Forumon nem jut eszembe mas,de ha van akkor oke. Ha meg zavart hogy Noricsnak irtam akkor bocs,csak viccbol irtam igyVictor írta:nem egyetlen és nem Norics, hanem NorwichJöhet az egyetlen Norics fanunk
Zeneklub
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Zeneklub
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Engem is meglepett. Na de majd az én ajánlásom... 3,73 és 2,14 lesz az átlagRealRaúl77 írta:Hm nem is rossz. Nem számítottam ilyen jó átlagra. Mondjuk... ahhoz képest, hogy mindkét album igazából 10/10, de ezt elfelejtettem beleírni az ajánlásba biztos, hogy nem tudtátok
Amúgy a győztes
Amúgy erről eszembe jutott, hogy ha lesz harmadik kör (és miért ne lenne, hiszen van még Kiss-album bőven ), akkor be lehetne vezetni, hogy mindenki értékelheti a saját ajánlását is. Mondjuk kicsit sok 10/10 lenne.
King Of Hearts... Hogy eltaláltam azért elsőre.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hm nem is rossz. Nem számítottam ilyen jó átlagra. Mondjuk... ahhoz képest, hogy mindkét album igazából 10/10, de ezt elfelejtettem beleírni az ajánlásba biztos, hogy nem tudtátokGT37 írta:Na, mindenki megvan mindennel, úgyhogy negyedik ajánlásbú' ki, ötödikbe be.
ÁLLÁS
Lehet átlagokat csekkolni. A Three Days Grace-album még mindig vezet és nem a Pokoli színjáték az utolsó.
Amúgy a győztes
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
most látom, egyik legrosszabb átlagot én adom, pedig senkit se pontoztam le. remélem ezt senki se veszi figyelembe a két albumomat értékelve
nem tudom, egy magyar és egy külföldi együttest fogok hozni, ez a max, amit elárulok, a többi holnap.(Van egy olyan érzésem, hogy legalább az egyik ajánlásom el fogja lőni... )
nem egyetlen és nem Norics, hanem NorwichJöhet az egyetlen Norics fanunk
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lol, egy kör alatt az egyik legszigorúbb ítészből az egyik legjobb szívű lettem
"And my heart will leave you never."
- GT37
Na, mindenki megvan mindennel, úgyhogy negyedik ajánlásbú' ki, ötödikbe be.
ÁLLÁS
Lehet átlagokat csekkolni. A Three Days Grace-album még mindig vezet és nem a Pokoli színjáték az utolsó.
ÁLLÁS
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Akkor jöhet Victor
(Van egy olyan érzésem, hogy legalább az egyik ajánlásom el fogja lőni... )
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mély nyomott hagyott bennem.BBarni írta:Asszem mindenféleképpen!Alapvetően,én az ilyen zenét nem nagyon.
Jól megmondtam na
kedvelem lemaradt
-
Asszem mindenféleképpen!Alapvetően,én az ilyen zenét nem nagyon.
Ne aggódj, majd megtesszük mi helyette!de az éneklés nálam rontott az összképen. Egyik rokonom nagy fanjuk,ha megtudná hogy hányast adok rá,kinyírna
- Marci77
Bocs hogy most írom,csak most kerültem géphez,tegnap nem.
Kiss-Hot In The Sade
Alapvetően,én az ilyen zenét nem nagyon.Ez az album se ragadtatott el. Nagyon nem értek hozzá,hogy akkor ez most egy jobb vagy rosszabb albumuk,kinek mi jön be.És ez az a fajta zene ami nekem háttérzajnak nem jó. ( a stílus miatt,mert van hogy rosszabb zene ,jobb háttérzajnak nekem)
5,5/10
Pokolgép-Pokli Színjáték
Az alap zene (éneklés nélkül) még úgy ahogy bejött,de az éneklés nálam rontott az összképen. Egyik rokonom nagy fanjuk,ha megtudná hogy hányast adok rá,kinyírna
4,5/10
Bocsánatot nem kérek mert mondtad hogy nem kell
Így jött ki,majd talán hozol olyat ami jobban bejön.
Jöhet az egyetlen Norics fanunk
Kiss-Hot In The Sade
Alapvetően,én az ilyen zenét nem nagyon.Ez az album se ragadtatott el. Nagyon nem értek hozzá,hogy akkor ez most egy jobb vagy rosszabb albumuk,kinek mi jön be.És ez az a fajta zene ami nekem háttérzajnak nem jó. ( a stílus miatt,mert van hogy rosszabb zene ,jobb háttérzajnak nekem)
5,5/10
Pokolgép-Pokli Színjáték
Az alap zene (éneklés nélkül) még úgy ahogy bejött,de az éneklés nálam rontott az összképen. Egyik rokonom nagy fanjuk,ha megtudná hogy hányast adok rá,kinyírna
4,5/10
Bocsánatot nem kérek mert mondtad hogy nem kell
Így jött ki,majd talán hozol olyat ami jobban bejön.
Jöhet az egyetlen Norics fanunk
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Kiss - Hot in the Sade
Egynek elment, de még egyszer nem hallgatnám meg. Imádom a rockot, de a Kisst valahogy sose szerettem. A zene néhol nagyin jó volt, főleg a szólók. Nem tudom mit írjak Nekem ez túl langyi volt, én Metallicán vagyok kiképezve
Legyen egy 5/10
Pokolgép - Pokoli színjáték
Emlékszem, faterom hallgatta mindig kazettán, így néhány szám ismerős volt Ez egy fokkal jobb volt, mint az előző. Bár magyar zenéket nem nagyon hallgatok, a 90%-ának olyan fszság a szövege, hogy hihetetlen Rádióban is meghallok egyet, már nyomom is ki, annyira irritál. Itt is volt pár hülye szöveg, de a zene az kárpótolt. 6/10
Egynek elment, de még egyszer nem hallgatnám meg. Imádom a rockot, de a Kisst valahogy sose szerettem. A zene néhol nagyin jó volt, főleg a szólók. Nem tudom mit írjak Nekem ez túl langyi volt, én Metallicán vagyok kiképezve
Legyen egy 5/10
Emlékszem, faterom hallgatta mindig kazettán, így néhány szám ismerős volt Ez egy fokkal jobb volt, mint az előző. Bár magyar zenéket nem nagyon hallgatok, a 90%-ának olyan fszság a szövege, hogy hihetetlen Rádióban is meghallok egyet, már nyomom is ki, annyira irritál. Itt is volt pár hülye szöveg, de a zene az kárpótolt. 6/10
- GT37
De, elvileg az vagy, csak csabi* ajánlása elhalasztódik a már ismert technikai problémák miatt, ezért jössz most te.Victor írta:Én nem a hatodik ajánló vagyok? Értékeltünk már ötöt? Ilyen gyorsan megy, vagy valamit benéztem? hasonló hosszúságú bevezetést fogok szerintem írni, mint amiket egy itteni fórumozó társam szokott (vajon ki lehet az ) de mindenkit megkérek, hogy olvassa el az albumok meghallgatása előtt a bevezetőket, és utána hallgassa, értékelje őket.
Remek, szeretem a hosszú bevezetőket. Tőlem is két-három oldalas ajánlást várjatok majd. Aztán jöhet a sok 1,5/10 meg 2/10.
Na, így már jobban hangzik.Victor írta:jó lesz az, hidd el, két olyan albumot választottam, ahol a zúzós számok mellé befért 1-2, talán 3 lightosabb szám is, így mindenki megtalálja a magának valót. alig várom az értékeléseket
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Én nem a hatodik ajánló vagyok? Értékeltünk már ötöt? Ilyen gyorsan megy, vagy valamit benéztem? hasonló hosszúságú bevezetést fogok szerintem írni, mint amiket egy itteni fórumozó társam szokott (vajon ki lehet az ) de mindenkit megkérek, hogy olvassa el az albumok meghallgatása előtt a bevezetőket, és utána hallgassa, értékelje őket.
jó lesz az, hidd el, két olyan albumot választottam, ahol a zúzós számok mellé befért 1-2, talán 3 lightosabb szám is, így mindenki megtalálja a magának valót. alig várom az értékeléseketMár megint rock...
- GT37
Nos, ma éjfélkor határidő, úgyhogy akinek van még lemaradása (itt elsősorban soadrolira gondolok ), az igyekezzen, Victor pedig készüljön, mert holnap az ő ajánlása következik.
Már megint rock...
Már megint rock...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Igen.heccsat írta: persze ez csak saját vélemény.
Még?heccsat írta:
még ebben a műfajban is
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kiss - Hot in the Sade
Természetesen jelenesetben nem egy ismeretlen zenekarról van szó, ha jól tudom ez már a lejtő egyik albuma volt a Kiss számára, ezért fura nekem ez a választás, szeretem az első pár albumot, ez már jóval gyengébbre sikerült szerintem. Elfogyott a lendület a 80as évekre, az első 5-6 évben kiadták ami volt bennük és utána kicsit csak a hírnevükből éltek, persze ez csak saját vélemény. Az album nekem nem hozza, azt amit a 70es évek végén produkáltak a srácok, a blues elemek társítása szerintem nem volt jó lépés.
5,5/10
Na ez már kevésbé tetszett, rövid az album, mondjuk ennek örültem, de gondolom a rajongók nem. Ez az énektudás szerintem kevés, még ebben a műfajban is (bár ezzel a fanok biztos nem értenek egyet). Nekem kicsit Nagy Feró rockosítva feelingem volt az album alatt . Szóval semmi jó.
4/10
Természetesen jelenesetben nem egy ismeretlen zenekarról van szó, ha jól tudom ez már a lejtő egyik albuma volt a Kiss számára, ezért fura nekem ez a választás, szeretem az első pár albumot, ez már jóval gyengébbre sikerült szerintem. Elfogyott a lendület a 80as évekre, az első 5-6 évben kiadták ami volt bennük és utána kicsit csak a hírnevükből éltek, persze ez csak saját vélemény. Az album nekem nem hozza, azt amit a 70es évek végén produkáltak a srácok, a blues elemek társítása szerintem nem volt jó lépés.
5,5/10
Na ez már kevésbé tetszett, rövid az album, mondjuk ennek örültem, de gondolom a rajongók nem. Ez az énektudás szerintem kevés, még ebben a műfajban is (bár ezzel a fanok biztos nem értenek egyet). Nekem kicsit Nagy Feró rockosítva feelingem volt az album alatt . Szóval semmi jó.
4/10
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- GT37
Holnap. (Egyébként a blogon mindig fent van az éppen aktuális határidő. )BBarni írta:Ma van határidő, vagy mi?Már azt sem tudom mi volt utoljára...
-
Ma van határidő, vagy mi?Már azt sem tudom mi volt utoljára...
- Marci77
Hát GT azért ennyire nem gondoltam volna hogy szőrös szívű vagy Eselytelen addigra bepotolnom. Vagy te adsz most 1 evet?
Szerdan ertekelem.
Szerdan ertekelem.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Detroit Rock City c. film meg volt már. A témához tartozik teljes mértékkel
"And my heart will leave you never."