egy kis piros négyzet fehér egyessel.
Persze vannak egyéb dolgok amik fontosabbak, de ez kib ott király lenne szerintem
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Érdekes és továbbgondolható ötlet, ha a rövidhíreket megcsináltam ez szinte semmi lenne ha egyszer végleg elszáll az agyam lehet hogy összedobok valamit rá, de addig is van teendő bőven az oldal körül :-)Higuain írta: Inkább olyat csinálhatnátok hogyha írtok egy új hosszú hírt akkor a real címeres home gombnál jelenjen meg egy piros egyes amíg nem olvassuk el, mint ncoren vagy facebookon az értesítés