Kerlon írta:Toni Krooshoz hasonlítani meg... miro barátunkat megidézed.
Kroost példának hoztam fel, szerintem elég érthetően írtam le, hogy mire céloztam vele.
Kerlon írta:Gyakorlatilag nem én húzom le őt és a MU-t, hanem az egész média.
Pont mint Modricot az elején sokan, csak őt azért, mert lenézték, Pogbától meg irreális dolgokat várnak. És nem, nem Modrichoz hasonlítom Pogbát, mielőtt megint ez jön. Csak van egy jó játékos, egy rakat pénzért igazolt valahova, aztán mivel nem rúgott meccsenként gólt, vagy adott gólpasszt, jött a hőzöngés - a sajtó részéről. Mezőnyben semmi gond nincs az emberrel összességében, csak nem Aranylabda jelöltként játszik, hanem szimplán egy baromi tehetséges, 23 éves középpályásként.. De ez sokaknál egyenlő azzal, hogy flop.
Kerlon írta:Pont ez az, hogy Toni Kroos szinte egyedül képes meghatározni egy csapat játékát, Pogba meg nagyon nem. Pogbának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy Herrera mellett és egy tkp mögött jól teljesítsen, de ettől messze van.
Itt meg jókat írsz, csak amellett szépen elsiklasz, hogy a MU egy nagy rakás nulla. Nincs koncepció, sok a középszerű játékos, szerintem a keret sincs jól kihasználva, de ez csak egyéni vélemény. De azért elég durva, hogy Fellaini volt a kezdő több héten keresztül a kiégett Rooneyval együtt. Mondj nekem olyan középpályást, aki új környezetben, egy olyan csapatban, ahol nem volt kialakult játék és/vagy minőségi társak, kiemelkedőt alkotott.. Kroost én eszméletlenül bírom - jobban mint Pogbát -, de egy olyan csapatban, ahol nincs normális szisztéma, ő se szabná meg a játékot, és húzná a hátán a csapatot. "Csak" a szokásos jó játékát hozná, de nem extraklasszis szintet, mint amit tud. Pogba meg még messze van a némettől, mégis azt várnád te is, hogy nála is többet tegyen.. Na mindegy, én se ragozom tovább, de én nem értem, hogy hogy lehet jelen helyzetében azt elvárni tőle, hogy a legszebb Juvés meccseit idézze most hétről hétre.