3sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.
2
1
Steve komment.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 8:35
3sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 11., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 9., hétfő 10:45
Par eve volt egy utszakasz, ahol pont aszfaltoztak a jardat, mellette arok, ugyhogy en az ut bal szelen mentem gyalog. Egyszer csak jott mogottem egy biciklis, 16 eves kolyok, egyik kezeben persze a telefon, o ugy gondolta, hogy a legjobb az lesz, ha balrol eloz meg, azon a nagyjabol 30 centi szeles reszen.. o is az arokban kotott ki.wZoLee7 írta: Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magát
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 9., hétfő 10:43
ez már itt nagyon off, de bent vagyok magyar és szlovák bringás fb csoportokban is. Nálatok rengeteg a panasz az autósokra, heti 2-3 poszt erről, kamerás bringások stb., szlovák oldalon meg semmi, nyilván a hírekben vannak balesetek. Az én tapasztalatom is az hogy sokszor nagyobb biztonságban érzem magam nálunk az autók között, mint a bringa úton.Realista24 írta:Jóságos égwZoLee7 írta:
Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magát
Nem, én nagyon aktívan figyelem a forgalma. Pont az autós szakaszon szoktam a sáv közepén menni, mert a széle olyan kátyús baszki, hogy még gyalog is életveszély és a tempó sokat esik ott. Viszont azon a részen nagyjából 5 mp-ént nézek hátra, mert nyilván ezen a szakaszon száguldoznak, mert az olyan szakasz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 10:09
Jóságos égwZoLee7 írta:Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magátRealista24 írta:
Csak ahol ket bicaj út között nincs valasztas.
Kalimpal?
Ami zavar, hogy nem hallom ha jön valami, és némely barom pont 30-50 centire megy el 90-100zal mellettem az amúgy 40-60as táblánál. Meg tudok lepődni értelemszerűen.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 9., hétfő 10:05
Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magátRealista24 írta:Csak ahol ket bicaj út között nincs valasztas.wZoLee7 írta:
Forgalomban autok kozott? Mondjuk nem szereten bringauton sem de feltetelezem nem kalimpalsz menet kozben, mint par agent aki se hall se lat
Kalimpal?
Ami zavar, hogy nem hallom ha jön valami, és némely barom pont 30-50 centire megy el 90-100zal mellettem az amúgy 40-60as táblánál. Meg tudok lepődni értelemszerűen.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 9., hétfő 10:03
Én aliról rendeltem kb. egy éve, 3ezerért egy Jabra elite 75t copytRealista24 írta:Ja, én nem attól félek, hogy kiesik a fülemből, hanem hogy otthagyom valahol. Asztalról leesik, porszivó felszívja, beesik ágy mögé, kocsiban ülés alá, mittudomén, millió veszélyforrás vanCaraway írta: Vezeteknelkuli fulhallgato az egyik legjobb talalmany eskuszom. Nekem airpods van, de tenyleg annyi mindenbe megkonnyiti az eletedet, hogy hihetetlen. Elhagyastol nem kell parazni, en is ettol feltem, de nem esik ki a fulbol. En hasznalom futashoz es konditermi edzeshez is, illetve szinte mindig ezzel telefonalok, ha tomegbe vagyok, de egy esetre sem emlekszem, hogy kiesett volna. Az airpodson egy dolog a zavaro, hogy hangot csak telon lehet allitani, maga a fulesen csak szamot tudok valtani.
Szoval aki venni akar barmilyet is, csak ajanlani tudom, nem fogja senki megbanni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 9:29
Ja, én nem attól félek, hogy kiesik a fülemből, hanem hogy otthagyom valahol. Asztalról leesik, porszivó felszívja, beesik ágy mögé, kocsiban ülés alá, mittudomén, millió veszélyforrás vanCaraway írta: Vezeteknelkuli fulhallgato az egyik legjobb talalmany eskuszom. Nekem airpods van, de tenyleg annyi mindenbe megkonnyiti az eletedet, hogy hihetetlen. Elhagyastol nem kell parazni, en is ettol feltem, de nem esik ki a fulbol. En hasznalom futashoz es konditermi edzeshez is, illetve szinte mindig ezzel telefonalok, ha tomegbe vagyok, de egy esetre sem emlekszem, hogy kiesett volna. Az airpodson egy dolog a zavaro, hogy hangot csak telon lehet allitani, maga a fulesen csak szamot tudok valtani.
Szoval aki venni akar barmilyet is, csak ajanlani tudom, nem fogja senki megbanni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 9., hétfő 9:17
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 9., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 9:08
Csak ahol ket bicaj út között nincs valasztas.wZoLee7 írta:Forgalomban autok kozott? Mondjuk nem szereten bringauton sem de feltetelezem nem kalimpalsz menet kozben, mint par agent aki se hall se latRealista24 írta:
Az egyik szempont a váltás mellet - azon túl, hogy már nem 2003 van - nálam a bicajozás volt. Amikor tekerek, zenéz hallgatok, és sosem hallottam, ha jön valami mögöttem. Ennek elvileg olyan a technológiája, hogy beszabehu, aztán majd élesben kiderül.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 9., hétfő 8:55
Forgalomban autok kozott? Mondjuk nem szereten bringauton sem de feltetelezem nem kalimpalsz menet kozben, mint par agent aki se hall se latRealista24 írta:Az egyik szempont a váltás mellet - azon túl, hogy már nem 2003 van - nálam a bicajozás volt. Amikor tekerek, zenéz hallgatok, és sosem hallottam, ha jön valami mögöttem. Ennek elvileg olyan a technológiája, hogy beszabehu, aztán majd élesben kiderül.h3x0r írta: mert a hallasodra ugye kevesbe tamaszkodsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 8:33
Az egyik szempont a váltás mellet - azon túl, hogy már nem 2003 van - nálam a bicajozás volt. Amikor tekerek, zenéz hallgatok, és sosem hallottam, ha jön valami mögöttem. Ennek elvileg olyan a technológiája, hogy beszabehu, aztán majd élesben kiderül.h3x0r írta: mert a hallasodra ugye kevesbe tamaszkodsz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 9., hétfő 6:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 9., hétfő 4:26
Jó hát ennyi pénzt én sem adtam volna érte.Sierra írta: Én is ezer éve akarok egy AirPods-ot, nem a pro-t, a simát, de hát az is 40-50 között mozog..
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:18
Na csak haladsz a korral.Realista24 írta: Na, ma megrendeltem a vezeték nélküli fülesem végre.
Egyrészt hónapok óta tervezem, másrészt a vezetékesnek az egyik fele letépődött
Remy biztos örül, az UA Project Rock True Wireless X-re esett a választás.
Valakinek van tapasztalata?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem