Nem megy a matek?Zidane’98 írta:Azért még a szinglik vezetnek
OFF
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: OFF
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
Azért még a szinglik vezetnek
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
Hehe lány?Steve írta:Én házas vagyok, van egy kislányom.Imádom mindkettőjüket. A legjobb dolog az életemben, hogy van ez a két csaj.
De hehe miatt persze bármikor félrelépnék.
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
jajj Steve ne már.
az egész fórumon jorentén kívül csak te vagy buzi.
értsd már meg hogy át kell menned az eurobarcára, ha érzékeny fiúkat akarsz találni magadnak.
az egész fórumon jorentén kívül csak te vagy buzi.
értsd már meg hogy át kell menned az eurobarcára, ha érzékeny fiúkat akarsz találni magadnak.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
A kérdésre adott válaszok számára írtamdzsi91 írta:Nemtom kire gondolsz de én nem vagyok házas.Azért ott még nem tartunkZidane’98 írta:Én a házasságot mindig úgy képzeltem el, hogy nincs ideje az embernek egy Madridista fórumra írkálni, de már 3 ellenpélda akadt
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtom kire gondolsz de én nem vagyok házas.Azért ott még nem tartunkZidane’98 írta:Én a házasságot mindig úgy képzeltem el, hogy nincs ideje az embernek egy Madridista fórumra írkálni, de már 3 ellenpélda akadt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én házas vagyok, van egy kislányom.Imádom mindkettőjüket. A legjobb dolog az életemben, hogy van ez a két csaj.
rashidm írta:De azt is csak a wc-n ülve, kakikálás közben.Csabi írta:van idő, de csak mobilról
Sunyiban Valójában azt hiszi, hogy e-mailt írsz ...Csabi írta:van idő, de csak mobilról
Online vagy offline? Azért nem mindegyMyStiQ írta:Irigyellek ziro, hogy ez neked ilyen könnyen megy. Respect.
Én múltkor vagy másfél óráig szomorkodtam egy lány miatt, aztán már próbálkoztam is a következőnél.
Hogyne lenne. Mar nem kell magadra fozni meg mosni.Zidane’98 írta:Én a házasságot mindig úgy képzeltem el, hogy nincs ideje az embernek egy Madridista fórumra írkálni, de már 3 ellenpélda akadt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Irigyellek ziro, hogy ez neked ilyen könnyen megy. Respect.
Én múltkor vagy másfél óráig szomorkodtam egy lány miatt, aztán már próbálkoztam is a következőnél.
Én a házasságot mindig úgy képzeltem el, hogy nincs ideje az embernek egy Madridista fórumra írkálni, de már 3 ellenpélda akadt
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megoldottam előre 7-8ikán wellnes 8ika estére meg így kaptam 3 szabad órát. De a meccs az nálunk szent dolog így már nincs belőle vita úgy 2010óta
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Gazdag Jóska az esküvője közepén félrevonult megnézni egy random Pool meccs második félidejét.dzsi91 írta:Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom,hogy a 10 éves évfordulónkon európai szuperkupa döntőt néztem de az élet nem csak játék és mese.
Ez ilyen.