Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 14., szerda 8:37

Caraway írta:Hat passz, de elkepzelni nem tudom, hogy engedhet meg ilyen nyilatkozatot maganak. Szerintem ezutan meg az orok bizakodo Utd fanok is elpartoltak mellole.
Nagyon remelem, hogy a jatekosok reszerol egy edzobuktatas fog kovetkezni.
Először is, tegnap nem reagáltam az idézetedre. Az nem neked szólt, de ami lement a fanatics-on, az így utólag mosolyt csalt a számra.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 8:37

wxyz írta:Ancelotti inkább a további sikertelenségre alkalmas.
Itt is kevésnek bizonyult a végére, a Bayernnél meg a semmire kapta a pénzt a klubtól.
Németeknél az öltöző nem állt mögé, mert nem értettek egyet a döntéseivel, nálunk pedig szinte azonnal el lett kaszálva, javítási lehetőség nélkül. Persze, hogy nem volt motivált a végén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 14., szerda 8:35

Ancelotti inkább a további sikertelenségre alkalmas.
Itt is kevésnek bizonyult a végére, a Bayernnél meg a semmire kapta a fizetését.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 8:26

Caraway írta:
Realista24 írta:Ezek után még hova kell edzőbuktatás? Régesrégen megbukott José, ki kell rúgni, odavinni Ancelottit vagy Simeonét ha még akartok nyerni az elkövetkezendő években valamit.
Pedig itt kelleni fog, kulonben marad. Ha meglenne a 2.hely a bajnoksagba, akkor azt a bolond vezetoseg Woordwarddal az elen sikerkent fogja elkonyvelni, mivel Sir Alex ota nem volt top3 helyezes a bajnoksagban. Sajnos nagyon le lett adva a szint.
Ezt nem tudtam, hogy ennyire leadták a szintet. Akkor a legjobb helyen van a portugál :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. március 14., szerda 8:22

Realista24 írta:Ezek után még hova kell edzőbuktatás? Régesrégen megbukott José, ki kell rúgni, odavinni Ancelottit vagy Simeonét ha még akartok nyerni az elkövetkezendő években valamit.
Pedig itt kelleni fog, kulonben marad. Ha meglenne a 2.hely a bajnoksagba, akkor azt a bolond vezetoseg Woordwarddal az elen sikerkent fogja elkonyvelni, mivel Sir Alex ota nem volt top3 helyezes a bajnoksagban. Sajnos nagyon le lett adva a szint.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 14., szerda 8:17

Háháááá :shifty:

Nevetséges amit Mourinho csinál. És még így is mellette van a mákfaktor, ennyit sem érdemelne ezzel a mentalitással, amit képvisel, ezzel a semmi, buszozós, védekező, Fellainis szennyel, amivel merényletet követ el a futball ellen.

A nyilatkozat meg kritikán aluli. :|
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 8:13

Caraway írta:
M1Ö írta:Most agyalok, hogy ez a Mou nyilatkozat nem annak a kezdete vajon, hogy direkt kirúgatja magát? Utolsó évében nálunk is látványosan lehordott mindent és mindenkit. Csak össze esküvés elmélet, de simán kinézem belőle. Megkapja a rengeteg lóvét, aztán mehet a PSG-be, hogy elmondhassa magáról, hogy Franciaországban os megnyert mindent és elköltdön ott is euró 100 milliókat, hátha le esik neki egy BL is.
Hat passz, de elkepzelni nem tudom, hogy engedhet meg ilyen nyilatkozatot maganak. Szerintem ezutan meg az orok bizakodo Utd fanok is elpartoltak mellole.
Ezek után még hova kell edzőbuktatás? Régesrégen megbukott José, ki kell rúgni, odavinni Ancelottit vagy Simeonét ha még akartok nyerni az elkövetkezendő években valamit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. március 14., szerda 8:05

M1Ö írta:Most agyalok, hogy ez a Mou nyilatkozat nem annak a kezdete vajon, hogy direkt kirúgatja magát? Utolsó évében nálunk is látványosan lehordott mindent és mindenkit. Csak össze esküvés elmélet, de simán kinézem belőle. Megkapja a rengeteg lóvét, aztán mehet a PSG-be, hogy elmondhassa magáról, hogy Franciaországban os megnyert mindent és elköltdön ott is euró 100 milliókat, hátha le esik neki egy BL is.
Hat passz, de elkepzelni nem tudom, hogy engedhet meg ilyen nyilatkozatot maganak. Szerintem ezutan meg az orok bizakodo Utd fanok is elpartoltak mellole.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 14., szerda 7:45

