Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 21., péntek 16:27

Veidt írta:Griezmann azt nyilatkozta multkor hogy amig Simeone marad, addig o is.
Lesz az a penz.
Lehet, ha Mou igy folytatja akkor Simeone valtja hamarosan.
Remy írta:
numberone1 írta: Nekem van egy erzesem, h Grizmann lesz a kovetkezo celpontja Mounak.
Nagyon remélem, hogy nem... bár sajnos van rá esély. :kivagyhe:
Hat lehet, h felre kell tenned egy kis penzt egy uj MUs mezre. :D
De komolyan igy v ugy ott fog kikotni, fogadnek ra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. október 21., péntek 16:18

Én nem nagyon akarok belefolyni ebbe a vitába, de néztem hétfőn a Pool-United-et, és akkor Pogba szerintem kifejezetten gyengén játszott. Sok jó átadása nem volt, azt az 1 beadást, amit később Ibra elfejelt keresztbe lehet kiemelni, de akiért kiadtak ennyi pénzt, legyenek akármilyenek a társak, játszon akármennyire posztidegen helyen, elég gyér. A Leicester ellen jól tolta, de ez összeségében kevés.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 21., péntek 16:17

Veidt írta:Griezmann azt nyilatkozta multkor hogy amig Simeone marad, addig o is.
2018.

Mondjuk 27 éves lesz, a legjobb kor. VB győztesként ráadásul.

Inkább menjen egy Bayernbe, komolyan mondom. Inkább oda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 21., péntek 16:15

Griezmann azt nyilatkozta multkor hogy amig Simeone marad, addig o is.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 21., péntek 15:55

numberone1 írta: Nekem van egy erzesem, h Grizmann lesz a kovetkezo celpontja Mounak.
Nagyon remélem, hogy nem... bár sajnos van rá esély. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 21., péntek 15:42

ziro4vr írta:Azt egyébként lehet tudni, hogy a némettel mi a baja Mourinhonak? :lol:

Én azt nem értem amúgy, miért nem akar focizni. Azért vannak ott játékosok, akikkel lehetne. Na nem Rooney, Fellaini meg Ashley Young.

Mint Guardiola. Belefásult a saját hülyeségeibe, nyomatja a sablont, képtelen változtatni.
Ki tudja, Mounal nem lehet tudni, ha elgurul a gyogyszer. :D
Kevin De Bruyne esete hasonlo, most tuti jatszatna a belgat.

Nekem van egy erzesem, h Grizmann lesz a kovetkezo celpontja Mounak. Remelem Pogba lep minel gyorsan onnan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 21., péntek 15:36

Azt egyébként lehet tudni, hogy a némettel mi a baja Mourinhonak? :lol:

Én azt nem értem amúgy, miért nem akar focizni. Azért vannak ott játékosok, akikkel lehetne. Na nem Rooney, Fellaini meg Ashley Young.

Mint Guardiola. Belefásult a saját hülyeségeibe, nyomatja a sablont, képtelen változtatni.
Nem illik.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 21., péntek 15:32

Nyilacska írta:Manchesterben lehetne foci ha José eszrevenne hogy Pogba mellé carrick kell aki agyilag kiemelkedik világ szerte. Az ember 35 évesen is úgy olvassa a játékot és olyan mozgásra képes hogy példátlan. Egy herrera carrick Pogba kp nagyon ütős lenne. De José játszon csak a minősíthetetlen fellainivel meg youngal. :lol:
Vagy Swejni. Szerencsetlent meg bizonyitani sem engedi a nagy Mou, egybol lerakta a tarcsiba... a jatekosok mindenhol imadjak/imadtak :lol:

palesz77 írta:
Pont mint Modricot az elején sokan,
+1
A legrosszabb igazolasnak hivtak. Emlekszem arra az idoszakara, amikor "A KHOD"-el volt korulveve jobbara a kezdoben es egy normalis visszapaszt nem kapott vissza v kenyszeritozni nem tudtak vele, mert az meghaladta a kepesseguket. De volt jopar olyan meccs ahol o volt az egyetlen ember hatul, es neki kellett ellatnia melysegi iranyito es vkp szerepkoret egyutt...igy kell adni egy-egy "szagerto" velemenyere.

Szerintem aki realisan nezi a dolgokat, annak nem csalodas Pogba eddigi teljesitmenye. Valszeg nalunk joval tobbet mutatott volna eddig,mint a francia valogatottban es a MUban, eleg rendesen le van korlatozva azoknal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 21., péntek 15:12

Ne erőlködjetek. Meggyozhetetlen, hiszen igaza van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 21., péntek 14:54

Kerlon írta:Toni Krooshoz hasonlítani meg... miro barátunkat megidézed.
Kroost példának hoztam fel, szerintem elég érthetően írtam le, hogy mire céloztam vele.
Kerlon írta:Gyakorlatilag nem én húzom le őt és a MU-t, hanem az egész média.
Pont mint Modricot az elején sokan, csak őt azért, mert lenézték, Pogbától meg irreális dolgokat várnak. És nem, nem Modrichoz hasonlítom Pogbát, mielőtt megint ez jön. Csak van egy jó játékos, egy rakat pénzért igazolt valahova, aztán mivel nem rúgott meccsenként gólt, vagy adott gólpasszt, jött a hőzöngés - a sajtó részéről. Mezőnyben semmi gond nincs az emberrel összességében, csak nem Aranylabda jelöltként játszik, hanem szimplán egy baromi tehetséges, 23 éves középpályásként.. De ez sokaknál egyenlő azzal, hogy flop.
Kerlon írta:Pont ez az, hogy Toni Kroos szinte egyedül képes meghatározni egy csapat játékát, Pogba meg nagyon nem. Pogbának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy Herrera mellett és egy tkp mögött jól teljesítsen, de ettől messze van.
Itt meg jókat írsz, csak amellett szépen elsiklasz, hogy a MU egy nagy rakás nulla. Nincs koncepció, sok a középszerű játékos, szerintem a keret sincs jól kihasználva, de ez csak egyéni vélemény. De azért elég durva, hogy Fellaini volt a kezdő több héten keresztül a kiégett Rooneyval együtt. Mondj nekem olyan középpályást, aki új környezetben, egy olyan csapatban, ahol nem volt kialakult játék és/vagy minőségi társak, kiemelkedőt alkotott.. Kroost én eszméletlenül bírom - jobban mint Pogbát -, de egy olyan csapatban, ahol nincs normális szisztéma, ő se szabná meg a játékot, és húzná a hátán a csapatot. "Csak" a szokásos jó játékát hozná, de nem extraklasszis szintet, mint amit tud. Pogba meg még messze van a némettől, mégis azt várnád te is, hogy nála is többet tegyen.. Na mindegy, én se ragozom tovább, de én nem értem, hogy hogy lehet jelen helyzetében azt elvárni tőle, hogy a legszebb Juvés meccseit idézze most hétről hétre.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 21., péntek 14:43

Nyilacska írta:Az ember 35 évesen is úgy olvassa a játékot és olyan mozgásra képes hogy példátlan.
Hát pont az idösebb játékosoktól várható el, hogy rutinosabban játszanak, szóval jól ovlassák a játékot, és a mozgásuk is sokkal efektívebb.
Amúgy az MU problémája pont ugyanaz, mint nálunk volt a Calderon éra alatt: túl sok a középszerű játékos. Talán Pogba beindít valamit (+ Mournho). Nekünk mázlink volt a portugállal, mert győzteskén, az Intertől jött, az első két évben az El Clasicokat kivéve pozitív energiát árasztott, az öltöző is vele volt. Aztán kattant el, mert a legsikeresebb évében elkúrta a BL-t.
Kerlon írta: Meg október közepén ne hivatkozzunk év eleji formára.
Mivel palesz nem említett év eleji formát, gondolom, nekem céloztad. Hát én sem év eleji formáról beszéltem, hanem beilleszkedésről, aklimatizációról. Az nem ugyanaz, mint amit te írtál.
Merci Zizou!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 21., péntek 14:37

palesz77 írta:Mondjuk ez is bőven megítélés kérdése, hogy jól játszik-e. Hátrébb van rendelve, ahol meccsenként van legalább egy klasszis megmozdulása - vagy én láttam csak jó meccseken pont. Nyilván kevésbé látványos, és nincs akkora hatással a játéka a MU-ra - mondjuk játékuk sincs -, de azt mondani, hogy szar szezonja van.. Statokat nem hozza nagyon, ez igaz, de ha meg ez alapján ítél valaki, akkor Kroos is szar a Realban, mert a Münchenben szezononként több gólt lőtt, mint nálatok 3 év alatt. Csak nem ez számít ugye, hanem amit a pályán mutat.. Nézd meg a Stoke ellen pl, de inkább a Leicester ellen. Az ha szerinted szar játék, akkor nem tudom mi számít jónak azon a poszton - ráadásul egy ilyen csapatban. Előző meccsen is egyszer villant, de azzal eldőlhetett volna a csörte, ha Zlatan nem fejel mellé. Akkor jobb lenne a megítélése, pedig ugyanoda rakta volna a labdát..

Abban egyetértek, hogy túl lett hypeolva, nem is kicsit, és nem ér annyit, amennyit adtak érte. Vannak hibái is, védekezésben pl nagyon nagy területet hagy maga mögött sokszor, ezért kell a güris ember mellé, meg még vannak dolgai biztos, sokat én se láttam. De mellé meg vannak klasszis dolgai, támadásban a legjobb középpályásuk talán, nélküle még ilyen játékuk se lenne. Úgyhogy szerintem bőven túlzás az, hogy szar a szezonja.. Az nem itt kezdődik, de lehet nekem túl alacsonyak az elvárásaim.
Talán a két leggyengébb ellenfelüket emelted ki. Gyakorlatilag nem én húzom le őt és a MU-t, hanem az egész média. Francia csapattal sem különb. Tegnap a meccskommentátor elmondta, hogy a szurkolók azt mondták rá, hogy RvP óta nem volt ilyen lusta játékosuk.
Toni Krooshoz hasonlítani meg... miro barátunkat megidézed. Pont ez az, hogy Toni Kroos szinte egyedül képes meghatározni egy csapat játékát, Pogba meg nagyon nem. Pogbának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy Herrera mellett és egy tkp mögött jól teljesítsen, de ettől messze van. Deschamps kellett szintén zenész. Pedig ott a csapattársakra se hullhat ekkora fikaáradat.

Meg október közepén ne hivatkozzunk év eleji formára. Mondjuk az tényleg nagy erény, hogy Fellaini mellett kitűnik. És játhatott 10-es poszton is, ott se váltotta meg a világot.

Na mindegy, tényleg kiszállok a témából. PÜ-ben lehet vele zaklatni, ha valakit nagyon bánt a véleményem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Nyilacska

HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. október 21., péntek 14:31

Manchesterben lehetne foci ha José eszrevenne hogy Pogba mellé carrick kell aki agyilag kiemelkedik világ szerte. Az ember 35 évesen is úgy olvassa a játékot és olyan mozgásra képes hogy példátlan. Egy herrera carrick Pogba kp nagyon ütős lenne. De José játszon csak a minősíthetetlen fellainivel meg youngal. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 21., péntek 13:26

Meccsenként van egy villanása?
Na, ilyenekért régen Özil >Zidane kommentek születtek. :lol:

Amúgy +1 a csapatok terén furcsa ízléssel rendelkező kollégának.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 21., péntek 12:43

Mondjuk ez is bőven megítélés kérdése, hogy jól játszik-e. Hátrébb van rendelve, ahol meccsenként van legalább egy klasszis megmozdulása - vagy én láttam csak jó meccseken pont. Nyilván kevésbé látványos, és nincs akkora hatással a játéka a MU-ra - mondjuk játékuk sincs -, de azt mondani, hogy szar szezonja van.. Statokat nem hozza nagyon, ez igaz, de ha meg ez alapján ítél valaki, akkor Kroos is szar a Realban, mert a Münchenben szezononként több gólt lőtt, mint nálatok 3 év alatt. Csak nem ez számít ugye, hanem amit a pályán mutat.. Nézd meg a Stoke ellen pl, de inkább a Leicester ellen. Az ha szerinted szar játék, akkor nem tudom mi számít jónak azon a poszton - ráadásul egy ilyen csapatban. Előző meccsen is egyszer villant, de azzal eldőlhetett volna a csörte, ha Zlatan nem fejel mellé. Akkor jobb lenne a megítélése, pedig ugyanoda rakta volna a labdát..

Abban egyetértek, hogy túl lett hypeolva, nem is kicsit, és nem ér annyit, amennyit adtak érte. Vannak hibái is, védekezésben pl nagyon nagy területet hagy maga mögött sokszor, ezért kell a güris ember mellé, meg még vannak dolgai biztos, sokat én se láttam. De mellé meg vannak klasszis dolgai, támadásban a legjobb középpályásuk talán, nélküle még ilyen játékuk se lenne. Úgyhogy szerintem bőven túlzás az, hogy szar a szezonja.. Az nem itt kezdődik, de lehet nekem túl alacsonyak az elvárásaim.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 21., péntek 10:29

Kerlon írta:Csak szeretem, ha igazam van és eddig ezt igazolja.
Azért az elég nyilvánvaló volt, hogy Pogba ebben a MU-ben nem fog egyből jól muzsikálni. Még CR-nek és Zidanenak is kellett idő, amíg megszokja a légkört a váltás után. Így elég nehéz tévedni, mert kb mindenki tudta, h az elején ez lesz, erre céloztunk, mikor azt írtuk, hogy rosszul döntött. Ha korrekt ember vagy, most már elengeded, és ha Pogba hosszabb távon is jól teljesít majd az MU-ban, akkor visszajössz és azt is leírod, hogy bocsi, nem volt igazam.

Anno hasonlóan voltam Mourinhoval én is. A különbség az, hogy én adtam időt, vártam több, mint két évet, hogy elkezdjem a saját igazamat szónokolni. Mégis kibasztak a korona mögöttről :mrgreen: :lol:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 21., péntek 9:53

Kerlon írta:Nem látom, hogy tilos lenne véleményt formálni normális keretek között. Amúgy nem, ennyire nem izgat. Meg unom már én is. Ez is csak növeli a hypejat.
Még, ha normális keretek között formálnál véleményt ebben a témában... :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 21., péntek 9:07

Nem látom, hogy tilos lenne véleményt formálni normális keretek között. Amúgy nem, ennyire nem izgat. Meg unom már én is. Ez is csak növeli a hypejat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 21., péntek 8:58

Kerlon írta:Csak szeretem, ha igazam van és eddig ezt igazolja. Persze le lettem hulyezve, mert az érdemi dolgokat nem akartatok felfogni, hanem egyszer leszoltam a ronda fejét és ezen lovagoltatok.
Az a baj, hogy csak akkor fogod magadat meggyőzni arról, hogy nincs igazad, ha Pogba Aranylabdát kap, nálad minden más szar teljesítmény tőle.
Kb olyannak képzellek el, hogy van egy Real és egy ManU meccs egy időben és te az angolokat nézed, kezedbe veszed a Pogba babát és szurkálod kötőtűvel, csak hogy igazad legyen. Ahelyett, hogy elengedted volna már régen, nagyjából augusztus 31-én. De nem, csak nyomatod és nyomatod, egészen addig, amíg meg nem unom, hogy minden luft után beírod, hogy KERLON VAGYOK, KECIRE IGAZAM VOLT.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 21., péntek 8:55

Csak szeretem, ha igazam van és eddig ezt igazolja. Persze le lettem hulyezve, mert az érdemi dolgokat nem akartatok felfogni, hanem egyszer leszoltam a ronda fejét és ezen lovagoltatok.
K

Vissza: