Premier League
Re: Premier League
Kár hogy Ibra mellett ilyen 15-20 perceket fog csak kapni meccsek végén...
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Huuu de kiizzadt utolsó pillanatos győzelem lett, de Rashford egy kibaszott kiráály.
Fellaini egy komoly taktikai fegyver, helye van a MU keretében bőven, okosan használva nagy hasznára lehet Mounak, de ha folyamat nyomatva lesz, akkor -1 ember kb, de ez már Mou hibája lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:Na meg Case legalabb magas szinten teszi a labdaszerzest, de Fellaini? Annyira lassu a kp vele...lestat írta:
Akkor inkább Khedirahoz hasonlítsuk. Mou azt itt is szerette. Így már értem miért tartotta meg.
Casemiro nálam.labdával ügyesebb. Főleg a keresztlabdái nagyon jók.
Fel kell tolni előrébb,fejjátéka a legszűkebb elit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na meg Case legalabb magas szinten teszi a labdaszerzest, de Fellaini? Annyira lassu a kp vele...lestat írta:
Akkor inkább Khedirahoz hasonlítsuk. Mou azt itt is szerette. Így már értem miért tartotta meg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen, ot Khedirahoz lehet leginkabb hasonlitani, bar szerintem nala jobb jatekos.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor inkább Khedirahoz hasonlítsuk. Mou azt itt is szerette. Így már értem miért tartotta meg.Veidt írta:Fellaini egy taktikai szempontbol nagyon ertekes jatekos. O egy btb, de olyan sokat nyom a latba, hogy igy vkp nelkul fel tud allni a MU, hiszen Fellaini vedekezesben es tamadasban is kepet hozza tenni, sokat fut, sokat melozik, a palya szinte minden teruleten feltunik. Technikailag es kreativitasban valoban eleg messze van egy komoly jatekos szintjetol, de csak ezek alapjan Casemiro sem ferne be a Madridba peldaul. Az sem veletlenul hogy Van Gaal meg kozepcsatarkent (!) is kiprobalta. Az ilyen jatekosokat nagyon kedvelik az edzok is, mert hiba nelkul tudjak megvalositani az elkepzeleseiket es ertik a jatekot, ertik ami a palyan tortenik. O raadasul nagyon magas, ami hatalmas plusz vedekezesben es tamadasban is. Ugyanilyen jatekos Nainggolan es Vidal is, bar ok mindketten magasabb szinten jatsszak ezt a szerepkort. Es mindezt ugy irom, hogy ruhellem Fellainit es sokszor egy ostoba veroemberkent jatszik, de ezeket a kepessegeit nem lehet elvitatni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Veidt
Fellaini egy taktikai szempontbol nagyon ertekes jatekos. O egy btb, de olyan sokat nyom a latba, hogy igy vkp nelkul fel tud allni a MU, hiszen Fellaini vedekezesben es tamadasban is kepet hozza tenni, sokat fut, sokat melozik, a palya szinte minden teruleten feltunik. Technikailag es kreativitasban valoban eleg messze van egy komoly jatekos szintjetol, de csak ezek alapjan Casemiro sem ferne be a Madridba peldaul. Az sem veletlenul hogy Van Gaal meg kozepcsatarkent (!) is kiprobalta. Az ilyen jatekosokat nagyon kedvelik az edzok is, mert hiba nelkul tudjak megvalositani az elkepzeleseiket es ertik a jatekot, ertik ami a palyan tortenik. O raadasul nagyon magas, ami hatalmas plusz vedekezesben es tamadasban is. Ugyanilyen jatekos Nainggolan es Vidal is, bar ok mindketten magasabb szinten jatsszak ezt a szerepkort. Es mindezt ugy irom, hogy ruhellem Fellainit es sokszor egy ostoba veroemberkent jatszik, de ezeket a kepessegeit nem lehet elvitatni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- numberone1
Hat ha Mou azert tartja a palyan, h majd pontrugasoknal +1 jol fejelo ember, mondjuk Herreraval szemben akkor ...mas indokot nem tudok elkepzelni. Mert doglassu, nem kreativ, nem egy passzolos ember.Veidt írta:Annyit mondok, Fellaini a gyengébb meccsei ellenére nem véletlenül alapember már a harmadik MU-edzőnél.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- lestat
Nem véletlenül? Most vagy arra célzol hogy valamelyik MU tulajdonosról van "videoja" vagy arra hogy egy MUba ő jobb játèkosnak számít?Veidt írta:Annyit mondok, Fellaini a gyengébb meccsei ellenére nem véletlenül alapember már a harmadik MU-edzőnél.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Veidt
Annyit mondok, Fellaini a gyengébb meccsei ellenére nem véletlenül alapember már a harmadik MU-edzőnél.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- lestat
És még ívelni sem tudnak.numberone1 írta:Gondban lesz a MU ha Ibra kiesik. Mindent ra ivelgetnek...a nagy taktukis Special One
Nagy semmi amit játszanak.
Martialt észre sem lehet venni. Pogba meg szerintem túl mélyen van.Fellainit pályára sem engedném.Egyedül Mata az aki tud hozzá tenni bármi kreativitást. Rooneynak nemtudom mi a szerepe de szerintem ő maga sem.
Jöhetnek azzal hogy még csiszolódnak de na...június óta ezt a játékot tervezgeti Mou?
Egyedül a védelem van rendben. Jó újra a pályán látni a Shaw gyereket.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- numberone1
Gondban lesz a MU ha Ibra kiesik. Mindent ra ivelgetnek...a nagy taktukis Special One
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a Firminho rettentően lusta játékos, elég jó érzéke van a labdához, de ebből a PL-ben nem lehet megélni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egész tetszetős kis meccset játszik az Arsenal. Mondjuk partner hozzá ez a Watford is. Sanchez elég flegma, eddig mom, nagyot megy. Özil meg a fejesgólján kívül nem sokat csinál. Xhaka is úgy néz ki, hogy be fog válni. Jó lesz ez, csak végre valahár bírják már ki azt a kumma tavaszt.
Hazard meg kezd ráérezni a távoli lövésekre. Azért látszik, hogy tavaly sérülten játszott. Az idei szezinban már több gólja van, mint tavaly.
Hazard meg kezd ráérezni a távoli lövésekre. Azért látszik, hogy tavaly sérülten játszott. Az idei szezinban már több gólja van, mint tavaly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2016. augusztus 27., szombat 16:53-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Poolnak szerintem nem 3 védős felállás kéne, hanem szimplán egy normális balhátvéd.. Joe Gomez hamarosan visszatér elvileg a sérülésből, tavaly ő baromi jól kezdett, kérdés hogy fog játszani ennyi kihagyás után, de én őt nyomatnám rögtön. Túloldalt Clyne meg szerintem PL szinten egy elég jó jobbhátvéd, őt felesleges lenne kitenni, főleg hogy a kh-ek se túl acélosak, 3 együtt belőlük - meg Angliában nem túl nyerő a 3 védős rendszer szerintem.
Mondjuk Kloppot se értem igazából, nem tudom, hogy szándékosan erősített így, vagy csak ők jöttek, de nagyon gyenge nyarat produkáltak szerintem. Dahoudról, Paredesről, Tahról és hasonló játékosokról beszéltek, aztán jött Wijnaldum és Ragnar.. Nem tudom. Numberone1 jól írja a hollandnál, ott van a pályán, de hogy mit játszik azt nem tudom. Se ezt, se azt..
Én Origit kezdetném elől, mögötte a Coutinho-Firmino-Mané hármas, őket Wijnaldum váltogatná, mögöttük meg Can és Henderson lenne talán a kezdő, Grujic meg lenne az első számú beugrós, ő is elég jó volt a felkészülés alatt. De ez a mostani felállás, hogy Milner a balhátvéd, a csoda 4-es egyszerre a pályán, ezért nincs igazi támadó.. Hát nem tudom, Klopp nyilván érti mit akar ezzel, de én nem látom át, és az eredmények alapján se ez tűnik a nyerő húzásnak.
Mondjuk Kloppot se értem igazából, nem tudom, hogy szándékosan erősített így, vagy csak ők jöttek, de nagyon gyenge nyarat produkáltak szerintem. Dahoudról, Paredesről, Tahról és hasonló játékosokról beszéltek, aztán jött Wijnaldum és Ragnar.. Nem tudom. Numberone1 jól írja a hollandnál, ott van a pályán, de hogy mit játszik azt nem tudom. Se ezt, se azt..
Én Origit kezdetném elől, mögötte a Coutinho-Firmino-Mané hármas, őket Wijnaldum váltogatná, mögöttük meg Can és Henderson lenne talán a kezdő, Grujic meg lenne az első számú beugrós, ő is elég jó volt a felkészülés alatt. De ez a mostani felállás, hogy Milner a balhátvéd, a csoda 4-es egyszerre a pályán, ezért nincs igazi támadó.. Hát nem tudom, Klopp nyilván érti mit akar ezzel, de én nem látom át, és az eredmények alapján se ez tűnik a nyerő húzásnak.
- lestat
MesQueUnClub írta:Ez volt olcsó, hogy a 600 alkalmazott ehessen.lestat írta:Arsenálnál mi ez az ócska idegenbeli mez te jóèg?
Na mind1 de a 2.számu meznek általában köze kéne lennie a csapat cimeréhez szerintem.
Ez inkább 3.számu.De annak is csúnya.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez volt olcsó, hogy a 600 alkalmazott ehessen.lestat írta:Arsenálnál mi ez az ócska idegenbeli mez te jóèg?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
Arsenálnál mi ez az ócska idegenbeli mez te jóèg?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát Lallanánál meg Milnernél jobb lenne.numberone1 írta: Hat igy esetleg, de Henderson/Can egyedul Coutinhoval meg igy is sovanynak tunik.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