Eden Hazard

Archívum
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 25., kedd 19:10

Ez biztos nem mostani, ennyire nincs rendben a comb, meg a vádli.. :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 25., kedd 19:00

sztem ez nem mostani. eleve nincsen ilyen bratyizás, a gyereken chelsea felső van és a háttérben is chelsea tábla van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 25., kedd 18:41

Kerlon írta:
flori írta: A mai képek alapján Eden mesternek nem kell félnie Groetzka szintű átalakulástól. :lol:
milyen képek?
https://twitter.com/MadridCFyB/status/1 ... 44578?s=19

Már ha mostani kép ez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 25., kedd 18:27

flori írta: A mai képek alapján Eden mesternek nem kell félnie Groetzka szintű átalakulástól. :lol:
milyen képek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. augusztus 25., kedd 16:56

Lehet levezetni jott ide :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 25., kedd 16:00

A mai képek alapján Eden mesternek nem kell félnie Groetzka szintű átalakulástól. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 10., hétfő 15:24

ex-Atletico-Chelsea Filipe Luis: "Eden played Mario Kart in the dressing room, the fitness coach would say '10 minutes and we're going out to warm-up' and he wouldn't be dressed and would keep playing. He'd say, 'Don't worry, you give me the ball and there won't be a problem'."
vérprofi. :mrgreen:
valaki adja már neki vissza a mario kartot...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 10., hétfő 8:15

Nem hinném, hogy bárki is utálja itt.

A kritika erős, erősen is van megfogalmazva, de szerintem utálat nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 10., hétfő 7:51

kiserik írta: Akkor ne legyél gyökér. James is jobb szélsőt játszott, annak vettük meg aztán semmi köze ahhoz a poszthoz. Isco bal szélsőként indult, mai napig játszik a poszton, de ő is inkább 10es. Hazard is folyamatosan mászik középre, mert ott jön ki a játéka, az esze, pont úgy, mint ahogy Isco, csak így rendre feladjuk az adott szélt, ami a védekező csapatot segíti.
Nem azt mondtam, hogy vonalszélső, de attól még szélső és nem 10-es.
kiserik írta: Nem tudom, hogy mennyien utálják, nem is tudom, hogy miért lehetne, kellene utálni. Azt tudom, hogy baromira tett azért, hogy kritizálni lehessen. Ő is és a vezetőség is. Idén a totál nyomoréknak, IQ2-nek, nem focistának, világi balfasz hülyegyereknek elkönyvelt Vinivel osztozott a játékperceken közel azonos arányban és nagyon csúnyán alul maradt. A legnagyobb baj viszont az, hogy ha a pályán van se látszik az a nagy akarás. Vini pl olyan amilyen, de felszántja a pályát előre hátra, ha lehetőséget kap. Hazard nem. Ő gyakran sétál, mint a csapat sztárja, akinek nem feladata a munka. A pályán kívüli munkáját nem ismerem, de a nyári után nem jöttek olyan hírek, hogy ő edz a legtöbbet, legjobban, legtovább...
Lehet kritizálni. De itt már úgy írtok róla, mintha valami 28. senki lenne. Mert elvisz az utálat, igen. Lerí az írásotokról, hogy ne bírjátok. És igen, nagyon kevés amit mutatott, nem is kellett volna elhízzon. De mikor kezdte volna elkapni a fonalat, akkor azért látszott, hogy bőven adni dog a csapatnak. Peches szezonja volt, ezért nem értem ezt a sok szidást, ezért voltam gyökér...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. augusztus 9., vasárnap 21:11

Kritizalni leginkabb a tulsuly tema miatt lehet, az szerintem is eros volt.

Viszont ennyi nyuglodes utan a labaval en nem tudom a teljesitmenye miatt elovenni. Gyenge volt, nincs mit szepiteni ezen, de erzodott rajta, hogy fejben szetkapta a serules, feltette a labat, valoszinuleg nem is volt 100%-os.
Raadasul - a Chelseat nem lenezve - mas kavehaz egy Real Madrid, mint szinte barmelyik masik klub. Ahova raadasul egyertelmuen a legnagyobb sztarnak hoztak, lehet, hogy a nyomas is megtorte kicsit.

Az x megvan benne, de mas komoly spilerekre is nagy volt mar a Realban a kabat, remeljuk O jovore kikoszoruli a csorbat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 9., vasárnap 20:54

dzsi91 írta:
kiserik írta:

Mondj még egy világklasszist, aki ilyen botrányos első évet produkált, miután leigazolta valaki nagy pénzért.
Grízman dembele coutinho káká. De milyen botrányosat basszátok meg :lol: alig játszott :lol: mégha folyamatosan bevethető lett volna oké de így... :roll: vicc az egész topic, de én kiszállok lehet hisztizni meg szidni szezonkezdésig.Addig meg nézegessétek a vinicus Bestofokat youtubeon.
Griezman: 15 gól, 4 gólpassz, 3500 perc
Dembele ( világklasszis :lol: jó hogy nem Faubert :lol: ): 4 gól, 9 gólpassz, 1200 perc
Coutinho: 10 gól, 6 gólpassz, 1500 perc
Kaka: 9 gól, 12 gólpassz, 2500 perc

Ezek neked egyenértékűek a:
Hazard: 1 gól, 7 gólpassz, 1500 perc teljesítménnyel. Én is remélem hogy jövőre nem ezt az értékelhetetlen produktumot fogja nyújtani, de az idei miatt nyugodtan lehet kritizálni, sérülések ide vagy oda.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 9., vasárnap 20:39

kiserik írta:
dzsi91 írta:

Ja meg az is benne van,hogy hozza a Chelseas formát azt akkor balondor meg minden. Ilyen ez ha valaki világklasszisokat igazol nagy pénzért. Nyilván ez kicsit új még nektek hiszen a Real Madrid mindig is brazil utcagyerekeket nevelt ki.
Mondj még egy világklasszist, aki ilyen botrányos első évet produkált, miután leigazolta valaki nagy pénzért.
Grízman dembele coutinho káká. De milyen botrányosat basszátok meg :lol: alig játszott :lol: mégha folyamatosan bevethető lett volna oké de így... :roll: vicc az egész topic, de én kiszállok lehet hisztizni meg szidni szezonkezdésig.Addig meg nézegessétek a vinicus Bestofokat youtubeon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 9., vasárnap 20:33

dzsi91 írta:
Galacticos írta:
Oriasi eredmeny ha kakanal jobb lesz majd jovore. :lol: Mindenki ezt varta tole. :-(

Es a szomoru h nyilvan ez se biztos.

U.i. rodrygo v vini lehet nem lesz itt 2 ev mulva mert bennuk meg lesz piaci ertek. De ha hazard besul rajtunk marad mint bale. Ugyhogy ez amit felhozol inkabn ellene szol. Ahogy eddig minden.
Ja meg az is benne van,hogy hozza a Chelseas formát azt akkor balondor meg minden. Ilyen ez ha valaki világklasszisokat igazol nagy pénzért. Nyilván ez kicsit új még nektek hiszen a Real Madrid mindig is brazil utcagyerekeket nevelt ki.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 9., vasárnap 20:22

dzsi91 írta: Nyilván ez kicsit új még nektek hiszen a Real Madrid mindig is brazil utcagyerekeket nevelt ki.
De konyorgom meg azt a szintet se uti meg mint rodrygo vagy vinicius.

Az meg hogy tulsullyal erkezik almai klubjaba, az is mutatja hogy meg a brazil tinik is komolyabban veszik mint o.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 9., vasárnap 20:16

Az a kabaré, hogy ott van a léc ahol mondod is, a brazil pávagyerekeknél, meg a full közepes spanyoloknál, és ezt sem sikerült megugrania egy elvileg top10 játékosnak. A sérülésekkel meg lehet takarózni, de dagadtan érkezett, arra mi a kifogás? Lehet Bale-ezni, de ahogy R24-is mondta, 5 hónap golf meg lelátó után is ki van pattintva, nem csokit zabál.
Nem illik.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 9., vasárnap 20:12

Galacticos írta:
dzsi91 írta: Bezárnám a topicot szezonkezdésig mert már tökértelmetlen az egész. :mrgreen:

De kabaré,hogy itt rodrygoval meg viniciusszal jöttök. Adott egy world class player akinek egy sérülésekkel telitűzdelt szar szezonja volt meg két taknyos gyerek akik 2-3 év múlva itt se lesznek, nyomatva voltak,játékban voltak egész szezonban aztán statisztikázunk ,hogy viniciusz dzsuniornak több gólja van :roll:

Hamár hasonlítgatunk Bale-hez káká-hoz érdemes mérni.az úgy az ő szintje. Valszeg ott jelenleg az utolsó helyen van de szerintem kákát előzi kövi szezonban. Addig meg lehet őt anyázni meg dagadtozni.
Oriasi eredmeny ha kakanal jobb lesz majd jovore. :lol: Mindenki ezt varta tole. :-(

U.i. rodrygo v vini lehet nem lesz itt 2 ev mulva mert bennuk meg lesz piaci ertek. De ha hazard besul rajtunk marad mint bale. Ugyhogy ez amit felhozol inkabn ellene szol. Ahogy eddig minden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 9., vasárnap 17:42

dzsi91 írta: Bezárnám a topicot szezonkezdésig mert már tökértelmetlen az egész. :mrgreen:

De kabaré,hogy itt rodrygoval meg viniciusszal jöttök. Adott egy world class player akinek egy sérülésekkel telitűzdelt szar szezonja volt meg két taknyos gyerek akik 2-3 év múlva itt se lesznek, nyomatva voltak,játékban voltak egész szezonban aztán statisztikázunk ,hogy viniciusz dzsuniornak több gólja van :roll:

Hamár hasonlítgatunk Bale-hez káká-hoz érdemes mérni.az úgy az ő szintje. Valszeg ott jelenleg az utolsó helyen van de szerintem kákát előzi kövi szezonban. Addig meg lehet őt anyázni meg dagadtozni.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 9., vasárnap 15:28

Bezárnám a topicot szezonkezdésig mert már tökértelmetlen az egész. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 9., vasárnap 12:22

M1Ö írta:
kiserik írta: Egyébként a Hazard ügyhöz: ismét sikerült olyan játékost venni, akinek nincs nálunk posztja. Hazard szélsőnek nem való. Inkább 10esbe csatár mögé.
Na itt kezdődnrk a bajok. Kritizálunk ész nélkül, azt' azt se tudjuk, hogy milyen poszton játszik a srác. Világ életében amolyan szabadon mozgó bal szélső volt, talán még a Lille-ben játszott néha középen. De a klasszis játékát balról hozza, középen megeszik.

Amúgy meg nem akarok gyökér lenni, de amit az előző 3 oldalon lenyomtatok, az gáz. Ő van bűnbaknak kikáltva, már szinte semmibe nézitek, abszolút nem tudjátok objektívan megítélni, 10ből 8 fórumozó már az elejétől utálja.
Akkor ne legyél gyökér. James is jobb szélsőt játszott, annak vettük meg aztán semmi köze ahhoz a poszthoz. Isco bal szélsőként indult, mai napig játszik a poszton, de ő is inkább 10es. Hazard is folyamatosan mászik középre, mert ott jön ki a játéka, az esze, pont úgy, mint ahogy Isco, csak így rendre feladjuk az adott szélt, ami a védekező csapatot segíti.

Nem tudom, hogy mennyien utálják, nem is tudom, hogy miért lehetne, kellene utálni. Azt tudom, hogy baromira tett azért, hogy kritizálni lehessen. Ő is és a vezetőség is. Idén a totál nyomoréknak, IQ2-nek, nem focistának, világi balfasz hülyegyereknek elkönyvelt Vinivel osztozott a játékperceken közel azonos arányban és nagyon csúnyán alul maradt. A legnagyobb baj viszont az, hogy ha a pályán van se látszik az a nagy akarás. Vini pl olyan amilyen, de felszántja a pályát előre hátra, ha lehetőséget kap. Hazard nem. Ő gyakran sétál, mint a csapat sztárja, akinek nem feladata a munka. A pályán kívüli munkáját nem ismerem, de a nyári után nem jöttek olyan hírek, hogy ő edz a legtöbbet, legjobban, legtovább...

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. augusztus 9., vasárnap 12:19

Azt mondtak az orvosok, rendben van. Hazard azt mondta, rendben van. Persze, hogy betette a kezdobe, inkabb a tapasztaltabb kezdjen, aki raadasul hozzaszokott az angolok stilusahoz. Az mas kerdes, hogy se a vedelem se a kp nem volt eleg stabil. Es az is mas kerdes, hogy miert nem hozta be Vinit, de valoszinu ugy volt vele, hatha villan egyet a belga. Nem jott be, igy alakult, Hazard szezonja mar korabban kuka lett, hab lett volna a tortan ha valamit osszehoz a City ellen. Majd szeptembertol lehet ismet bizonyitani.

Engem az baszott fel csak, hogy a vedelem, amiben a legjobban biztunk, csodott mondott, sot, olyan ember hibazott ketszer hatalmasat, akitol a legkevesbe vartuk. Fajdalmas volt az a ket gol, egyaltalan nem kellett izgulnia a Citynek. Talan 1-1-nel amikor Benzemanak es Modricnak voltak helyzetei, ott biztos beszart Pep is, nem csoda, hogy ugy orult Jesus ajandek goljanak mint majom a farkanak...Btw megerdemelten ment tovabb a City, az elso meccsen basztuk el. Ha ott nem kapunk a vegen golt, es legalabb egy 1-1-et elertunk volna, sokkal tobb eselyunk lett volna, de az idegenben elert 2-1-es gyozelmevel a City nagyon jo helyzetbe kerult, es a legfontosabb jatekosunk nelkul kellett volna forditani. Optimista voltam, hogy ha van csapat, aki meg tud forditani a City ellen egy meccset, az ZZ es a Real Madrid, de sajnos kurva szar napot fogtak ki a sracok. Courtois fogott 2-3 hatalmas ziccert, Benzema megerdemli a dicseretet, meg Rodrygo talan, aki osszehozta azt a tamadast es kepes volt megverni 1-1-ben az emberet, es kb ennyi. Casemiro botrany volt, Kroos es Modric halovany, utobbi lehajtotta a fejet es turta becsuletbol de keves volt, Mendy es Carvajal nem tettek hozza semmit. Hazardot mar reszleteztuk, Varane pedig... elete legrosszabb meccset jatszotta. Van ilyen, fel a fejjel. Igazolni kell par uj arcot, es a koloncokat kitenni vegre a csapatbol. Biztos vagyok benne, hogy megszabadulunk Baletol is es Jamestol, nem fogunk meg egy evet veluk szopni.
:goat:

Vissza: