Nem csoda, megint vodka volt a poharában víz helyett.pheco írta:Puhl nem venne merget arra, hogy Alba eltalalta Marci labat, szerinte inkabb visszahuzta
Real Madrid vs. Barcelona
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Puhl nem venne merget arra, hogy Alba eltalalta Marci labat, szerinte inkabb visszahuzta
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Környezettudatosság!dzsi91 írta:Nekem a kedvencem az volt,hogy azért voltak ilyen feszültek a törpök,mert nem volt sorfal.Ugye ebben nincs semmi izgi,de jön a csavar,hogy na nem az ego meg a pökkhendiség vezérelte őket,hanem szimpla bajtársiasságból iniesta sorfalának elmaradása bántotta a kis lelküket és az igazi sorfalat le se szarták volnaKerlon írta:Ma azt olvastam, hogy messi milyen jó haver, hogy Ramost lerúgta miután kakaskodott suarexszel. Ide süllyedt a világ, egy törlesztés felmagasztalnak.
Bírom amikor valaki minden szarban lát valami kurva nemes dolgot szerintem ha messi odaszarna a kezdőkörbe még azt is megtudnák magyarázni,hogy pozitívnak tűnjön.
Messi táplálja a szent földet...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A nem befujt bunteto, elnezett leshelyzet, mind benne van. De ez mar nalam is kivagta a biztositekot, mar a meccs alatt. Jelez a partjelzo, be akarja fujni, majd megsem? Ha megkerdik a testuletben, hogy miert dontott igy, megis mit fog mondadni?
Merci Zizou!
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
"olvass madridomot minek néznél mást"Realista24 írta:Marca szerint a negyedik játékvezető szólt a Varane ellen elkövetett szabálytalanság miatt aki szájába is vette a sípot, de végül nem fújt bele.
vagy mit szoktál mondani
- BlancoMark
Konkretan rogzitesre is kerult, sot ti mar ki is raktatok facere.Realista24 írta:Marca szerint a negyedik játékvezető szólt a Varane ellen elkövetett szabálytalanság miatt aki szájába is vette a sípot, de végül nem fújt bele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Marca szerint a negyedik játékvezető szólt a Varane ellen elkövetett szabálytalanság miatt aki szájába is vette a sípot, de végül nem fújt bele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a durva, hogy ennek a harsányinak még Real-Barca ellentétbe se kell belemenni olyan irritáló az egész ember. Csak tudnám, hogy került oda ahova, amikor egy tehetségtelen bal.... .Realista24 írta:Harsanyit kellett volna.Toti írta:gyerekek, ne haragudjatok de én reggel óta azon röhögök hogy pique sorfalat állíttatott a stabtagokkal
ha meg iniestanak lett állítva a fal a végén akkor a többiek minek sétáltak végig? na mindegy lett fal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Harsanyit kellett volna.Toti írta:gyerekek, ne haragudjatok de én reggel óta azon röhögök hogy pique sorfalat állíttatott a stabtagokkal
ha meg iniestanak lett állítva a fal a végén akkor a többiek minek sétáltak végig? na mindegy lett fal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
gyerekek, ne haragudjatok de én reggel óta azon röhögök hogy pique sorfalat állíttatott a stabtagokkal
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
flori egy jósÚszómester írta:Griezmann hivatalos? vagy ez most mi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Griezmann hivatalos? vagy ez most mi
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lemaradtak az opciók amik kb fixen teljesülnek.flori írta:Suárez - 82 millió
Turan - 34 millió
Gomes - 37 millió
Coutinho - 120 millió
Dembelé - 115 millió
Paulinho - 40 millió
Griezmann - 100 millió
Ejnye, hogy lesz ez megmagyarázva? Fél milliárd eldarálva. Hány évig is hallgattuk, hogy a barcelona ettől több, mint bárki?
Gomesnek a vége valahol 55nél volt ilyen fix dolgokkal mint top4 a bajnokságban meg blben 8 közé jutnak
Coutinho 120 előre ami 160ig emelkedhet
Dembelé 105 előre és 147ig emelkedhet
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
és ebben még nincsenek is benne a bónuszok sok esetbenflori írta:Suárez - 82 millió
Turan - 34 millió
Gomes - 37 millió
Coutinho - 120 millió
Dembelé - 115 millió
Paulinho - 40 millió
Griezmann - 100 millió
Ejnye, hogy lesz ez megmagyarázva? Fél milliárd eldarálva. Hány évig is hallgattuk, hogy a barcelona ettől több, mint bárki?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- flori
Suárez - 82 millió
Turan - 34 millió
Gomes - 37 millió
Coutinho - 120 millió
Dembelé - 115 millió
Paulinho - 40 millió
Griezmann - 100 millió
Turan - 34 millió
Gomes - 37 millió
Coutinho - 120 millió
Dembelé - 115 millió
Paulinho - 40 millió
Griezmann - 100 millió
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem a kedvencem az volt,hogy azért voltak ilyen feszültek a törpök,mert nem volt sorfal.Ugye ebben nincs semmi izgi,de jön a csavar,hogy na nem az ego meg a pökkhendiség vezérelte őket,hanem szimpla bajtársiasságból iniesta sorfalának elmaradása bántotta a kis lelküket és az igazi sorfalat le se szarták volnaKerlon írta:Ma azt olvastam, hogy messi milyen jó haver, hogy Ramost lerúgta miután kakaskodott suarexszel. Ide süllyedt a világ, egy törlesztés felmagasztalnak.
Bírom amikor valaki minden szarban lát valami kurva nemes dolgot szerintem ha messi odaszarna a kezdőkörbe még azt is megtudnák magyarázni,hogy pozitívnak tűnjön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Ma azt olvastam, hogy messi milyen jó haver, hogy Ramost lerúgta miután kakaskodott suarexszel. Ide süllyedt a világ, egy törlesztés felmagasztalnak.
Nekik... ha mi csináltuk volna, mindenhol menne a fröcsögés
4. játékvezető meg 2x rászólt a spori fülére, hogy suarez szabálytalan volt.
ZIDANE
Ma azt olvastam, hogy messi milyen jó haver, hogy Ramost lerúgta miután kakaskodott suarexszel. Ide süllyedt a világ, egy törlesztés felmagasztalnak.
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem hiába nyilatkozta a barca edzője, akinek most nem jut eszembe a neve, hogy ha lenne VAR még mindig ott lennének kinn és menne a meccs, hát fél tőle, mint a tűztől, meg mint gyárfás tommen a bíró előtt, az uccsó pár bajnoki címük nem nekik bajnoki címBlancoMark írta:Azert ez a video amit kiraktatok a negyedik jatekvezetorol facebookra kibaccot kellemetlen.
Konkretan tisztaban volt vele a spori, hogy szabalytalansag tortent, megis szukseget erezte a kompenzalasnak. Na ez az amirol evek ota beszelunk a Clasicok kapcsan..
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- BlancoMark
Azert ez a video amit kiraktatok a negyedik jatekvezetorol facebookra kibaccot kellemetlen.
Konkretan tisztaban volt vele a spori, hogy szabalytalansag tortent, megis szukseget erezte a kompenzalasnak. Na ez az amirol evek ota beszelunk a Clasicok kapcsan..