Ez az ember mennyire kibaszottul retardált?Mou: "I've sat in this chair twice before, with Porto - Man Utd out, with Real Madrid - Man Utd out, so this is nothing new for this football club." #MUFC
Mourinho: “Liverpool has the Champions League but they don’t have the FA Cup.”
Bajnokok Ligája
- ateeemadrid
Re: Bajnokok Ligája
Chelsea valszeg holnap kihullik, Liverpool következő ellenféltől függően City az egyetlen, akik akár a döntőig is elmehetnek.dzsi91 írta: Angolok meg faszán leolvadtak,kb csak a kötelező lett meg.
5 angol csapatból hirtelen marad 2 De ez sok mindent elárul az angol bajnokságról, hogy ez a 2. United otthon szopik ki egy amúgy jelenleg gyengének számító Sevilla ellen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://youtu.be/kTh9VwK8QLg )
Angolok meg faszán leolvadtak,kb csak a kötelező lett meg.
Én is ancelottira mennék rá a United helyében,de mondjuk a psg helyében is.De a psghez menjen josé,Neymar-al szerintem jól meglennének.
Angolok meg faszán leolvadtak,kb csak a kötelező lett meg.
Én is ancelottira mennék rá a United helyében,de mondjuk a psg helyében is.De a psghez menjen josé,Neymar-al szerintem jól meglennének.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Semmi extra nem volt, szomorúak hogy kiestek, de szombaton meccs, adios.BlancoMark írta:Ha valaki talal Mourinho nyilatkozatot akkor ne tartsa magaban.
+Kicsit bővebben, bulslhitelt valamit random, megvédte a játékosokat, mivel sokat beszélt nem volt idő kb semmi kérdésre.
- BlancoMark
Ha valaki talal Mourinho nyilatkozatot akkor ne tartsa magaban.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Meg egy adat Mourol, az utobbi par evben ilyen kiesesei voltak a knockout stageben;
2014 at home against atletico 1:4
2015 at home against PSG(10 men) 2:2
2018 at home against Sevilla 1:2
Mar otthon sem kepes nyerni, teljesen idejetmult, kiszamithato es kiegett menedzser lett.
2014 at home against atletico 1:4
2015 at home against PSG(10 men) 2:2
2018 at home against Sevilla 1:2
Mar otthon sem kepes nyerni, teljesen idejetmult, kiszamithato es kiegett menedzser lett.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
eljárt az idő Mou felett hasonlóan Wengerhez...
az a kérdés be fogja e ismerni valamelyikük
az a kérdés be fogja e ismerni valamelyikük
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Most nincs egy Torres a kékeknél, mint legutóbb... sok jót nem jósolok nekik. De én is velük szeretnék játszani a következő körben.Remy írta:Azért remélem egy angol még lesz ott a 8 között.
Na de majd Morata
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azért remélem egy angol még lesz ott a 8 között.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
eddig csak a kötelezőt tudták, amúgy komoly csapat ellen leboges.Kercsó írta:Premier League is back
Akkora volt a mellény az angolok részéről, hogy 5 csapat van a legjobb 16 között... kell ennyi pofára esés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ancelottit most hivnam a United helyeben, hogy keressen hazat Manchesterben.Caraway írta:Gg wp. Remelem azert meg valaha lathatok egy ertelmes edzot a United padjan 3 ilyen fortelem utan. bar lenne annyi ebben az emberben hogy lemond.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
bár elvitte a mixem de jól szórakoztam a végén
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
fizetésemelést meg 500at fog kérni igazoálsokraCaraway írta:Gg wp. Remelem azert meg valaha lathatok egy ertelmes edzot a United padjan 3 ilyen fortelem utan. bar lenne annyi ebben az emberben hogy lemond.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Gg wp. Remelem azert meg valaha lathatok egy ertelmes edzot a United padjan 3 ilyen fortelem utan. bar lenne annyi ebben az emberben hogy lemond.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lefújáskor szép hangja lesz a félig üres Old Traffordnak.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nyilván soha nem fogjuk megtudni, de teljesen biztos vagyok, hogy pogba bojkottálja murinnyót.
nem akar ő itt semmit, direkt ilyen lófaszgyenge lassú pontatlan szar.
nem akar ő itt semmit, direkt ilyen lófaszgyenge lassú pontatlan szar.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- RaúlCF
teljesen megérdemlik. lealibiztek majdnem 2 meccset amit kb 1 megtolt félidővel lezárhattak volna.
Bírói hátszéllel meg balfasz psg-vel még érthető vmennyire, de amúgy ja. az a lehetetlenebb kategória volt.sonic írta:En a tavalyi psg kieses ota nem hiszek a lehetetlenben...
Jó pogba meg egy forintot nem ér. Nem baj érdemes volt odaigazolni, legalább már pénz meg rajság megvan.