Amúgy nem is értem mit gondolnak páran. Én most konkrétan azért nem játszom, mert szarakszik a térdem és félek kitámasztani, lőni arról nem is beszélve, hogyha beleállnék blokkolni valamibe az mivel járna... "Aki fejben sem egészséges" attól mi a retket vártok? Úgy, hogy a bajnokság végén sem játszott...Teljesen el kell felejteni ezt a szezonját, aztán jövőre remélejük felépíti magát.pheco írta:Szerintem nem fuggetlen a bokajatol. Latszik, hogy nem mer sprintelni sem egy normalisat. Nem is vezeti ra lenduletbol a vedore, szerintem fel, hogy rugast kap a nem 100%-os bokaja.Remy írta: Mondjuk a sérülések senkit nem zavarnak, illetve nem amiatt van basztatva a belga, hanem a semmi hozzáállása miatt, ami pedig független a bokájától.
Csak nyilvan igy kar jatszatni es elvenni sok meccset pl Vinitol, amivel a csapat is szarul jar.
Eden Hazard
Re: Eden Hazard - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én elhiszem h fáj az a boka meg diszkomfort meg új csapat és kell idő a beilleszkedéshez
de 1v1-ben nem tud megverni senkit egy ideje, ez a legnagyobb baj, bele sem nagyon megy a párharcokba
így pedig nehéz értékelhető teljesítményt nyújtani
ég és föld volt a különbség a city ellen is akkor amikor ő volt kint baloson és amikor Benzema indult meg balról befelé
amikor Benz keveredett ki a szélre, akkor rögtön veszélyesek voltunk, rögtön jött egy jó 1v1 majd egy lövés
amíg ez sincs meg Hazard-ban, teljesen mindegy, mert ez egy alapvető elvárás lenne egy szélsővel kapcsolatban
de 1v1-ben nem tud megverni senkit egy ideje, ez a legnagyobb baj, bele sem nagyon megy a párharcokba
így pedig nehéz értékelhető teljesítményt nyújtani
ég és föld volt a különbség a city ellen is akkor amikor ő volt kint baloson és amikor Benzema indult meg balról befelé
amikor Benz keveredett ki a szélre, akkor rögtön veszélyesek voltunk, rögtön jött egy jó 1v1 majd egy lövés
amíg ez sincs meg Hazard-ban, teljesen mindegy, mert ez egy alapvető elvárás lenne egy szélsővel kapcsolatban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem nem fuggetlen a bokajatol. Latszik, hogy nem mer sprintelni sem egy normalisat. Nem is vezeti ra lenduletbol a vedore, szerintem fel, hogy rugast kap a nem 100%-os bokaja.Remy írta: Mondjuk a sérülések senkit nem zavarnak, illetve nem amiatt van basztatva a belga, hanem a semmi hozzáállása miatt, ami pedig független a bokájától.
Csak nyilvan igy kar jatszatni es elvenni sok meccset pl Vinitol, amivel a csapat is szarul jar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a sérülések senkit nem zavarnak, illetve nem amiatt van basztatva a belga, hanem a semmi hozzáállása miatt, ami pedig független a bokájától.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ezt mondjuk én se értem. Emberünk kb. 1 lábbal játszotta végig a szezont és játszott kb. 20 meccsen. Nagyrészt a bokájával volt elfoglalva, amit folyamatosan jegelve láttunk. Nem volt esélye sem beilleszkedni emiatt a csapatba, mivel mindig megsérült kb. 3-4 meccs után. A bajnokságot, szuperkupát megnyertük, a kupát elszórakoztuk és a BL-ből a második legesélyesebb csapat ellen estünk ki. Szerintem nem olyan szar szezon volt ez, hogy ezért ennyire kritizáljuk. Oké 100 millió volt, de még nem derült ki, hogy ez elszórakozott pénz volt-e vagy sem, 1 szezont nyomott le, amit beárnyékolt a sérülés, ami miatt kb. 50%-ot tudott nyújtani. Jó lenne ha a sérülés elmúlna és látnánk azt, hogy egészségesen mire képes. Meg kell neki is nyomnia a következő szezont, jön az EB és szerintem benne akar lenni a kezdő csapatban a válogatottban, gyenge teljesítménnyel nem biztos, hogy ez menni fog.M1Ö írta:Na itt kezdődnrk a bajok. Kritizálunk ész nélkül, azt' azt se tudjuk, hogy milyen poszton játszik a srác. Világ életében amolyan szabadon mozgó bal szélső volt, talán még a Lille-ben játszott néha középen. De a klasszis játékát balról hozza, középen megeszik.kiserik írta: Egyébként a Hazard ügyhöz: ismét sikerült olyan játékost venni, akinek nincs nálunk posztja. Hazard szélsőnek nem való. Inkább 10esbe csatár mögé.
Amúgy meg nem akarok gyökér lenni, de amit az előző 3 oldalon lenyomtatok, az gáz. Ő van bűnbaknak kikáltva, már szinte semmibe nézitek, abszolút nem tudjátok objektívan megítélni, 10ből 8 fórumozó már az elejétől utálja.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na itt kezdődnrk a bajok. Kritizálunk ész nélkül, azt' azt se tudjuk, hogy milyen poszton játszik a srác. Világ életében amolyan szabadon mozgó bal szélső volt, talán még a Lille-ben játszott néha középen. De a klasszis játékát balról hozza, középen megeszik.kiserik írta: Egyébként a Hazard ügyhöz: ismét sikerült olyan játékost venni, akinek nincs nálunk posztja. Hazard szélsőnek nem való. Inkább 10esbe csatár mögé.
Amúgy meg nem akarok gyökér lenni, de amit az előző 3 oldalon lenyomtatok, az gáz. Ő van bűnbaknak kikáltva, már szinte semmibe nézitek, abszolút nem tudjátok objektívan megítélni, 10ből 8 fórumozó már az elejétől utálja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre írtam, a szerződés megirasanal kell észnél lenni.kiserik írta:Ezzel csak az a baj, hogy rossz példa a többi játékosnak. Korábban nem volt divat, hogy meccseken semmit nem csinálnak a játékosok, nem akarnak elmenni kölcsönbe, vagy eligazolni, mert jól érzik magukat, stb. Nagyon rossz irányba tudja elvinni a csapatot. Ne levezetni, meg csak pénzt keresni jöjjenek ide a játékosok.Realista24 írta:
De az olyan dolog amin nem tudunk változtatni. Szóval leszarom. Kimaxoltuk, most ő a szerződését
Hazard viszont aggaszt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyébként a Hazard ügyhöz: ismét sikerült olyan játékost venni, akinek nincs nálunk posztja. Hazard szélsőnek nem való. Inkább 10esbe csatár mögé.
Ezzel csak az a baj, hogy rossz példa a többi játékosnak. Korábban nem volt divat, hogy meccseken semmit nem csinálnak a játékosok, nem akarnak elmenni kölcsönbe, vagy eligazolni, mert jól érzik magukat, stb. Nagyon rossz irányba tudja elvinni a csapatot. Ne levezetni, meg csak pénzt keresni jöjjenek ide a játékosok.Realista24 írta:De az olyan dolog amin nem tudunk változtatni. Szóval leszarom. Kimaxoltuk, most ő a szerződésétCsabi írta:
az engem se érdekelne. csak ne a csapat számlájára tegye ezt.
Hazard viszont aggaszt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2020. augusztus 8., szombat 21:31-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ja, a béla helyzet most már szánalmas, de korábban a csávó igencsak tett a serpenyőbe ezt-azt. Hazard eddig max a saját serpenyőjébe tett sok zsírt.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De az olyan dolog amin nem tudunk változtatni. Szóval leszarom. Kimaxoltuk, most ő a szerződésétCsabi írta:az engem se érdekelne. csak ne a csapat számlájára tegye ezt.Realista24 írta: Sztem én is azt vallottam, hogy ha többet nem rúg labdába sem érdekel, mert a Realban szinte minden döntőben betalált.
Hazard viszont aggaszt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az engem se érdekelne. csak ne a csapat számlájára tegye ezt.Realista24 írta: Sztem én is azt vallottam, hogy ha többet nem rúg labdába sem érdekel, mert a Realban szinte minden döntőben betalált.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem én is azt vallottam, hogy ha többet nem rúg labdába sem érdekel, mert a Realban szinte minden döntőben betalált.
Voltak parádés időszakai, amiket ha nem vág ketté sérülés, másképpen alakult volna a madridi karrierje. Az a karrier amit a focisták 95%a sosem fog elerni.
Voltak parádés időszakai, amiket ha nem vág ketté sérülés, másképpen alakult volna a madridi karrierje. Az a karrier amit a focisták 95%a sosem fog elerni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Plusz azert visszaolvasnam hogy a pool elleni goljanal hanyan mondtak hogy elore es utolag mindent megbocsajtanak neki.Realista24 írta:Pasta, pizza, otthon meg gofri.Jim írta: Oké, csak mentálisan töltődjön fel
Reméljük most nyáron nem Big Macet zabàl
végig
Amugy látjátok, Balenek sosem volt ezzel gondja. Mindig ki van pattintva. Neve mellett rengeteg fontos gól és egy igen eredményes korszak. Ha ezt megkozeliti a belga, elégedetten fogok csettinteni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pasta, pizza, otthon meg gofri.Jim írta: Oké, csak mentálisan töltődjön fel
végig
Amugy látjátok, Balenek sosem volt ezzel gondja. Mindig ki van pattintva. Neve mellett rengeteg fontos gól és egy igen eredményes korszak. Ha ezt megkozeliti a belga, elégedetten fogok csettinteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Oké, csak mentálisan töltődjön fel
végig
végig
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én mindenkivel, mindenben egyetértek itt és szeretet és béke..csak egy ne történjen a nyáron. Hazard ne ”töltődjön fel”.Jim írta:bocs, Asensio 3,5 millió euró voltkiserik írta: ahogy várjuk Asensionál és vártuk Balenél.
egyik legjobb igazolásunk ár/érték arányban (Bale 1-2 havi bére majdnem)
még több ilyet kérnénk
a sérülése után jól tért vissza, a jövő év döntő lesz nála is
mint ahogy Hazard esetében is
szerintem pihenjen, töltődjön fel a belga, csak akkor játsszon ősszel, ha már
100 %-os állapotban van
Nem kell megint fél év fogyókúra.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát gyerekek.Sierra írta: Ez meg a másik, elég szánalmas, hogy az egyik védőnk volt idén a második leggólerősebb játékosunk
Nem azért hoztuk,hogy ő legyen minimum a második gól/gólpassz felelős?
Vini,Rodry,Asensio ezek az alternatívák a szélre, ezeket a srácokat kellett volna megvernie, nem egy veretes névsor.
Nem sikerült.
Ez meg a másik, elég szánalmas, hogy az egyik védőnk volt idén a második leggólerősebb játékosunk a 25 vagy hány fős keretben. Mindent elmond a támadósorunkról meg a középpályáról.R. Carlos írta: Az a helyzet, hogy kb a semmi konkurenciát mérjük itt fel ellene. Oké gyenge volt, sőt én se ezt vártam tőle. De mutassatok valakit, aki jó volt?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az a helyzet, hogy kb a semmi konkurenciát mérjük itt fel ellene. Oké gyenge volt, sőt én se ezt vártam tőle. De mutassatok valakit, aki jó volt? Egyedül ZZ rotációjának köszönhetően sült el jól a dolog a bajnokságban. Hazard-Vinícius-Isco-Asensio-Rodrygo(- Bale-James) folyamatosan cserélgetve voltak, ami eredményre vezetett és meccseken belül is sikerült egy-egy cserével taktikát változtatni. Vini és Rodrygo jól vizsgáztak ebben a helyzetben, de azon kívül, hogy egyik jóval lelkesebb, másik pedig jóval alázatosabb Hazardnal, nem sokkal többet tudtak hozzátenni a játékhoz. Már pedig ebből az anyagból kell jövőre is dolgozni. Sok új játékost nem várok, aki felfrissülés lehet, az Ödegaard, de őt inkább a támadósor mögött képzelem el. Jó lenne Jamest és Balet eladni, illeve Brahimot esetleg többet játszatni, így talán jól sülhetnek el megint a dolgok.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Kár lenne védeni, de ez az év amúgy is egy szar volt, nem csak neki. Ez a világjárvány mindenkit megviselt vmilyen szinten. Előtte súlyfelesleggel küzdött, meg csomót volt sérült. Persze drága volt meg minden, de kár lenne ez az alapján az év alapján megítélni. Jövőre ilyenkorra már sokkal tisztább lesz a kép vele kapcsolatban, szvsz.
mondjuk amúgy én sem vagyok túl optimista vele kapcsolatban, pláne hogy ő se lesz már fiatalabb, és amúgy is benne van a korban.
mondjuk amúgy én sem vagyok túl optimista vele kapcsolatban, pláne hogy ő se lesz már fiatalabb, és amúgy is benne van a korban.