Bajnokok Ligája
- flori
Re: Bajnokok Ligája
Bréking: A három hete kezdődő kálvária a tegnap esti órákban végleg befejeződött, ugyanis 22:30-tól a PSG kiscsapatnak számít az idei Bajnokok Ligájában. Felkészül: Bayern München, Manchester City.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Galacticos
Szerintem egyertelmuen a city lenne a leghuzosabb.
Utanuk meg talan a barca.
Shakhtar/roma, liverpool, mu/sevilla 3asbol kene valamelyik.
Utanuk meg talan a barca.
Shakhtar/roma, liverpool, mu/sevilla 3asbol kene valamelyik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A sorsolás után a világ nagy nyugodtan felsóhajtott, végre a p$g megállítja a Real Madridot.
Erre fel, most mindenki azért könyörög, hogy a cityt kapjuk a következő körben.
Jó látni a félelmet az ellenfelek szemében.
Tudom, hogy ZZ képes lesz a földön tartani a csapatot s nem fog senki elszállni.
Baccunk oda a sok "putamadridosnak".
Erre fel, most mindenki azért könyörög, hogy a cityt kapjuk a következő körben.
Jó látni a félelmet az ellenfelek szemében.
Tudom, hogy ZZ képes lesz a földön tartani a csapatot s nem fog senki elszállni.
Baccunk oda a sok "putamadridosnak".
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyedül a sevillától tartok,túlságosan bajnoki hangulat lenne nem biztos,hogy mindenkinek le esne a csapatból,hogy bl meccs van.Na meg a juventus,velük majd 20 év múlva jászunk még egy döntőt de addig ne is lássam őket.
Barszától és a bayerntől sokakkal ellentétben annyira nem tartok, az utóbbi években amikor oda vissza párharc vagy döntő volt ellenük mindig kifingattuk őket. És ránk sokkal veszélyesebbek az ilyen rakkolós nokedli csapatok akik annyira ügyetlenek,hogy a srácok elhiszik,hogy elég csak lötyögni és már be is kaptunk 3 gólt lásd tottenham.
Jó 8as lesz ez,remélem az angolokat összesorsolják, meg egy city barszát is megnéznék,vagy egy bayern barszát.De chelsea Realt se láttam még.Igazából mind1,minden körülmény adott a nagy meneteléshez,hála fiaink komoly bajnoki teljesítményének
Cr meg már egy ideje a saját rekordjai után megy,idén lehet megfejeli azt 16 vagy 17 gólt ami eddig a csúcs a bl-ben.
Barszától és a bayerntől sokakkal ellentétben annyira nem tartok, az utóbbi években amikor oda vissza párharc vagy döntő volt ellenük mindig kifingattuk őket. És ránk sokkal veszélyesebbek az ilyen rakkolós nokedli csapatok akik annyira ügyetlenek,hogy a srácok elhiszik,hogy elég csak lötyögni és már be is kaptunk 3 gólt lásd tottenham.
Jó 8as lesz ez,remélem az angolokat összesorsolják, meg egy city barszát is megnéznék,vagy egy bayern barszát.De chelsea Realt se láttam még.Igazából mind1,minden körülmény adott a nagy meneteléshez,hála fiaink komoly bajnoki teljesítményének
Cr meg már egy ideje a saját rekordjai után megy,idén lehet megfejeli azt 16 vagy 17 gólt ami eddig a csúcs a bl-ben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Meg.Realista24 írta:Dani Alves megvolt?
https://pbs.twimg.com/media/DXo2D1lXUAA23h6.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DXo2D1wXkAAO4S0.jpg
https://mobile.twitter.com/LaiIaRM/stat ... 72/photo/1
Hopp egy szőr
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
zseniálisakRealista24 írta:Annyi jó van, nem bírom kikapcsolni a twittert
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annyi jó van, nem bírom kikapcsolni a twittert
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az szep, ha az volt, amire gondolok.Realista24 írta:Dani Alves megvolt?
Ezt Barcelonaban tanulta?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dani Alves megvolt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig ők jelentették a reménysugarat nekik...de gondolom a PSG most már csak egy összevásárolt, lúzer, rutintalan kiscsapat úgy egy órája minden antimadridista szemében.
https://pbs.twimg.com/media/DXo7WI6WsAASiRu.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DXo7WI6WsAASiRu.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Igazabol mindenkit ki tudunk utni, kepviselunk akkora minoseget, inkabb tolunk kell felnie mindenkinek. Nyilvan, itt mindenki a konnyebb utat valasztana, hiszen nagyon szeretnenk a 13. bl serleget, abszolut dominalva Europat. Szoval ha megoldhato, konnyebb ellenfelek ellen lenne kenyelmesebb meccselni. A Barca az Barca, Messi miatt eletveszelyesek, nem esne jol a lelkemnek, ha tovabbmennenek ellenunk, de ez forditva is igaz lehet. A City oriasi formaban van, erosek, stabilak, kiegyensulyozottak. Veszelyesek.
A Juve tovabbmegy velemenyem szerint, ok is szamitasba johetnek, nem szeretem az olaszokat. A Munchen meg... nem lettek erosebbek, sot, gyengultek, es tovabbra is lotyognek a bajnoksagban. A MU verheto, de bunkerezne a portugal zsenibá.
Sahtar/Roma, Liverpool, ezek lennenek kedvezoek.
A Juve tovabbmegy velemenyem szerint, ok is szamitasba johetnek, nem szeretem az olaszokat. A Munchen meg... nem lettek erosebbek, sot, gyengultek, es tovabbra is lotyognek a bajnoksagban. A MU verheto, de bunkerezne a portugal zsenibá.
Sahtar/Roma, Liverpool, ezek lennenek kedvezoek.
sahtar/roma győztese jöhet.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azért a Tottanhammel még várnék nem lefutott az a Juve ellen. a Spurs jól megy meg minden de a Juve meg Juve simán bennevan hogy behúzzák holnap.
- flori
Szép munka, bizonyítottak a srácok!
Következő körben egy Manchester United jól esne, utána Bayern/City. A barca Messi miatt maradjon csak a helyén, teljesen veszélytelen, uborka csapat amúgy, de ezzel az ördöggel megáldott minket a sors. Bár nem most volt 2002, mikor utoljára kivertük őket.
Következő körben egy Manchester United jól esne, utána Bayern/City. A barca Messi miatt maradjon csak a helyén, teljesen veszélytelen, uborka csapat amúgy, de ezzel az ördöggel megáldott minket a sors. Bár nem most volt 2002, mikor utoljára kivertük őket.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én úgy vagyok vele, hogy ejtsék csak ki egymást a Barca-Bayern-City vonal, birkózzák le egymás közt. Shakhtar-Roma lenne nyilván a "legkényelmesebb". Liverpool előre erős, de hátul borzasztóak. Plusz zöldfülűek. Tottenham meg pacekul működik mint gépezet, viszont még egyszer nem vernének meg minket oda-vissza párharcban. Egyszerűen sokkal nagyobb minőséget képviselnek a játékosaink. United meg előbb jusson tovább
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csodás győzelem.
Chelsea, City, Bayern sorrendet szeretnék!
Ha nem jön össze, akkor City, Bayern, Barca sorrendet.
Természetesen a végén a 13. serleggel. Óriási lenne!
Chelsea, City, Bayern sorrendet szeretnék!
Ha nem jön össze, akkor City, Bayern, Barca sorrendet.
Természetesen a végén a 13. serleggel. Óriási lenne!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nekem a chelasea is megteszi a következő körben
#whatisyourexcuse
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bayern tavaly óta szerintem jobb nem lett. Pláne ha idén nem lesz Neuer, akkor még szerintem gyengébbek is.
Ha ennyire fel tudjuk szívni magunkat mint most akkor csak a barca lehet ellenfél.
Ha ennyire fel tudjuk szívni magunkat mint most akkor csak a barca lehet ellenfél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2018. március 6., kedd 23:05-kor.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Akkor jöhet a Roma/Shaktar a következő körben! Bayern München viszont messze kerüljük el, ők vérbosszút akarnak...