Bajnokok Ligája
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Bajnokok Ligája
ne viccelődjünk már azért, 25-ből 21-re azt mondod hogy nem kapni járnak az angolok a spanyolokhoz?
és egy calderon korszakra meg kiöregedett játékosokkal teli madridra nem mondanám hogy mérvadó minta, főleg, ha az elmúlt évtizedeket nézzük.
és egy calderon korszakra meg kiöregedett játékosokkal teli madridra nem mondanám hogy mérvadó minta, főleg, ha az elmúlt évtizedeket nézzük.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmit. Kis ésszel bele sem kezdene, Conte rúdja amúgy is kifelé áll, neki inkább Chelsea illene. Ez a MU már a játékos állománynál elvan rontva. Vannak tipikus angol foci erőemberek, meg akik tudnak is játszani, de komoly takarítás kellene az biztos.Nyilacska írta:Mit csinálna ancelotti ezzel a csapattal? Vélemények.?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jah. Inkább gondold át, amit írsz mielőtt elküldöd, mert csak dobod fel a magas labdákat.H.E.H.E. írta:az nem a real madrid volt, hanem vmi elbaszott torz csapat a 4. ligából.Akkor a Pool ellen biztos kómában voltál Vagy az Arsenal ellen. Szóval a négy továbbjutásnak a felét mi hoztuk össze nekik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mit csinálna ancelotti ezzel a csapattal? Vélemények.?
- H.E.H.E.
az nem a real madrid volt, hanem vmi elbaszott torz csapat a 4. ligából.Akkor a Pool ellen biztos kómában voltál Vagy az Arsenal ellen. Szóval a négy továbbjutásnak a felét mi hoztuk össze nekik
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor a Pool ellen biztos kómában voltál Vagy az Arsenal ellen. Szóval a négy továbbjutásnak a felét mi hoztuk össze nekikH.E.H.E. írta:Amiota az eszemet tudom a favagok szopni jarnak delre.dzsi91 írta:25ből 21szer spanyol csapat jutott tovább spanyol-angol párharcból ha minden igaz.
De azert bestleague.
Meg not arrogant...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
Amiota az eszemet tudom a favagok szopni jarnak delre.dzsi91 írta:25ből 21szer spanyol csapat jutott tovább spanyol-angol párharcból ha minden igaz.
De azert bestleague.
Meg not arrogant...
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
25ből 21szer spanyol csapat jutott tovább spanyol-angol párharcból ha minden igaz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez igaz,csak most hírtelen kiesett 2 csapat az angolok közül és szerintem a Chelsea is kifog.RaúlCF írta:mondjuk a tegnapi Unitednek nem sok köze van a pl erejéhez. teszem azt odaül egy támadó edző normális játékkal a Sevillának esélye sem lett volna. a támadó játékosok fele a padon ül, annyi a taktika hogy Fellaini majd lefejeli hát ez kiesőjelölt csapatnál is gyenge fos. Alexis,Rashford,Martial,Mata,Pogba,DDG,Bailly,Matic,Herrera és ezt hozza ki belőlük. ez José mocska. ezzel nem védeni akarom a pl-t csak nem egyeznek a dolgok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Minden spanyol vs más csapat párharcon ez látszik, a psg ellen is, durván kijött a technikai különbség, ha levesszük a két támadójukat.p.csabi1 írta:Tegnap este annyira látszott,hogy a Sevilla játékosai technikásabbak és jobb focit játsznaak,hogy nem akartam hinni a szememnek.
Nem semmi volt ez.
Még hogy a PL a legerősebb bajnokság.Maradjunk annyiba hogy Spanyolországban játszanak azok a játékosok akik nem ugatják a focit hanem játszák.
Ezzel szerintem el is mondtam mindent.
Mourinho meg egy vicc kategória lett.
Még a City meg a Bayern jó hasonlóan a labdával, nem véletlen, hogy ez a 4 csapat a top favorit a barcát még ide téve.
Nem illik.
Egy ilyen kerettel szégyen ez a játék. Kíváncsi vagyok mikor fogják meneszteni, kit hoznak a helyére és hogy Mou hova fog menni..
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mondjuk a tegnapi Unitednek nem sok köze van a pl erejéhez. teszem azt odaül egy támadó edző normális játékkal a Sevillának esélye sem lett volna. a támadó játékosok fele a padon ül, annyi a taktika hogy Fellaini majd lefejeli hát ez kiesőjelölt csapatnál is gyenge fos. Alexis,Rashford,Martial,Mata,Pogba,DDG,Bailly,Matic,Herrera és ezt hozza ki belőlük. ez José mocska. ezzel nem védeni akarom a pl-t csak nem egyeznek a dolgok.
Tegnap este annyira látszott,hogy a Sevilla játékosai technikásabbak és jobb focit játsznaak,hogy nem akartam hinni a szememnek.
Nem semmi volt ez.
Még hogy a PL a legerősebb bajnokság.Maradjunk annyiba hogy Spanyolországban játszanak azok a játékosok akik nem ugatják a focit hanem játszák.
Nem semmi volt ez.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Remélem elkattan és megveszi Bale-t.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Meghagyják a pozíciójában, sőt még adnak 500 millát neki, hogy csapatot építsen meg buszozzon vagy 4-5 évig.dzsi91 írta:Xddd nem hiszem el,hogy nem direkt trollkodik,biztos ő is pénzt kap a kattintásokra. Kíváncsi vagyok a mu vezetősége mit lép erre
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Xddd nem hiszem el,hogy nem direkt trollkodik,biztos ő is pénzt kap a kattintásokra. Kíváncsi vagyok a mu vezetősége mit lép erre
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha az én csapatom edzője benyögne egy ilyen monológot hogy nincs ebben semmi új hogy kiesnek és én fasza vagyok mert kiejtettem őket hát nem kicsit lennék bepöccenve az biztos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MIért? Kirúgták?Csabi írta:látom menchesternel rájöttek hogy murinnyo egy kókler
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema