Viszont ennek a körnek kb a következő vizsgaidőszak elején lesz végepeti_madrid írta:Nemsoká kezdődik a szorgalmi időszak, rá fogok érni
Zeneklub
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zeneklub
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nemsoká kezdődik a szorgalmi időszak, rá fogok érni
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na, akkor pár dolog:
1) heccsat hozhatja az ajánlását, amikor erre jár.
2) csabi* heccsat után, Tarsi előtt fog ajánlani, ha így mindenkinek megfelel.
3) RR, semmi gond, ha ma/holnap hozod a két értékelést, az teljesen rendben van.
Ahogy RMCF-nek és peti_madrid-nak is, hátha.
1) heccsat hozhatja az ajánlását, amikor erre jár.
2) csabi* heccsat után, Tarsi előtt fog ajánlani, ha így mindenkinek megfelel.
3) RR, semmi gond, ha ma/holnap hozod a két értékelést, az teljesen rendben van.
Rendben, majd írok.Dupla D írta:a következő körben én is jönnék. majd valaki nyomjon egy pü-t, ha kezdődik, mert nem fogom nézni magamtól ezt a topikot.
Ahogy RMCF-nek és peti_madrid-nak is, hátha.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Csabi ajánlása ami ugye kimaradt mikor lesz?A legvégén lesz vagy mi?
Nem panaszkodom mert legalább csúszik egy újabb Tykyd album meghallgatása és jobban lehet rá lelkiekben(és egy kis töménnyel) felkészülni!
Nem panaszkodom mert legalább csúszik egy újabb Tykyd album meghallgatása és jobban lehet rá lelkiekben(és egy kis töménnyel) felkészülni!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Basszus srácok!
Egyszerűen az elmúlt másfél hétben nem voltam kb gépnél sem. A lemezeket meghallgattam, illetve egyiket félig csak, de egyszerűen nem jutottam el idáig. A napokban volt eszemben a dolog, hogy mindjárt határidő, de nem volt időm egyszerűen írni. Tegnap délutánra/estére lőttem be magamnak, hogy majd beesek ide, meg majd megnézem a filmet is, ami van, vagy igazából fogalmam sincs mi van a filmklubbal is, de reggel fél8kor elmentem itthonról és éjjel fél2kor értem haza, és egyből aludtam kb. Pörögtek a sulis ügyek, meg a magánélet, és egyszerűen nem gépeztem. Mai napom laza, meghallgatom a másik albumot is, és hoznám, ha hozhatom.
Remélem megértitek, és sajnálom, hogy elhúztam a dolgot!
Egyszerűen az elmúlt másfél hétben nem voltam kb gépnél sem. A lemezeket meghallgattam, illetve egyiket félig csak, de egyszerűen nem jutottam el idáig. A napokban volt eszemben a dolog, hogy mindjárt határidő, de nem volt időm egyszerűen írni. Tegnap délutánra/estére lőttem be magamnak, hogy majd beesek ide, meg majd megnézem a filmet is, ami van, vagy igazából fogalmam sincs mi van a filmklubbal is, de reggel fél8kor elmentem itthonról és éjjel fél2kor értem haza, és egyből aludtam kb. Pörögtek a sulis ügyek, meg a magánélet, és egyszerűen nem gépeztem. Mai napom laza, meghallgatom a másik albumot is, és hoznám, ha hozhatom.
Remélem megértitek, és sajnálom, hogy elhúztam a dolgot!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem nyomós ok miatt hiányzik, nem nagyon szokott késni, az egyik leglelkesebb tag
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
asszem már csak rr77 a hiányzóMarci77 írta: Amugy lehet h GTt nem latjuk itt a topicban delutanig,hatha addigra beernek meg a lemaradok es akkor nem kell kirakni oket.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jaja,nem az original. Aki viszont nekem szinten hianyzik,mert igy nem sokat tudok Raulrol. Mert nehez kovetni. Jo lenne ha irna a forumra legalabb havi 2xlordgabi írta:RR77, nem pedig az originál. :ĐR.M.C.F írta:Lehet arab oldalakon agitál. Hogy miért? Gondolkodj.
Amugy lehet h GTt nem latjuk itt a topicban delutanig,hatha addigra beernek meg a lemaradok es akkor nem kell kirakni oket.
R.M.C.F.,nem csak a huszeveseke a vilag....
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is hallgatom, napi szinten szerintem.
RR77, nem pedig az originál. :ĐR.M.C.F írta:Lehet arab oldalakon agitál. Hogy miért? Gondolkodj.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- peti_madrid
Nagybátyámmal kéne társalognod, a mai napig hallgatja ezeket a "régi" disco slágereket, bár ő hallgat maiakat is bővenR.M.C.F írta:Á,inkább nem,tényleg amatőr vagyok benne.Inkább nem. Szerettem/tem a 80ast,isteni zenék voltak,persze annak aki akkor ott volt a tini diszkókban,a diszkókban ahol ezeket tolták....ejj de régen volt,de jó nektek akik még 20 évesek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Á,inkább nem,tényleg amatőr vagyok benne.Inkább nem. Szerettem/tem a 80ast,isteni zenék voltak,persze annak aki akkor ott volt a tini diszkókban,a diszkókban ahol ezeket tolták....ejj de régen volt,de jó nektek akik még 20 évesek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- peti_madrid
Szerintem senki sem szakértő itt, de pont ez a lényege, hogy a szubjektív véleményedet leírd. Amúgy én is kíváncsi lennék ráR.M.C.F írta:Nem vagyok a zenében szakértő....a 80as discot bírom ,azt ismerem...74 ben születtem,majd 90 ben kezdtem tolni a discot...ott még mentek a 80asok.....szerettem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
a következő körben én is jönnék. majd valaki nyomjon egy pü-t, ha kezdődik, mert nem fogom nézni magamtól ezt a topikot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem vagyok a zenében szakértő....a 80as discot bírom ,azt ismerem...74 ben születtem,majd 90 ben kezdtem tolni a discot...ott még mentek a 80asok.....szerettem.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Há GT zenéjénél csak jobb lehetR.M.C.F írta:Én a 80-as discot szeretem.....tetszik nem röhögni jó.
En orulnek ha jonnel,kivancsi lennek a velemenyedre az albumokrol.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
Az jöhetne. Fő a változatosság.R.M.C.F írta:Én a 80-as discot szeretem.....tetszik nem röhögni jó.
-
Én a 80-as discot szeretem.....tetszik nem röhögni jó.
- GT37
R.M.C.F írta:Biztos trójai.
Lehet arab oldalakon agitál. Hogy miért? Gondolkodj.
Egyébként te is beszállhatnál a következő körbe, kíváncsi lennék, milyen albumokat ajánlanál.
RR-rel meg nem tudom, mi van, de az biztos, hogy nem lesz szívem kirúgni innen, ha nem jelenik meg éjfélig.
-
BBarni írta:RR-el mi van?Nehogy már ő legyen az első ki(s)szálló!
Amúgy más témában se nagyon láttam mostanában lehet a gépével van valami...
Biztos trójai.
Lehet arab oldalakon agitál. Hogy miért? Gondolkodj.