Real Madrid vs. Barcelona
- Gilberto
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem szoktam hozzászólni, read only üzemmód bőven elegendő az idegrendszeremnek és nincs kedvem vitatkozásokba sem keveredni, de ezzel a sorfalas témával kapcsolatban megemlíteném, hogy ennek a Barca-nak nem kell/szabad sorfalat állni.
Oké, tradíció, hagyomány, szokás stb stb. DE. Úgy gondolom a sportban van egy másféle hagyomány is, az pedig az ellenfél tisztelete. Ezt mi nagyon szépen gyakoroljuk is, őszintén nem is értem, hogy képes a mi klubunk némely esetben ilyen higgadt és tiszteletreméltó maradni, mikor Barcelonából szó szerint ömlik felénk a szar. Piqué-hez hozzá sem tudok már szólni, ilyen ostoba embert ritkán látni, elvileg profi sportember, akinek nem szabadna így nyilatkozni más csapatról. Szomorú, hogy ehhez asszisztál a klub vezetése is. A Barcelona szurkolóit pedig nagyon jól jellemzi az elmúlt klasszikus 10 másodperces jelenete, amikor (néhányan állva) megtaposolták Suárezt a lecserélésekor (csodálkoztam is, hogy ez a jelenet senkinek nem szúrt szemet a fórumon). Namármost, én akármennyire szeretem a csapatom és a játékosait, ha valaki így viselkedne egy meccsen, mint tette azt Suárez az elmúlt klasszikuson és sok más esetben előtte, hát konkrétan szégyelném a pofám miatta. Ezzel nem azt mondom, hogy a Real játékosai szentek, de könyörgöm, ez szerintük elfogadható viselkedés? Én nem hiszem.
Visszatérve a sorfalhoz. Akinek ezek a dolgok nem fájnak/szúrnak szemet, de egy elmaradt sorfal miatt nyafog napok óta, az számomra nem Real Madrid szurkoló vagy nincs helyén a morális megítélőképessége.
Köszönöm aki elolvasta, ki kellett magamból adnom.
Oké, tradíció, hagyomány, szokás stb stb. DE. Úgy gondolom a sportban van egy másféle hagyomány is, az pedig az ellenfél tisztelete. Ezt mi nagyon szépen gyakoroljuk is, őszintén nem is értem, hogy képes a mi klubunk némely esetben ilyen higgadt és tiszteletreméltó maradni, mikor Barcelonából szó szerint ömlik felénk a szar. Piqué-hez hozzá sem tudok már szólni, ilyen ostoba embert ritkán látni, elvileg profi sportember, akinek nem szabadna így nyilatkozni más csapatról. Szomorú, hogy ehhez asszisztál a klub vezetése is. A Barcelona szurkolóit pedig nagyon jól jellemzi az elmúlt klasszikus 10 másodperces jelenete, amikor (néhányan állva) megtaposolták Suárezt a lecserélésekor (csodálkoztam is, hogy ez a jelenet senkinek nem szúrt szemet a fórumon). Namármost, én akármennyire szeretem a csapatom és a játékosait, ha valaki így viselkedne egy meccsen, mint tette azt Suárez az elmúlt klasszikuson és sok más esetben előtte, hát konkrétan szégyelném a pofám miatta. Ezzel nem azt mondom, hogy a Real játékosai szentek, de könyörgöm, ez szerintük elfogadható viselkedés? Én nem hiszem.
Visszatérve a sorfalhoz. Akinek ezek a dolgok nem fájnak/szúrnak szemet, de egy elmaradt sorfal miatt nyafog napok óta, az számomra nem Real Madrid szurkoló vagy nincs helyén a morális megítélőképessége.
Köszönöm aki elolvasta, ki kellett magamból adnom.
az a jó ezekben a szerencsétlenekben, hogy házhoz mennek a pofonért
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
és így azt hinnéd kabát peti a sötét közben
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak magabol es a csapatabol csinal bohocot, ahogy szoktaBBeno írta:Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon adomporonty írta:Biztos erkölcsi győztesként tekintettek magukra, miután a szertárosokkal állítottak muguknak sorfalat a meccs végén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Biztos erkölcsi győztesként tekintettek magukra, miután a szertárosokkal állítottak muguknak sorfalat a meccs végén.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
Igen, abban igazad van, hogy kapott sorfalat. Na és? Már harmadszor írom le, de hiába, hogy eltekintve a vélt vagy valós sérelemtől, példát kellett volna mutatniuk. Ez a kicsinyes bosszú röhejes volt. Akkor legalább verték volna cipóra messiéket. Így legfeljebb azt érték el, hogy a katalányok erkölcsi győztesnek (is) érezhetik magukat...Realista24 írta:Red Byron írta: Nem tudom miről beszélsz. Reagáltam arra, hogy a Barca nem kapta meg a sorfalat a Klub VB után, ezt cáfoltam. És akkor most jössz egy újabb hülyeséggel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legutóbbi állításod is meg lett cáfolva, és elkezdtél teljesen másról beszélni. Szóval a következtetés, hogy nincs értelme veled társalogni.Red Byron írta:"egyébként mintha tavaly az utolsó fordulóban vált volna biztossá a bajnoki cím
és akkor a soron következő szuper kupa meccsen nem kaptunk sorfalat
erre mit mondasz?"
Szóhoz sem jutok Esetleg kereshetnél egy videót olyan esetekről, amikor ilyen szituban álltak sorfalat a szuperkupában (például a korábbi években szerintem többször is a végén lett bajnok)? Mert én nyilvánvalóan nem találok megfelelő videóket és ezért fegyvertelenül megyek a csatába...
Már az első hozzászólásomban írtam, hogy példát kellett volna mutatni. Úgy, hogy le kellett volna szarni, hogy mit nem csinált a Barca, és csakazért is sorfalat állni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
"egyébként mintha tavaly az utolsó fordulóban vált volna biztossá a bajnoki cím
erre mit mondasz?"
Szóhoz sem jutok Esetleg kereshetnél egy videót olyan esetekről, amikor ilyen szituban álltak sorfalat a szuperkupában (például a korábbi években szerintem többször is a végén lett bajnok)? Mert én nyilvánvalóan nem találok megfelelő videóket és ezért fegyvertelenül megyek a csatába...
Már az első hozzászólásomban írtam, hogy példát kellett volna mutatni. Úgy, hogy le kellett volna szarni, hogy mit nem csinált a Barca, és csakazért is sorfalat állni.
erre mit mondasz?"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom miről beszélsz. Reagáltam arra, hogy a Barca nem kapta meg a sorfalat a Klub VB után, ezt cáfoltam. És akkor most jössz egy újabb hülyeséggel.Red Byron írta:Mivel nem volt idézet, nem tudom, hogy nekem írtad-e... Akkor lett volna értelme ennek durcinak, ha a bajnokságban tradíciónak számító sorfalat nem kapta volna meg a Real a Barcától valamikor. De ugye ilyen nem volt? A másik meg, nem hinném, hogy van olyan klub, melyet kevéssé kedvelek, mint a Barca, de mit lehet tenni... Aki valamiben nem ért egyet, az már barcás.Realista24 írta:De a Betis biztos indult a Klub VB-n. Oh wait
Amúgy nincs bajok veled, mert le se szarom a Barcasok véleményét, de ha nem tiszteled a csapatom, nincs itt helyed.
"„A Barcelona játékosai sorfalat álltak nekünk néhány évvel ezelőtt a Bernabéuban. Ezért én most sorfalat álltam volna nekik Barcelonában” – mondta Iker Casillas"
Ennyi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
egyébként mintha tavaly az utolsó fordulóban vált volna biztossá a bajnoki címRed Byron írta:Mivel nem volt idézet, nem tudom, hogy nekem írtad-e... Akkor lett volna értelme ennek durcinak, ha a bajnokságban tradíciónak számító sorfalat nem kapta volna meg a Real a Barcától valamikor. De ugye ilyen nem volt? A másik meg, nem hinném, hogy van olyan klub, melyet kevéssé kedvelek, mint a Barca, de mit lehet tenni... Aki valamiben nem ért egyet, az már barcás.Realista24 írta:De a Betis biztos indult a Klub VB-n. Oh wait
Amúgy nincs bajok veled, mert le se szarom a Barcasok véleményét, de ha nem tiszteled a csapatom, nincs itt helyed.
"„A Barcelona játékosai sorfalat álltak nekünk néhány évvel ezelőtt a Bernabéuban. Ezért én most sorfalat álltam volna nekik Barcelonában” – mondta Iker Casillas"
Ennyi?
erre mit mondasz?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Mivel nem volt idézet, nem tudom, hogy nekem írtad-e... Akkor lett volna értelme ennek durcinak, ha a bajnokságban tradíciónak számító sorfalat nem kapta volna meg a Real a Barcától valamikor. De ugye ilyen nem volt? A másik meg, nem hinném, hogy van olyan klub, melyet kevéssé kedvelek, mint a Barca, de mit lehet tenni... Aki valamiben nem ért egyet, az már barcás.Realista24 írta:De a Betis biztos indult a Klub VB-n. Oh wait
Ennyi?
- Süti
Nem érdekeltek.
Elmúlt 7 meccs, 7 gól, meg kb ugyanennyi gólpassz. Egyedül viszi a Lyont a BLbe. A kapufa mencseszteri szezon után újra az eindhoveni Memphis rohangál a pályán, és meglátjátok, lesz ő még fehérben. )
Elmúlt 7 meccs, 7 gól, meg kb ugyanennyi gólpassz. Egyedül viszi a Lyont a BLbe. A kapufa mencseszteri szezon után újra az eindhoveni Memphis rohangál a pályán, és meglátjátok, lesz ő még fehérben. )
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
James elso szezonban golpassz es kiharcolt tizivel mindent megtett a dontobe jutasert, de fgy volt a csapat. Aztan ket BL-t nyert. Iden meg, ha nem fujnak a Realnak ujra BL-t nyer
Depay mellett Suti nem tudom mit tud felhozni
Koszi Kerlon, hogy megideztel James nevevel
Depay mellett Suti nem tudom mit tud felhozni
Koszi Kerlon, hogy megideztel James nevevel
szerkKAG írta:Kerlon írta: várd ki, mert jöhet még Pheco Jamesszal, süti meg Depayjal
Laci meg a végén beírja, hogy "#KAK2021"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:várd ki, mert jöhet még Pheco Jamesszal, süti meg DepayjalRealista24 írta:Nincs is szebb, mint amikor egy Neymar fan összecsap egy Griezmanossal
Laci meg a végén beírja, hogy "#KAK"
ZIDANE
várd ki, mert jöhet még Pheco Jamesszal, süti meg DepayjalRealista24 írta:Nincs is szebb, mint amikor egy Neymar fan összecsap egy Griezmanossal
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eggyel több, mint GriezmannakH.E.H.E. írta:Neymarnak is van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Mondjuk azt nem tudom mit látni ebben a Griezmann gyerekben, még a mai árak mellett sem adnék érte 100 millát. Semmi extrát nem tud, az átlagnál kicsit jobb játékos. Grátiszba' egy igazi irritáló bohóc a kretén gólörömeivel együtt. Így végiggondolva tökéletesen illik katalánékhoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)