Szerintem De Gea volt a legjobb. Herrera sem volt rossz. Annyit fut és küzd, mint ahhoz hozzászoktak Angliában egy átlagos középpályástól, viszon azt ésszel csinálja. Ennyi elég ahhoz, hogy kiemelkedjen. Ez sokat elárul a PL-ről.Nyilacska írta:Herrerat senki sem említette mégis óriásit focizik idén. Megint legjobbja volt csapatának
Pogba, mindkét alkalommal (költői túlzás, mielőtt valaki belém kötne), mikor labdához ért, lehetett lárni, hogy kb kétszer képzettebb, mint a legtöbb MU játékos. Egyszerűen rossz csapatba igazolt, rossz edző alá, egy rossz taktikába. Mellé labdaügyes, labdabiztos társak kellenek, akivel tudja tenni-venni kicsiben, és elöl sem egy statikus, lassú Ibra várja a labdákat.Kerlon írta:Pogba amúgy se Aranylabda kaliber az új rendszerben, de nem hisztek nekem. 10esnek szerintem kevés, máshogy meg nem lesz akkora húzóerő.
Kaká akkor jó volt, de azt leírni, hogy kb. egymaga nyerte meg a BL-tKerlon írta:Olyan szezon kéne tőle, mint mikor Kaka kb egy maga nyerte a Milannak a BLt.
Mögötte a Seedorf, Ambrosini, Gattuso, Pirlo azért nem kis melót végzett. Nesta is élete formájában volt, és akkor még Patoból is úgy volt, hogy jó kis focista lesz.