Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zsombor

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 23., szerda 23:07

dannen írta: amúgy páran írták meccs közben, hogy cé megint nulla, nem értettem/értek egyet. lehetett volna legalább 2 gólpassza, egyszer nem volt önző, nem lődözte el a labdákat fölöslegesen. ma teljesen a csapatnak játszott szerintem, egy kis szerencsével jött volna a gól is, de sajnos nem sikerült. beállt a sorba, jár a dicséret tőlem.
Mindenféle provokáció nélkül szerintem süt ebből az írásodból hogy ő jelenleg a kedvenc játékosod. :) Szerintem igenis gyenge meccset hozott, ha nem ő lenne Ronaldo, 60. körül simán le lehetett volna hozni. Ha ma az idén látott Bale játszott volna helyette, akkor sem lettünk volna hátrébb.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. szeptember 23., szerda 23:07

MesQueUnClub írta:Az az arckifejezés meccs végén Cé arcán egy győzelem után, legalább mintha fordítva lett volna, úgy festett a tekintete.
nem lőtt gólt...
a csapat meg annyira nem érdekli

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 23., szerda 23:06

gólvonal írta:Sztem inkább elől. 4-1-re kellett volna nyerni, nem 2-1-re. Okés Navas fogott nagyokat, de a mi helyzeteink nem a kapuson múltak (lásd. Kova), miközben a Bibaonak nem volt 100-osa.
Viszont nagyon sok olyan helyzet volt ami nem szaz szazalekos ziccer, de boven szoktunk belole golokat kapni. Ide oda pattogos labda a 16-oson belul, elbenazott felszabaditasok, ellenfelhez passzolt labda amibol 2 a 2 ellen mehettek, stb... Ezek szerintem inkabb megbocsathatatlanabb hibak, minthogy Kovacic izombol megkuldi, es telibe lovi a kapus kezet.

Elol Ronaldo volt eleg nagy minusz, mert nagyon tudasa alatt jatszott, ezert lottunk "csak" kettot, de ennyinek elegnek kell lennie alapvetoen egy ilyen nehez meccsen idegenben, szoval nem mondhatjuk hogy az volt a baj hogy elol nem kefeltunk tobbet. Viszont amiatt majdnem pontokat szoptunk ami hatul ment, es ha Navas nem hoz ilyen meccset, akkor most nem vezetnenk a tabellat.

Elol amugy nagyon kene egy James, sokat tudna hozzatenni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 23:05

dannen írta:amúgy páran írták meccs közben, hogy cé megint nulla, nem értettem/értek egyet. lehetett volna legalább 2 gólpassza, egyszer nem volt önző, nem lődözte el a labdákat fölöslegesen. ma teljesen a csapatnak játszott szerintem, egy kis szerencsével jött volna a gól is, de sajnos nem sikerült. beállt a sorba, jár a dicséret tőlem.
s
Botrányosan kevés volt ez ma Cétől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. szeptember 23., szerda 23:03

Modric és Benitez a meccs emberei. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 23., szerda 23:03

KROOS, iszonyatosat melózott, de igazából sokakról ezt el lehet mondani, Benzemáre nem lett volna korrekt szavazni, mert Karim a Király.
Taps a fiúknak, ez ma nagyon penge volt Keylortól, Benzemáig mindenki jó volt. Mondjuk a bekapott gólnál volt pár meredek megoldás, de ma belefért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 23., szerda 23:01

Benzemara voksoltam, de Modric, Kovacs, Varane is jok voltak....Marcelonak jar a pacsi a fejen valo dekezos megindulasa miatt. Kicsit CR legott ki lefele, es Pepenek voltak par hibaja ami lehuzza a teljesitmenyet, de o is mentett parat mellette. Kb. ez a felallas a legjobb(lehet varialni az Isco-James-Kovacs harmast).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 23., szerda 22:58

Nagyon hajtós mérkőzés volt.
Kroosról volt egy közeli kép a végén. Látszódott rajta, hogy menni alig bír már, de szerintem mindenki kiadta magából ezen a téren, amit kellett.

A védelmünk jó volt talán Varanet és Marcelot emelném ki. Elképesztő, hogy 21-2 hirtelen nem tudom mennyi évesen valaki ennyire stabil legyen. Tényleg, mint egy fal.

KP-ról a két horvát tetszett igazán. Kovacic jó lesz, nagyon jó... Modric pedig elképesztőt hozott :salute:

Támadóharmaddal az első félidőben elégedett voltam. Ronaldo is rendre passzolt. Összehozott a csapatnak 2-3 gólhelyzetet, amit sajnos nem lőttünk. Benzema is jó volt.
Viszont a második félidőre lehet a Bilbao keményebb fellépése miatt nagyon elégedetlen voltam. Főként Ronaldoval. Legkisebb fizikai kontaktra borult egyből. A meccs végén volt egy helyzet, ahol betolta ember közé és már azonnal borult mert látta, hogy nem fix a labda.
Iscot nemigazán tudtam,hogy hová tegyem, de szerintem a mai mérkőzésen ide tartozott. Eléggé hullámzóan játszott szvsz. Voltak jobb és rosszabb momentumai egyaránt. Itt valaki segíthetne eldönteni, hogy mégis jó vagy rossz meccset hozott
ZIDANE

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 23., szerda 22:58

sonic írta:
Nagyon fontos 3 pont ez, egy baromi nehez meccsen. Grat nekunk. Bar egy pofonosztas elkene a jatekosoknak, a sok konnyelmu elpasszolt labdaert, meg a koncentracio hiany miatt, foleg hatul.
Sztem inkább elől. 4-1-re kellett volna nyerni, nem 2-1-re. Okés Navas fogott nagyokat, de a mi helyzeteink nem a kapuson múltak (lásd. Kova), miközben a Bibaonak nem volt 100-osa.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 23., szerda 22:55

A mom Modric, a kérdésre adott válasz nem tárgyalási alap. :) Az első félidő kifejezetten tetszetős volt, a második már felejthető.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 23., szerda 22:55

te jó ég de fontos győzelem volt ez. ahogy erre számítani lehetett, amilyen könnyen leadták a villarrealnak annyira fullon jöttek ellenünk, de keylor, luka és benzema szerencsére hozták a meccset.
varane is jó volt és kovacic is egyre inkább tetszetős.

casemiro nagyon jól szállt be a meccsbe, elégszer kellett marcelo oldalán besegíteni de megoldotta az összes feladatát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. szeptember 23., szerda 22:59-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 23., szerda 22:55

En Navasra tettem. Olyan volt ma a vedekezesunk, hogy kisebb csoda hogy csak 1-et szopott be. Sok mult rajta ma szerintem. Ha em o lett volna akkor Modricra tettem volna. Iszonyat melot lenyomott!

Nagyon fontos 3 pont ez, egy baromi nehez meccsen. Grat nekunk. Bar egy pofonosztas elkene a jatekosoknak, a sok konnyelmu elpasszolt labdaert, meg a koncentracio hiany miatt, foleg hatul.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 23., szerda 22:54

Az az arckifejezés meccs végén Cé arcán egy győzelem után, legalább mintha fordítva lett volna, úgy festett a tekintete.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 23., szerda 22:54

Realista24 írta:Nehéz legjobbat választani, Varane, Modric, Kova és Karim is ott volt nálam a szeren. Ja és Navas.
Ahogy mondod. Egészen parádés volt mit melózott a középpályán a horvát duó. Varane megindulásánál meg azt hittem magamhoz nyúlok. Karim meg csak egy hatalmas nagy király.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. szeptember 23., szerda 22:53

Realista24 írta:Nehéz legjobbat választani, Varane, Modric, Kova és Karim is ott volt nálam a szeren. Ja és Navas.
Nálam ma Modric, annak ellenére, hogy első félidőben mutatták és akkor "csak" 77%-os volt a passzmutatója, mezőnyben nagyon jó volt ma, rengeteget küzdött és harcolt. De tény, hogy a másik horvát is jó volt ma, jó látni őket együtt és Kroossal kiegészülve főleg. :) Szép volt srácok! :agree:

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. szeptember 23., szerda 22:53

Nagyon jo meccs volt nagyon sok jo teljesitmennyel es nagyon tetszett a jatekunk, a higgadtsagunk.
Raadasul meg csak a szezon elejen jarunk. Vegre nem csak egy embertol fugg a csapat es a cserepadunk is jonak mondhato. Hetvegere pihentetest varok. Szep volt fiuk!
13

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. szeptember 23., szerda 22:53

Modric megint god mode-ban tolja, jól van megnyugtatott. :D
Benzema is adogatja neki rendesen eddig, reméljük nem törik meg a lendülete.
Céronaldo gyenge volt ma szerintem, egyre kevésbé van hasznára a csapatnak, ha nem rúg gólt.
Varane is kezd magára találni. :) Örülök na.

ui: ja és Jamest várom vissza a csapatba oda előre. :lilasalas:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 22:51

Nehéz legjobbat választani, Varane, Modric, Kova és Karim is ott volt nálam a szeren. Ja és Navas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 20., vasárnap 13:29

Navason kívül elég sokaknak érdemes reggelre elfelejteni a meccset.
Vagy inkább gondolkozni rajta hogy mi volt ez a fos amit futball nèven aposztrofáltak.
Komolytalanul n lehet.Fèlgozzel,de kontroll alatt tartva a meccset lehet,de komolytalanul,kissè lenèzve az ellenfelet,soha.

Navasra meg varrjanak már valami normális mezt,mert ugy nèz ki mint szegènygyerek a san josèi árvaházbol...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 20., vasárnap 11:25

BBeno írta:van itt olyan köztünk aki szerint nem hozzuk el jövőre ddg-t? nem kérdés hogy navasnak 1 éve van hogy a következő klubját meggyőzze. sajnos.
Kivásárlási ár ide vagy oda....ha jön 30ért és korrekt fizetési igénye van akkor jöhet.... Különben maradjon.
Navas top kapus....megoldja simán évekig fele annyiból.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: