Szerintem teljesen jogos a picsogás és a sírás!Realista24 írta:A sok sírás meg picsogás között én azért leírom, hogy nagyjából elégedett vagyok, csak jött Arbeloa.
Ha Dani marad, akkor összeroppantjuk őket, de jött a spártai és megoldotta.
Cé egy foshalmaz volt, Bale szarul szállt be. Továbbra is ez a 200 millió a problémánk. Utóbbinak viszont annyi mentsége van, hogy kihagyott egy hónapot.
Emberhátrányban nem lehet.
"Nyerni akartunk, az egy pontot is értékelni kell, folytatni kell a megkezdett munkát" - Rafaremélem lenyilatkozza, hogy jó az 1 pont, mert akkor nálam kezdi elásni magát.
Rohadtul nincs minek örülni, idén még foci nem nagyon volt. Kiscsapatok ellen megy az arcolás, de értelmesebb csapat ellen amikor foci kellene, taktika, szervezettség, csapat, akkor megáll a tudomány.
Most azt ugye hagyjuk, hogy Ancelotti ment, mert qva nagy változások kellenek..Egyelőre a foci még a tavalyi szinten sincs.
Bizonyos emberek meg leépültek. Sérülések továbbra is nagy számban. Nincs minek örülni.
Majd ha lesz, ha látok csapatot, focit, embereket akik megszakadnak a győzelemért akkor örülök.
Sokba lesznek ezek a pontok!!!!
Keylor volt az egyetlen pozitívum ma, régen volt mikor Real kapus 11-est fogott.