Most agyalok, hogy ez a Mou nyilatkozat nem annak a kezdete vajon, hogy direkt kirúgatja magát? Utolsó évében nálunk is látványosan lehordott mindent és mindenkit. Csak össze esküvés elmélet, de simán kinézem belőle. Megkapja a rengeteg lóvét, aztán mehet a PSG-be, hogy elmondhassa magáról, hogy Franciaországban os megnyert mindent és elköltdön ott is euró 100 milliókat, hátha le esik neki egy BL is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 7:15

Champions League Whatsapp group
Liverpool (online)
Chelsea (is typing)
Bayern (online)
PSG (left)
Madrid (online)
Tottenham (left)
Juventus (online)
ManCity (online)
Barcelona (is typing)
Arsenal(Last seen December 2016)
Man United(Last seen:5 Mins ago)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 6:54

RealAsensio írta:
Realista24 írta:Special one :lol: :lol: az :lol:
De vajon mi lehet Benovel? Aggódom érte. Bár meg van nehány kedvence versenyben.
:lol: :lol: :lol: megcsinaltad a napomat, jol indul :lol:

Nem lett igazam, nem is erdemelt tovabbjutast a MU, azt gondoltam, otthon azert tovabbvergodnek.
Szóltam elore. De látom fogadtal is rájuk. Ejnye. Ha valami biztos volt a mi tovabbjutasunkon kivul, akkor az a ManU égés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 14., szerda 6:40

Realista24 írta:Special one :lol: :lol: az :lol:
De vajon mi lehet Benovel? Aggódom érte. Bár meg van nehány kedvence versenyben.
:lol: :lol: :lol: megcsinaltad a napomat, jol indul :lol:

Nem lett igazam, nem is erdemelt tovabbjutast a MU, azt gondoltam, otthon azert tovabbvergodnek.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 5:40

Special one :lol: :lol: az :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2018. március 14., szerda 1:30

dannen írta:annak a klubnak a szurkoloi/vezetosege ahol ezt elnezik es nem allitjak fel azonnal a padrol egy ilyen nyilatkozat utan, ott teljesen megerdemlik a folyamatos szopast. undorito egy ember ez a mou.
Fú, de egyet értek. Elküldhetik amúgy szerintetek onnan is év végére? Nem sok csapat marad a top szinten, ha így lenne (talán Arsenal :mrgreen: )

... amugy meg van pofája a MU régi kieséseit (természetesen egykori csapatai ellenében) emlegetni. Ha MU drukker lennék, én nagyon utálnám, hogy még a régi szurkolói sebeket is feltépi, csakhogy a saját egóját mentse. Vicc lett már ez az ember mostanra (laughing stock.).

(Megjegyzem zárójelben - mivel Sir Alex seggét nyalta anno mindig, mert ugye a MU edzői posztja volt az álma Mourinhonak - anno mikor a Real edzőjeként ejtette ki a MU-t, akkor meg azt mondta "a jobbik csapat (MU) esett ki". Köpönyegforgató, gerinctelen egy ember. Áldom az eget, hogy nincs már nálunk a mocskos stílusával együtt.)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 14., szerda 0:58

BlancoMark írta:Ez az elso nyilatkozat nem kamu? Mert ha ezt lenyilatkozta akkor a klubvezetes helyeben mar most kitennem a szuret. :kivagyhe:
Van rola video is :D

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 14., szerda 0:15

BlancoMark írta:Ez az elso nyilatkozat nem kamu? Mert ha ezt lenyilatkozta akkor a klubvezetes helyeben mar most kitennem a szuret. :kivagyhe:

http://www.goal.com/en/news/i-knocked-t ... -says-old/
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 14., szerda 0:01

Ez az elso nyilatkozat nem kamu? Mert ha ezt lenyilatkozta akkor a klubvezetes helyeben mar most kitennem a szuret. :kivagyhe:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 14., szerda 0:01

[quote="Realista24"]En szóltam. De hittétek el. :-([/quote0]

Túlbecsültem őket, én azt tippeltem volna, hogy 2-2-vel esnek ki. :sly: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 13., kedd 23:49

En szóltam. De hittétek el. :-(
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 13., kedd 23:47

ateeemadrid írta:Ez az ember mennyire kibaszottul retardált?
Erre csak ennyi.... :lol:

Vissza: