Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 17., csütörtök 9:21

En meg nem oromkodok,
Kimondta hogy èn igen? :)
Csak meglepett,mert egy deffenziv,eredmènyre ráulos,maszatolos szart vártam tole,pláne a gijon meccs után.Ehhez kèpest meglepett.Kellemesen.De mondom,majd az èles meccsek...azok megmutatják mit is èr.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 17., csütörtök 2:29

morientes írta:Számomra is.Megmondom oszintèn amikor megtudtam hogy o lesz itt a mester,elèggè pofánvágott a hir,amikor leikszeltunk a bányászokkal,fogtam a fejem,de azota noproblemo...
Persze egy igazán èles meccsen jon ki az hogy mit is èr valojában.
Amit meg nem èrtek,az Jesè...mit szolt be neki hogy elfelejtette,nemtom
Szerintem Jese valamelyik maxiCD-jet mutatta meg Rafanak, aztan azota nem all szoba vele az edzo ba. :)

En meg nem oromkodok, mert kozel sem patent meg a jatekunk, de azert biztato... Meglepodni nem lepodtem meg, mert Ancelotti olyan szintu hibakat csinalt amik korrigalasaval boven lehet hova fejlodni attol fuggetlenul hogy ki az edzo... Es remelem fogunk is. Benitez nem egy szupersztar kozkedvelt edzo, de legalabb modszeres, ami elonyunkre lehet.

Oct 4 ATMA elleni idegen lesz az elso olyan meccs amibol majd lehet leszurni valamit abbol hogy merre vagyunk arccal. Addig sajnos csak limonade. A valodi eroproba meg majd a klasszikus november vegen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 16:27

Kerlon írta:A tegnapi "futásteljesítmények":
Carvajal 11,081
Marcelo 9,716
Kroos 10,639
Modric 10,373
Isco 11,085
CR7 9,097
Karim 9,997
Kovacic 7,779

Iscot akkor is betippeltem volna a legtöbbre, ha ez nincs. Agresszívan robotol és támadásban is rengeteget mozog.
Korrekt.Carvajal meg megint ott volt a szeren...ha brazil lenne,isten lenne :D Igy,csak klasszis :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 16., szerda 16:23

A tegnapi "futásteljesítmények":
Carvajal 11,081
Marcelo 9,716
Kroos 10,639
Modric 10,373
Isco 11,085
CR7 9,097
Karim 9,997
Kovacic 7,779

Iscot akkor is betippeltem volna a legtöbbre, ha ez nincs. Agresszívan robotol és támadásban is rengeteget mozog.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 16:08

elvártam volna, hogy egy 10 emberrel játszó csapat ellen legalább nálunk legyen többet a labda
Akkor,ha az ellenfèl veszèlyes labdajáratásokkal operál a tizenhatosunk elott,akkor igen.
De felolem a kezdokorbe elgurigázhattak volna mèg vagy kèt hètig.Annyira voltak veszèlyesek kapura mint Khedira.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 16., szerda 16:02

Szerintem meg abszolút pozitívum volt a meccs. 3-ból 3 csere sérülés miatt. Az ukránok egy percig sem kíméltek senkit. Elgurigáztak ők maguknak a félpálya környékén és kész. Tetszik, hogy akármelyik kh lehet a pályán nem kell nagyon izgulni. Benzema eléggé elkapkodott pár helyzetet, Isco meg amikor igazán lőhetne passzol, ha passzolni kellene lő :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 16., szerda 14:19

A szezon hosszú, az ellenfél már ki volt véreztetve, abszolút jogos, hogy átadtuk a területet és a labdát nekik és levezettek a fiúk.
Szép fokozatosan fejlődik a csapat, ne akarjatok mindent egyszerre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 16., szerda 14:16

Én nem azt mondom, hogy egy percig is veszélyben forgott a győzelem, hanem azt, hogy nem tetszett a játék képe és szerintem nem domináltunk eléggé. Igaz, nem adtak ki magukból mindent a srácok, mivel nem is volt rá szükség, ettől függetlenül én elvártam volna, hogy egy 10 emberrel játszó csapat ellen legalább nálunk legyen többet a labda. De ez valószínűleg csak az én hülyeségem :)

Tetszik, hogy nem kapunk gólt, bár azért voltak megingások a védelemben minden meccsen. Varane például elég bizonytalan volt tegnap. Kíváncsi leszek majd a Barca, Atleti, PSG hármas ellen mit produkálunk, azok lesznek az igazi erőfelmérők.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 16., szerda 12:10

Kerlon írta:Tegnapról talán Isco tudnám kiemelni
Mondjuk a kiállításig eléggé el volt tűnve. Nem tetszett, hogy nem igazán volt játékban.
Viszont az akarása továbbra is csúcs, meg az a ballal betett labda Benzema-nak, meg előtte a csel... :sly: :coffee:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 16., szerda 11:59

Fura, hogy értelmes gólt nem rúgtunk, de voltak helyzeteink. Mondjuk ennek ellenére sem érzem azt, hogy bármikor helyzetbe tudnánk kerülni.

Az viszont örömteli, hogy gólt még nem kaptunk.

Tegnapról talán Isco tudnám kiemelni meg a Ronaldo-Benzema párost annak ellenére is, hogy kihagytak jó pár helyzetet. Modric-Kovacic kettős is pengés volt a többiek hozták a kötelezőt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:58

Számomra eddig pozitív meglepetés Benítez,
Számomra is.Megmondom oszintèn amikor megtudtam hogy o lesz itt a mester,elèggè pofánvágott a hir,amikor leikszeltunk a bányászokkal,fogtam a fejem,de azota noproblemo...
Persze egy igazán èles meccsen jon ki az hogy mit is èr valojában.
Amit meg nem èrtek,az Jesè...mit szolt be neki hogy elfelejtette,nemtom :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2015. szeptember 16., szerda 11:59-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 16., szerda 11:54

Reaper's Scythe írta:Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem.
Szerintem nagyon sima volt. Kicsit sem éreztem azt, hogy ez akár x is lehet. Végig kontroll alatt volt tartva a meccs félgőzzel is. Az első 1/4 órában volt pár veszélyesebb szitu, meg 1-2 beadás ami veszélyesebb volt. De félgőzzel lehoztuk egy nem NB1 szintű csapat ellen 4-0-ra a meccset, sokszor látványos játékkal, úgy, hogy 1 kaput találó lövésük volt, az is csak megpattanó. Mi kell, ha ez nem elég?
morientes írta:Nem èrtem,most kamu tizi ide,potyagol oda,kiállitás amoda,ezt a meccset hozta volna a csapat,Nègy gol,de simán lehetett volna hèt is,mindezt fèlgozzel.Mert nem kell minden meccsen kiokádni a beluket,akkor ugy járunk mint tavaly.Elfogyunk tavaszra.A tèrfèl átengedèse is tudatos volt,ez tipikus Rafa,meccs kozben igy rá lehet pihenni,ha meg az ellenfèl kinyit,akkor mehet a kontra.Jo volt ez igy,nem kell mindig brillirozni,szombaton meccs.
Abszolút egyet értek. Csak egy meccs volt a sok közül, amit lötyögve lehoztunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 16., szerda 11:51

morientes írta:hát nemtom,igaz egy fecske nem csinál nyarat,pláne ha bekk.
Meg főleg ha 33 éves... Régebben nem volt Ő rossz játékos, még most is felér a támadásokhoz, hátul meg határozott.

Amúgy valóban erősen közepes csapat benyomását keltették, másodvonalas brazilokkal ennyire telik, de azért nem kutyaütők.

Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem. Rúgtunk egy potyát meg egy kamu 11-est és így lett 2-0, ráadásul a kiállítás után sem lehetett azt mondani, hogy hú de kontrolláljuk a meccset. Igaz, nekünk voltak helyzeteink, de sokszor idegesített, hogy nem támadunk le, nem akarunk labdát szerezni és hagytuk az ukránokat gurigázni a saját térfelünkön

Szerintem meg pont annyi volt kiadva, amennyi kellett. A potya előtt is vezetnünk kellett volna már, a tizi meg semmin nem változtatott. Félgőzzel is reális volt a 4 közte.

Főleg amikor a verőlegény kiállíttatta magát. A srácnak nem volt szabályos megmozdulása kb. a meccsen, tuti edzői utasítás volt, hogy a védelem előtt takarítson, rajta nem mehet át senki...

A területet is tudatosan adtuk át, ott már nekünk tökéletes volt a játék képe. Kimondottan tetszik, hogy amikor kell, akkor tartjuk a labdát, de nem tiki-tökömmel, hanem úgy, hogy előre felé is haladjunk. Több a felpasszolt labda, amire tovább is indul akár Kroos, akár Modric, akár Kovacic, mert a többiek fedezik (ehhez jönnek a felmozgó szélső védők, akikkel könnyebben alakítunk ki létszámfölényes helyzeteket). Tetszik ez a hármas, mindegyiknek átlagon felüli a játékintelligenciája, ami szabadságot biztosít mindannyiuk számára a pályán úgy, hogy nem borul fel az egyensúly sem. Persze ehhez kell, hogy labdavesztésnél a támadóbb szellemű középpályásoknak se legyen büdös visszazárni, de ezt Isco, James és mostanság Bale is megteszi.

Számomra eddig pozitív meglepetés Benítez, nem csak a rotáció miatt, ami szintén nagyon fontos. Ráadásul amikor a padon ott van Pepe, Danilo, Casemiro, James vagy Isco, Kovacic, Jesé... Nagyon minőségi a keret, nem is vékony a pad már, ha kicsit szerencsésebbek leszünk sérülések terén, mint tavaly, és sikerül frissen tartani a gálakezdőt, akkor mindenhol komoly esélyünk van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:34

csabi87 írta:De nem egy állandóan tök utolsó csapat aki a csoportból sem jut tovább.
Minden évebn szinte mindig ott vannak a 16 között.
Jó a legnagyobbaknak nem ellenfél,de nem is egy kutyaütő brigád.
Otthon szenvedosek ok,de fokent a fagy meg a zimanko miatt,meg hogy át kellvutazni europát,de nem jo csapat.A román edzo aki èr ott valamit. :D Az a Crena vagy szrina vagy kicsoda,sokan áradoztak rola...hát nemtom,igaz egy fecske nem csinál nyarat,pláne ha bekk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 16., szerda 11:30

De nem egy állandóan tök utolsó csapat aki a csoportból sem jut tovább.
Minden évebn szinte mindig ott vannak a 16 között.
Jó a legnagyobbaknak nem ellenfél,de nem is egy kutyaütő brigád.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:29

Szvsz maximum egy Porto szinten vannak.
Dehogy vannak :D Leverkusen,gladbach...talán :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 16., szerda 11:27

csabi87 írta:Azért nem kell lehúzni a csapatot szerintem.
Biztos hogy nem pörögtek 100%-on.Érezték ők,hogy mennyit kell kiadni ott bennt a pályán.
A Shaktar meg nem kutyaütő csapat ezt szerintem lehetett már tudni előre.
Az idegenbeli meccs az rázós lesz ebben biztos vagyok.De rázós lesz a PSG-nek is afelől ne legyen kétségünk.
A Bilbao ellen már megmutatkozik majd,hogy hogy áll a csapat.
Ezt a Shaktart küldte haza tavaly a Bayern a 8ad döntőből 7-0al, szerintem hagyjuk, hogy erősek vagy sem. :D Szvsz maximum egy Porto szinten vannak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 16., szerda 11:22

Azért nem kell lehúzni a csapatot szerintem.
Biztos hogy nem pörögtek 100%-on.Érezték ők,hogy mennyit kell kiadni ott bennt a pályán.
A Shaktar meg nem kutyaütő csapat ezt szerintem lehetett már tudni előre.
Az idegenbeli meccs az rázós lesz ebben biztos vagyok.De rázós lesz a PSG-nek is afelől ne legyen kétségünk.
A Bilbao ellen már megmutatkozik majd,hogy hogy áll a csapat.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:20

Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem. Rúgtunk egy potyát meg egy kamu 11-est és így lett 2-0, ráadásul a kiállítás után sem lehetett azt mondani, hogy hú de kontrolláljuk a meccset. Igaz, nekünk voltak helyzeteink, de sokszor idegesített, hogy nem támadunk le, nem akarunk labdát szerezni és hagytuk az ukránokat gurigázni a saját térfelünkön
Nem èrtem,most kamu tizi ide,potyagol oda,kiállitás amoda,ezt a meccset hozta volna a csapat,Nègy gol,de simán lehetett volna hèt is,mindezt fèlgozzel.Mert nem kell minden meccsen kiokádni a beluket,akkor ugy járunk mint tavaly.Elfogyunk tavaszra.A tèrfèl átengedèse is tudatos volt,ez tipikus Rafa,meccs kozben igy rá lehet pihenni,ha meg az ellenfèl kinyit,akkor mehet a kontra.Jo volt ez igy,nem kell mindig brillirozni,szombaton meccs.
A sèrulèsek...nem jottek jol,de nem tartom vèszesnek,Ramos Varane rendben lesz,Carvajal remekul helyettesiti Danilot,(nálam mondjuk mindig is a spanyol volt a favorit),Hamesz helyett ott van Isco vagy Kovacic,Bale helyèn meg Jesè,ha egyszer Rafa beteszi mèg az idèn :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 16., szerda 10:21

Az eredménytől függetlenül ez nagyon gyenge produkció volt szerintem. Rúgtunk egy potyát meg egy kamu 11-est és így lett 2-0, ráadásul a kiállítás után sem lehetett azt mondani, hogy hú de kontrolláljuk a meccset. Igaz, nekünk voltak helyzeteink, de sokszor idegesített, hogy nem támadunk le, nem akarunk labdát szerezni és hagytuk az ukránokat gurigázni a saját térfelünkön is.

A sérülésekért kár, remélem egyik sem komoly, mert nagyon nem hiányozna egy sérüléshullám már az elején. Mondjuk később sem hiányzik :D
Két embert tudok kiemelni pozitívan, mégpedig a két horvátot. Mindketten nagyon sokat melóztak, szereltek, jól játszották meg a labdát és Kovacic-nak több jó megindulása is volt. Ez meccsről meccsre csak jobb lesz.

Azért igazán megnéznék élesben egy 4-3-3at Kovacic-Modric-Kroos középpályával, előttük James-Benzema-Ronaldo. De erre nem sok esélyt látok, lévén, hogy leginkább 4-2-3-1et játszunk, bár ott is megoldható lenne ez, Kovacic egy sorral feljebb is megoldaná.

Vissza: