Valóban, a labdaszerzés néhol és olykor nehézkesnek tűnt (e tekintetben volt, hogy felrémlett a Mou-féle Madrid és az ahogy bizonyos esetekben "csak kergetj(t)ük a labdát"). Hogy aztán ebben mennyi tudatosság van, illetve mennyire szüli a dolgot a keret és az új felállás, rendszer sajátossága majd idővel és a komolyabb meccseken kiderül?Nekem néha az volt az érzésem hogy védekezésben egyáltalán nem találkozunk emberrel.
Csak terület levédéssel próbálkozunk.
Értékeld a legutóbbi meccset
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
60.percig láttam kb,de addig szerintem ez egy kabaré meccs volt..
-Bale lesérül.
-10emberrel gól lövünk,de milyet?!
-Varane lesérül félidőbe
-kiállítanak onnan egy gyereket
-tizi
-tizi.
(FM16???)
Normális gólt nem lőttünk,és szerintem tegyük azt hozzá hogy nagyon szépen passzolgattak.
Jók voltunk,de ez a meccs nekem kicsit csalóka..
Ha a Barca így nyer akkor mindenki magyarázna.
Kíváncsi leszek egy tényleg melós csapat ellen (Sevilla,Valencia,Bilbao stb.) mire fog menni ez a kp.
Nekem néha az volt az érzésem hogy védekezésben egyáltalán nem találkozunk emberrel.
De 4:0,az meg tökéletes eredmény...
-Bale lesérül.
-10emberrel gól lövünk,de milyet?!
-Varane lesérül félidőbe
-kiállítanak onnan egy gyereket
-tizi
-tizi.
(FM16???)
Normális gólt nem lőttünk,és szerintem tegyük azt hozzá hogy nagyon szépen passzolgattak.
Jók voltunk,de ez a meccs nekem kicsit csalóka..
Ha a Barca így nyer akkor mindenki magyarázna.
Kíváncsi leszek egy tényleg melós csapat ellen (Sevilla,Valencia,Bilbao stb.) mire fog menni ez a kp.
Nekem néha az volt az érzésem hogy védekezésben egyáltalán nem találkozunk emberrel.
De 4:0,az meg tökéletes eredmény...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Jó csapat ez az ukrán, de előjött náluk pár egyéni hiba, ami keményen megbosszulta magát. Kicsit sokat szabálytalankodtak, és volt pár csúnya belépőjük, de nem éreztem, hogy az volt a céljuk, hogy szétrúgjanak minket. Egyszerűen hatalmas volt a sebességkülönbség a játékosok között, és így könnyen becsúszott egy-egy elkésett szerelés.
Az utóbbi három meccs alapján egész jó kis játékot fogunk játszani idén, és tetszik, hogy próbáljuk beosztani az erőtartalékokat. Vannak periódusok amiket megnyomunk, aztán pihenünk. Ma szerintem sokat spóroltak a srácok a pályán. Később kezdtünk el letámadni, nem erőltettük a dolgokat. Most már heti két meccset fogunk játszani, nem kell kihajtani magunkat.
Kovacic kezdi szokni a csapatot, most már sokkal gyorsabbnak érzem fejben, tudja, hogy mit kell játszani, alkalmazkodott a csapat játékához, nem gondolkodik annyit, csak csinálja. Jó lesz. Kár, hogy Jesé nem állhatott be, bosszantó ez a sok sérülés.
Azért nevetséges, hogy van egy olyan edzőnk, aki végre rotálna, és használná a padot pihentetésre, erre gyorsan összejön 5 sérült a kezdő 11-ből... szerencsére idén már nem csak egy kezdőnk van, hanem 15-16 olyan játékos, akikhez bátran lehet nyúlni.
Az utóbbi három meccs alapján egész jó kis játékot fogunk játszani idén, és tetszik, hogy próbáljuk beosztani az erőtartalékokat. Vannak periódusok amiket megnyomunk, aztán pihenünk. Ma szerintem sokat spóroltak a srácok a pályán. Később kezdtünk el letámadni, nem erőltettük a dolgokat. Most már heti két meccset fogunk játszani, nem kell kihajtani magunkat.
Kovacic kezdi szokni a csapatot, most már sokkal gyorsabbnak érzem fejben, tudja, hogy mit kell játszani, alkalmazkodott a csapat játékához, nem gondolkodik annyit, csak csinálja. Jó lesz. Kár, hogy Jesé nem állhatott be, bosszantó ez a sok sérülés.
Azért nevetséges, hogy van egy olyan edzőnk, aki végre rotálna, és használná a padot pihentetésre, erre gyorsan összejön 5 sérült a kezdő 11-ből... szerencsére idén már nem csak egy kezdőnk van, hanem 15-16 olyan játékos, akikhez bátran lehet nyúlni.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én nem is a támadásaikra gondoltam, hanem a mindenkinek alábacunk stílusra.Steve írta: Nem értek egyet!
Akartak ők, de ennyi volt közte. Ezen nem segített volna ha nem kapjuk a kamu 11-est sem.
Nem egy erős csapat a Shakhtar.Ennyire futotta. Az egész csapat összesen kerül annyiba mint amennyit CR költ egy évben hajzselére.Igyekeztek csapatként védekezni és csapatként támadni egyikkel sem volt a Real szintjén.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De nem is gyenge. Rengeteg egyéni hibájuk volt most, de amúgy többet tudnak mint amit az eredmény mutat. Néha voltak ígéretes labdakihozatalaik, a végén egyszerűen túl sokat bénáztak. Idegenben sanszos hogy megizzadunk ellenük szerintem.Nem egy erős csapat a Shakhtar.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem értek egyet!MesQueUnClub írta:Gusztustalan volt ez a Shaktar, nagyon remélem, hogy már csoport körből kiesnek. Kova múltkor azt nyilatkozta, hogy kifogja harcolni, hogy a kezdőben legyen (vagy mi ilyesmi). Ha Benítez tényleg ez alapján fogja csinálni, hamar elfogja akkor érni.
Akartak ők, de ennyi volt közte. Ezen nem segített volna ha nem kapjuk a kamu 11-est sem.
Nem egy erős csapat a Shakhtar.Ennyire futotta. Az egész csapat összesen kerül annyiba mint amennyit CR költ egy évben hajzselére.Igyekeztek csapatként védekezni és csapatként támadni egyikkel sem volt a Real szintjén.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igazából a hozzáállással volt nekem bajom ma, nagy volt az arc az 5-0 és 6-0 után, és gondolom ezután a meccs után sem lesz kissebb.
Dekoncentráltak voltunk rengeteg helyzetben, néha hátul, támadás felépítésnél és befejezésnél is.
Granadat valószinüleg megint megszórjuk itthon, aztán viszont egy igazán nehéz meccs jön a San Mamesben, ott ha ilyen langyin állunk hozzá pontokat fogunk otthagyni.
Dekoncentráltak voltunk rengeteg helyzetben, néha hátul, támadás felépítésnél és befejezésnél is.
Granadat valószinüleg megint megszórjuk itthon, aztán viszont egy igazán nehéz meccs jön a San Mamesben, ott ha ilyen langyin állunk hozzá pontokat fogunk otthagyni.
- MesQueUnClub
BLben nem egy csoport, bajnokságban még csak 3. forduló. Úgy aggódsz mintha utolsó előtti forduló lenne és BL elődöntő.MorataMartin írta:Szép volt szép volt, de valahogy nem tudok annyira örülni ennek a győzelemnek sem. Továbbra is csak futhatunk a barca után, mert ebből a rengeteg gólból nem egyet lőni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ők már továbbjutottak a 16 közé. Nekünk még le kell játszani 5 meccset.peadani írta:Mi köze a barcanak ehhez a győzelemhez?MorataMartin írta:Szép volt szép volt, de valahogy nem tudok annyira örülni ennek a győzelemnek sem. Továbbra is csak futhatunk a barca után, mert ebből a rengeteg gólból nem egyet lőni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Úgy csinálod, mintha olyan egyszerű lenne 100%os szezont hozni.MorataMartin írta:Szép volt szép volt, de valahogy nem tudok annyira örülni ennek a győzelemnek sem. Továbbra is csak futhatunk a barca után, mert ebből a rengeteg gólból nem egyet lőni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi köze a barcanak ehhez a győzelemhez?MorataMartin írta:Szép volt szép volt, de valahogy nem tudok annyira örülni ennek a győzelemnek sem. Továbbra is csak futhatunk a barca után, mert ebből a rengeteg gólból nem egyet lőni.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szép volt szép volt, de valahogy nem tudok annyira örülni ennek a győzelemnek sem. Továbbra is csak futhatunk a barca után, mert ebből a rengeteg gólból nem egyet lőni.
- MesQueUnClub
Gusztustalan volt ez a Shaktar, nagyon remélem, hogy már csoport körből kiesnek. Kova múltkor azt nyilatkozta, hogy kifogja harcolni, hogy a kezdőben legyen (vagy mi ilyesmi). Ha Benítez tényleg ez alapján fogja csinálni, hamar elfogja akkor érni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
EnnyiR.M.C.F írta:Úgy igen....megvan a lassúság,megvan a szűk terület amit bejátszik..minden összevág.Arra gondoltam hogy az is jott ment mint a vasalo,valamint hasonlo a mentalitás.
De oke RMCF akkor,ès maradjunk a cheseanèl,olyan kicsit mint Matic
Igy már rendben?
De legalább nem Khedira.Engem már ez is feldob
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Úgy igen....megvan a lassúság,megvan a szűk terület amit bejátszik..minden összevág.Arra gondoltam hogy az is jott ment mint a vasalo,valamint hasonlo a mentalitás.
Igy már rendben?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
A stilusra irtam,nem arra hogy a brazil olyan jo mint a szerb...mind ketto azt játsza,csak Matic kicsit jobban.Habár idèn...mèg az sem biztos.Eddig legalább is nagyon nemMesQueUnClub írta:Matic egy olyan szűrő aki ha nálatok játszana Modric és Kroosnak annyival kevesebb dolga lenne védekezésben, hogy az felbecsülhetetlen lenne.morientes írta:olyan kicsit mint Matic
Igy már rendben?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
Matic egy olyan szűrő aki ha nálatok játszana Modric és Kroosnak annyival kevesebb dolga lenne védekezésben, hogy az felbecsülhetetlen lenne.morientes írta:olyan kicsit mint Matic
Igy már rendben?
- morientes
Arra gondoltam hogy az is jott ment mint a vasalo,valamint hasonlo a mentalitás.R.M.C.F írta:amolyan Ramires feeling,csak a másik brazil tobbet èr fel a támadásokhoz,nyilván mert nem is játszik olyan mèlyen,meg annyira benn kozèpen.
vagyis minden szegmensben más ramires.... de egyébként előre játékban ramires nagyon aktiv volt,mint csapat és mint egyéni szinten is.
Igy már rendben?
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
amolyan Ramires feeling,csak a másik brazil tobbet èr fel a támadásokhoz,nyilván mert nem is játszik olyan mèlyen,meg annyira benn kozèpen.
vagyis minden szegmensben más ramires.... de egyébként előre játékban ramires nagyon aktiv volt,mint csapat és mint egyéni szinten is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Èn pont egy ilyen tipusu játèkost hiányoltam,aki leutkozik,megtartja a labdát,megakesztja az ellenfèl támadását,amolyan Ramires feeling,csak a másik brazil tobbet èr fel a támadásokhoz,nyilván mert nem is játszik olyan mèlyen,meg annyira benn kozèpen.Casemiro. Kicsit darabos, fejben lassú, és a játékintelligenciája sem verdesi az egeket, de harcos, és nem vállalja túl magát, ami nagyon fontos az ő posztján. Az önbizalma helyreállt, ilyen meccseken használható, komolyabb meccseken azért necces lenne, pláne ha még a sok faultját is hozzávesszük. Nekem ő lóg ki a csapatból leginkább, de tegnap jó döntés volt a játéka.
Persze nem kezdo szint Kázmèr,de mondjuk egy èlesebb meccsen is,ha vezetunk,simán be lehet cserèlni hogy vèdekezèsben stabilabb legyen a kp.
Látszik hogy kegyetlen jo eroben van,semmi sulyfelesleg,nem volt rossz elgondolás visszahozni.
Ezzel nem mindenben èrtek egyet.Pontosan az a fajta játèkos,ami a modern szèlsovèdo ismèrve,aki nem csak vèdekezik hanem nagyban segiti a támadásokat.Danilo ezzel szemben sokkal deffenzivebb támadásban,ami egy betomorulo csapatnál hátrány.Nálam o a meccs egyik legjobbja volt.Carvajalról csak annyit, hogy rendkívül jó érzéke van ahhoz, hogy mikor, milyen ütemben kell fellépni a támadáshoz, nagyon sok pluszt tud adni a csapatnak. A védekezése kicsit gyengébb, mint Daniloé, valószínűleg ezért van a padon (Rafa a védőket védekezésre akarja használni, ami megjegyzem azért nem butaság). Kis csapatok ellen nálam ő kezdene, de egyébként egy kiváló taktikai fegyver.
Egyèbkènt Casemirora visszatèrve,èrdekes hogy nálad kilog egy kicsit,mikor azt hangoztattad anno,hogy Khedira mennyire szuksèges egy sikeres csapathoz
Ronaldo megtalálta a gollovo niket,kèrdès mennyire lesz spiller komolyabb csapatok ellen,de ėn azt hiszem,(irtam is a minap),hogy ha felszakad a gát,akkor nagyon.Mert ha egyszer egy biznisz beindul...
Balebe meg ennyi van,nem tobb.Hozta amit amugy is tud,de nálam,-agyturkász ide vagy oda-ez kevès.O a PL-be valo,ott ez a teljesitmèny naggyá tennè,de itt sosem lesz olyan szintu támado mint egy Ronaldo vagy Benzema.Messze nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA