Kimondta hogy èn igen?En meg nem oromkodok,
Csak meglepett,mert egy deffenziv,eredmènyre ráulos,maszatolos szart vártam tole,pláne a gijon meccs után.Ehhez kèpest meglepett.Kellemesen.De mondom,majd az èles meccsek...azok megmutatják mit is èr.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 17., csütörtök 9:21
Kimondta hogy èn igen?En meg nem oromkodok,
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 17., csütörtök 2:29
Szerintem Jese valamelyik maxiCD-jet mutatta meg Rafanak, aztan azota nem all szoba vele az edzo ba.morientes írta:Számomra is.Megmondom oszintèn amikor megtudtam hogy o lesz itt a mester,elèggè pofánvágott a hir,amikor leikszeltunk a bányászokkal,fogtam a fejem,de azota noproblemo...
Persze egy igazán èles meccsen jon ki az hogy mit is èr valojában.
Amit meg nem èrtek,az Jesè...mit szolt be neki hogy elfelejtette,nemtom
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 16:27
Korrekt.Carvajal meg megint ott volt a szeren...ha brazil lenne,isten lenne Igy,csak klasszisKerlon írta:A tegnapi "futásteljesítmények":
Carvajal 11,081
Marcelo 9,716
Kroos 10,639
Modric 10,373
Isco 11,085
CR7 9,097
Karim 9,997
Kovacic 7,779
Iscot akkor is betippeltem volna a legtöbbre, ha ez nincs. Agresszívan robotol és támadásban is rengeteget mozog.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 16., szerda 16:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 16:08
Akkor,ha az ellenfèl veszèlyes labdajáratásokkal operál a tizenhatosunk elott,akkor igen.elvártam volna, hogy egy 10 emberrel játszó csapat ellen legalább nálunk legyen többet a labda
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 16., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 16., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 16., szerda 14:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 16., szerda 12:10
Mondjuk a kiállításig eléggé el volt tűnve. Nem tetszett, hogy nem igazán volt játékban.Kerlon írta:Tegnapról talán Isco tudnám kiemelni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 16., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:58
Számomra is.Megmondom oszintèn amikor megtudtam hogy o lesz itt a mester,elèggè pofánvágott a hir,amikor leikszeltunk a bányászokkal,fogtam a fejem,de azota noproblemo...Számomra eddig pozitív meglepetés Benítez,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 16., szerda 11:54
Szerintem nagyon sima volt. Kicsit sem éreztem azt, hogy ez akár x is lehet. Végig kontroll alatt volt tartva a meccs félgőzzel is. Az első 1/4 órában volt pár veszélyesebb szitu, meg 1-2 beadás ami veszélyesebb volt. De félgőzzel lehoztuk egy nem NB1 szintű csapat ellen 4-0-ra a meccset, sokszor látványos játékkal, úgy, hogy 1 kaput találó lövésük volt, az is csak megpattanó. Mi kell, ha ez nem elég?Reaper's Scythe írta:Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem.
Abszolút egyet értek. Csak egy meccs volt a sok közül, amit lötyögve lehoztunk.morientes írta:Nem èrtem,most kamu tizi ide,potyagol oda,kiállitás amoda,ezt a meccset hozta volna a csapat,Nègy gol,de simán lehetett volna hèt is,mindezt fèlgozzel.Mert nem kell minden meccsen kiokádni a beluket,akkor ugy járunk mint tavaly.Elfogyunk tavaszra.A tèrfèl átengedèse is tudatos volt,ez tipikus Rafa,meccs kozben igy rá lehet pihenni,ha meg az ellenfèl kinyit,akkor mehet a kontra.Jo volt ez igy,nem kell mindig brillirozni,szombaton meccs.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 16., szerda 11:51
Meg főleg ha 33 éves... Régebben nem volt Ő rossz játékos, még most is felér a támadásokhoz, hátul meg határozott.morientes írta:hát nemtom,igaz egy fecske nem csinál nyarat,pláne ha bekk.
Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem. Rúgtunk egy potyát meg egy kamu 11-est és így lett 2-0, ráadásul a kiállítás után sem lehetett azt mondani, hogy hú de kontrolláljuk a meccset. Igaz, nekünk voltak helyzeteink, de sokszor idegesített, hogy nem támadunk le, nem akarunk labdát szerezni és hagytuk az ukránokat gurigázni a saját térfelünkön
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:34
Otthon szenvedosek ok,de fokent a fagy meg a zimanko miatt,meg hogy át kellvutazni europát,de nem jo csapat.A román edzo aki èr ott valamit. Az a Crena vagy szrina vagy kicsoda,sokan áradoztak rola...hát nemtom,igaz egy fecske nem csinál nyarat,pláne ha bekk.csabi87 írta:De nem egy állandóan tök utolsó csapat aki a csoportból sem jut tovább.
Minden évebn szinte mindig ott vannak a 16 között.
Jó a legnagyobbaknak nem ellenfél,de nem is egy kutyaütő brigád.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 16., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:29
Dehogy vannak Leverkusen,gladbach...talánSzvsz maximum egy Porto szinten vannak.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 16., szerda 11:27
Ezt a Shaktart küldte haza tavaly a Bayern a 8ad döntőből 7-0al, szerintem hagyjuk, hogy erősek vagy sem. Szvsz maximum egy Porto szinten vannak.csabi87 írta:Azért nem kell lehúzni a csapatot szerintem.
Biztos hogy nem pörögtek 100%-on.Érezték ők,hogy mennyit kell kiadni ott bennt a pályán.
A Shaktar meg nem kutyaütő csapat ezt szerintem lehetett már tudni előre.
Az idegenbeli meccs az rázós lesz ebben biztos vagyok.De rázós lesz a PSG-nek is afelől ne legyen kétségünk.
A Bilbao ellen már megmutatkozik majd,hogy hogy áll a csapat.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 16., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:20
Nem èrtem,most kamu tizi ide,potyagol oda,kiállitás amoda,ezt a meccset hozta volna a csapat,Nègy gol,de simán lehetett volna hèt is,mindezt fèlgozzel.Mert nem kell minden meccsen kiokádni a beluket,akkor ugy járunk mint tavaly.Elfogyunk tavaszra.A tèrfèl átengedèse is tudatos volt,ez tipikus Rafa,meccs kozben igy rá lehet pihenni,ha meg az ellenfèl kinyit,akkor mehet a kontra.Jo volt ez igy,nem kell mindig brillirozni,szombaton meccs.Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem. Rúgtunk egy potyát meg egy kamu 11-est és így lett 2-0, ráadásul a kiállítás után sem lehetett azt mondani, hogy hú de kontrolláljuk a meccset. Igaz, nekünk voltak helyzeteink, de sokszor idegesített, hogy nem támadunk le, nem akarunk labdát szerezni és hagytuk az ukránokat gurigázni a saját térfelünkön
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 16., szerda 10:21
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem