Ejj derossz vagy, de utána remélem vígasztaltál...dzsi91 írta:Nekünk augusztus 8ikán volt a 11éves évfordulónk.Minden fasza boldog vagyok.Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom,hogy a 10 éves évfordulónkon európai szuperkupa döntőt néztem de az élet nem csak játék és mese.
OFF
Re: OFF
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
Aztaistimester írta:Tessék.
Lottó 5-ös nyerőszámok?
Dankeee
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekünk augusztus 8ikán volt a 11éves évfordulónk.Minden fasza boldog vagyok.Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom,hogy a 10 éves évfordulónkon európai szuperkupa döntőt néztem de az élet nem csak játék és mese.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez az oldal sokkal tobb, mint futball. Mes que un futbal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tessék.
Amúgy lehetne itt egy kövi kérdés, hogy ki az aki egyedülálló, ki az aki boldog párkapcsolatba él és egy 3. kategória mondjuk vegyes
Ejj a kánikula mit kihoz itt a madridistákból?!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hé. Ésszel.
asszem ez az én terepem
(amúgy tényleg sok az ostoba nő)
(amúgy tényleg sok az ostoba nő)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
GYŰLÖLÖM az ilyet. De azért vigyázz zirokám. A nevedet tudja és (lehet) olvassa a fórumot.ziro4vr írta: Küldtem neki egyet, amiben a 10. után ökölbe szorított kézzel ünnepelek, de azóta fél tőlem. Azt hiszi, bármikor meg tudnám verni.
- H.E.H.E.
és nem áll messze a valóságtól
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Küldtem neki egyet, amiben a 10. után ökölbe szorított kézzel ünnepelek, de azóta fél tőlem. Azt hiszi, bármikor meg tudnám verni.h3x0r írta:Kuldj neki valami mokas, 10 eves kepet, ahol reszegen a fejed felett egy barca salat tartasz.ziro4vr írta:11 év miatt nem leszek pedofil...de most valami pesti gazdag csajjal szoktam csetelgetni...nagyon érezzük egymást, bármi lehet belőle.
Nem illik.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kuldj neki valami mokas, 10 eves kepet, ahol reszegen a fejed felett egy barca salat tartasz.ziro4vr írta:11 év miatt nem leszek pedofil...de most valami pesti gazdag csajjal szoktam csetelgetni...nagyon érezzük egymást, bármi lehet belőle.
ziro4vr írta:11 év miatt nem leszek pedofil...de most valami pesti gazdag csajjal szoktam csetelgetni...nagyon érezzük egymást, bármi lehet belőle.
Vidd el egy Real meccsre és ha bejön neki alkor Isten is Neked teremtette
Zsombi a bőven 30 felett az mit takar 39-et?Zsombor írta:Srácok. Ha bőven 30 felett vagyok, nincsenek barátaim, nem értek a nőkhöz, úgy viselkedem a közelükben mint egy 14 éves aminek következtében letiltanak akkor velem van a baj?
Küldj egy képet és küldöm a csajokat
- H.E.H.E.
majd vigyél el egy körre az i8 kabrióval
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan