Divat
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Divat
Mert nem tudom, hogy maga a haj hogy néz ki, csak irritál, hogy hamar megnő, ha ollóval vágja a 3-as felett, ezért meg kérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek arról a hajról, csak biztos szarul tettem fel a kérdést.csabi* írta:de amúgy nem az a lényeg, hogy neked jó legyen, magadnak megfelelj? mért kell ilyenekben ismeretlenek véleménye?
Ha nem lesz jó, akkor úgy is hamar megnő
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem a hajról kérted a véleményt, hanem, hogy neked hogyan állna.
Amúgy meg, hogy minek foglalkozok ezzel ennyit?
Jó lesz, csapassad olyanra.
Amúgy meg, hogy minek foglalkozok ezzel ennyit?
Jó lesz, csapassad olyanra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Azt értem, de magáról a hajról lehetne véleményed/véleményetek. Nem értem miért kell rögtön le*****i a másikat.Realista24 írta:Mivel nem ismerünk, nem tudjuk, milyen a fejformád, a stílusod, stb. Úgy meg elég nehéz, nem gondolod?alexoxladjackoxi írta:Realista24: Miért lett volna hülye kérdés? Meg is indokolhatod.
És akkor megkérdezed, hogy szerintünk milyen lenne?
Minden másra ott a chat.hu
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
meg amúgy is, kan fórumra ilyet beírni eléggé magas labda, pláne ha akkora rohadékok mozognak erre fele mint..
meg hát nah, jobb esetben nem nekünk akarnál tetszeni
meg hát nah, jobb esetben nem nekünk akarnál tetszeni
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel nem ismerünk, nem tudjuk, milyen a fejformád, a stílusod, stb. Úgy meg elég nehéz, nem gondolod?alexoxladjackoxi írta:Realista24: Miért lett volna hülye kérdés? Meg is indokolhatod.
És akkor megkérdezed, hogy szerintünk milyen lenne?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Realista24: Miért lett volna hülye kérdés? Meg is indokolhatod.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jut eszembe: ki milyen dezodort használ?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem nem muszáj nap mint nap ilyen faszságokat beböknialexoxladjackoxi írta:Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...h3x0r írta: Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szar .
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bocs, hogy hülye kérdésre, hülye választ kapsz.Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...h3x0r írta:Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szar .alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
- h3x0r
Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szar .alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
- alexoxladjackoxi
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/ ... 34x591.jpg Ilyesmi hajam van, ha frissen van vágva, csak nincs annyira a tetejéig felnyírva oldalt. 3-4 cm felül van hagyva, érted?Marci77 írta:Lehet. hogy én vagyok a hülye,de nemértem. 4cm-es volt akkor miaz hogy 3assal vágtad? AMúgy csináld meg és megtudod hogy milyen Ha nemtetszik gyorsan megnő.alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jó ez az utolsó oldal
amúgy én nem igazán szoktam külön ott nyírni, tokám szerencsére nincs , plusz nekem kevés helyen nő azon a területen szóval nem is látszik mi van ott szinte
amúgy én nem igazán szoktam külön ott nyírni, tokám szerencsére nincs , plusz nekem kevés helyen nő azon a területen szóval nem is látszik mi van ott szinte
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Most én is úgy lőttem be,legalább is ha jól értelmezem!csababarca írta:nem igazán van,ahogy akarod, a lényeg,hogy szabályos legyen.miro írta:
Látszik neki is hogy föl van vágva,de van erre valami paragrafus hogy meddig nézz ki jól?
De nekem is úgy szokott általában,hogy amíg a nyakam függőlegesen megy, addig vágom le,ha érted hogy gondolom. Nem tudom jobban megfogalmazni
Kivéve mnost, most ősember style-ba nyomom, még egy darabig...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem igazán van,ahogy akarod, a lényeg,hogy szabályos legyen.miro írta:
Látszik neki is hogy föl van vágva,de van erre valami paragrafus hogy meddig nézz ki jól?
De nekem is úgy szokott általában,hogy amíg a nyakam függőlegesen megy, addig vágom le,ha érted hogy gondolom. Nem tudom jobban megfogalmazni
Kivéve mnost, most ősember style-ba nyomom, még egy darabig...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Viszont nekem is lenne egy kérdésem..
Van szakállam/borostám,épp hogy milyen kedvem van,de sosem sima az arcom,viszont a nyakam utálom ha ugyan olyan méretű mint az arcom,szerintem pl ha mar kezd hosszabb lenni az arcomon akkor csúnya hogy ugyanolyan a nyakam is,na itt jön a kérdésem,meddig szoktátok( ha van ilyen ) fölvágni?
pl.
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2014/ ... 7basxq.jpg
Van szakállam/borostám,épp hogy milyen kedvem van,de sosem sima az arcom,viszont a nyakam utálom ha ugyan olyan méretű mint az arcom,szerintem pl ha mar kezd hosszabb lenni az arcomon akkor csúnya hogy ugyanolyan a nyakam is,na itt jön a kérdésem,meddig szoktátok( ha van ilyen ) fölvágni?
pl.
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2014/ ... 7basxq.jpg
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale